SZCZĘŚLIWA!!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
KITA - RZESZÓW pisze:męczyłam, męczyłam i wymęczyłam!! Jesteśmy w Kociej Przystani 14 kwiecień!!
SZCZĘŚLIWA!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
KITA - RZESZÓW pisze:męczyłam, męczyłam i wymęczyłam!! Jesteśmy w Kociej Przystani 14 kwiecień!!
SZCZĘŚLIWA!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
wiiwii pisze:KITA - RZESZÓW pisze:męczyłam, męczyłam i wymęczyłam!! Jesteśmy w Kociej Przystani 14 kwiecień!!
SZCZĘŚLIWA!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Brawo Basiu! Brawo Bzylu!To my się lecimy przygotować!
![]()
wiiwii pisze:12.03 /pon/ brak ,brak
13.03. /wt/ Herz, Victor
14.03 /śr/ Herz, Sylwia
15.03 /czw/ Herz, mar_tika
16.03 /pt/ dyżur łączony o 13:00 przez P. Ewę i 2 wolontariuszki z gimnazjum
17.03 /sob/ Ilka, Victor
18.03 /ndz/ wiiwii, Mikuś
elape pisze:A co to, bunt na pokładzie?, forumowiczki zastrajkowały?, tyle godzin nic i nic. Wprawdzie nie mam do powiedzenia zbyt wiele o moich kociastych, ale może przełamię tę złowrogą ciszę.
Muszę pochwalić działanie kropelek Bacha, które podaję Cezarowi. Wyciszyły go dość znacznie, sporą część nocy przesypiamy, ale jak go wścieklica najdzie, to robi mi demolkę. Jednak jest nieporównywalna z tym, co było wcześniej. Wychodzi na to, że kropelki muszę mu podawać stale! Gdybym nie kładła się spać, tylko dotrzymywała mu towarzystwa, to kiciuś jest spokojny. Taka towarzyska z niego bestia.
Stosunki z Milką są przeróżniaste, czasem leżą oba koty na dwóch końcach kanapy i jest spokój. Niekiedy jednak ganiają się i usiłują sprać się nawzajem. Nigdy jednak nie dzieje się nic grożnego. To chyba bardziej dla sportu.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510, puszatek i 234 gości