Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Sarah DeMonique pisze:Doszła do mnie paczusia od VeganGirl z różnościami i w kolejny wolny od pracy dzień (piątek) postaram się wrzucić bazarek. Styczniowy jeszcze czeka na rozliczenie, bo dwie wpłaty do mnie nie dotarły. A lutowy rozliczę za jakiś tydzień
Chiara pisze:Styczeń w Operacji Zabieg był naprawdę gorący! Zamknęłam listę dla nowych kotów, bo długi były potężne, a lista grudniowych potyczek imponująca. Bardzo wsparliście akcję, odpowiedzieliście pięknie na moje rozpaczliwe wezwanie i pomogliście wyprowadzić Operację Zabieg na prostą. Dwie najtrudniejsze faktury zostały opłacone, a lista została ponownie otwarta dla potrzebujących. Faktura na 9 ciachniętych kotów jest w drodze, a następnych 20 kotów jest w trakcie umawiania zabiegów. Dzięki Waszemu wsparciu wróciliśmy do gry bardzo szybko i choć pieniądze nadal są potrzebne nie było praktycznie przestoju w sterylkach. Aż trzy osoby wpłaciły w styczniu dwukrotnie. Widziałam jak bardzo staracie się pomóc, czułam Wasze wsparcie. Dziękuję, że jesteście, i że można na Was liczyć, i że Wam zależy na sterylizowaniu, i że to tak fantastycznie wychodzi.![]()
![]()
![]()
Magdalena H., Magdalena G., mb, Batka, Axa76, Ania B., Sylwka, Magdalena Z., Monika J., Andrzej L., Monika M., Sarah Demonique, Katarzyna G., Arletta L., Magdalena Sz. wsparli wpłatami Operację Zabieg w styczniu. Zosik i Sarah Demonique szaleją z bazarkami.![]()
Pakt Czarownic przekazał wpłatę na rzecz sterylizacji, które wykonuje Kinia098 w Darłowie i okolicach. Bardzo dziękuję za zaufanie i pomoc.
Chiara pisze:Sarah DeMonique pisze:Doszła do mnie paczusia od VeganGirl z różnościami i w kolejny wolny od pracy dzień (piątek) postaram się wrzucić bazarek. Styczniowy jeszcze czeka na rozliczenie, bo dwie wpłaty do mnie nie dotarły. A lutowy rozliczę za jakiś tydzień
Dziękuję!![]()
![]()
Agłaja^..^ pisze:Chiara pisze:Agłaja^..^ pisze:mam pytanie odnośnie kotek blokowych w Ustce, staram się załatwić sterylki z UM, jednak chyba nic z tego nie wyjdzie, czy w razie potrzeby kotki mogą liczyć na pomoc?Teraz są tam podobno chore malutkie kociaki, boję się co będzie na wiosnę...
Tak. O ile jest na miejscu ktoś, kto ma w miarę taniego weta i przechowa kotki po zabiegach minimum siedem dni.
Dziękuję, nie wiem jak z cenami u weta, musiałabym popytać, jest natomiast osoba, która przechowałaby kotki przez tydzień.
Brunhilda pisze:Cześć wszystkimCzy zna ktoś z Was jakiś weterynarzy, którzy by mogli zrobić kilka sterylek dzikim kotom za w miarę nie dużą cenę, najlepiej mniej jak 80 złociszy za ciachnięcie kociej dziewczyny? Teren okolice Sosnowca, Katowic, Dąbrowy Górniczej. U nas darmowe cięcia z UM dopiero ruszą w połowie marca, a ja nie mogę czekać, mam małe stadko dzikusów i boję się że mi się towarzystwo rozsypie w najbliższym czasie bo zima udająca wiosnę przyczynia się do wolnej miłości kociej
Kasiorą nie śmierdzę i szukam weta o dobrym sercu![]()
Będę wdzięczna za wszelkie info
Użytkownicy przeglądający ten dział: ametyst55 i 315 gości