sto pociech z nimi

Kocia Mama Ewa pisze:Tereniu, ja podskoczyłabym do Chatki około południa, bo nie ma jutro nikogo a akurat mogę, ok?
czyli dobrze zrozumiałam

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kocia Mama Ewa pisze:Tereniu, ja podskoczyłabym do Chatki około południa, bo nie ma jutro nikogo a akurat mogę, ok?
AGATA mich pisze:Może ta biedna Betty komuś zagineła skoro zadbana a jak jest od sylwestra to moze wystraszyła sie sylwestrowych petard.
Zastrzyki dla Biedronka na 5 dni tj.od jutra do niedzieli i zakraplac oczy gentamycyna 2 razy dziennie
Teresa czy była gentamycyna w witrynce? Bo jak nie to jutro skocze po recepte i wykupie.Zuzia 2 razy dziennie tabl.po 1/4 .
Zuzia i Biedronek maja to samo, oby zakończyło sie na nich.
Pani doktor poleciła podawac enisil f Zuzi, Biedronkowi i reszcie. Chroni przed herpervirusem (nie wiem jak to sie dokładnie nazywa)
Można posmarowac na łape np.Józkowi![]()
2 razy dziennie po 1cm.
Co o tym sądzicie żeby kupic i podawac ? A może tak zrobimy symboliczna zbiórke na enisil f ??
AGATA mich pisze:Może ta biedna Betty komuś zagineła skoro zadbana a jak jest od sylwestra to moze wystraszyła sie sylwestrowych petard.
Zastrzyki dla Biedronka na 5 dni tj.od jutra do niedzieli i zakraplac oczy gentamycyna 2 razy dziennie
Teresa czy była gentamycyna w witrynce? Bo jak nie to jutro skocze po recepte i wykupie.Zuzia 2 razy dziennie tabl.po 1/4 .
Zuzia i Biedronek maja to samo, oby zakończyło sie na nich.
Pani doktor poleciła podawac enisil f Zuzi, Biedronkowi i reszcie. Chroni przed herpervirusem (nie wiem jak to sie dokładnie nazywa)
Można posmarowac na łape np.Józkowi![]()
2 razy dziennie po 1cm.
Co o tym sądzicie żeby kupic i podawac ? A może tak zrobimy symboliczna zbiórke na enisil f ??
Cookie1706 pisze:Wolontariuszy nigdy za wielu
terenia1 pisze:Kocia Mama Ewa pisze:Tereniu, ja podskoczyłabym do Chatki około południa, bo nie ma jutro nikogo a akurat mogę, ok?
Ewuś jak dasz radę byłoby superja podjadę wieczorkiem, nie wiem o której bo jutro jadę na delegację do Krakowa, ale jak będę nawet później to nic nie zaszkodzi
Użytkownicy przeglądający ten dział: 44 Kocie Wyspy, Google Adsense [Bot], misiulka i 641 gości