Kita czeka, Asta kocha Fugę, a Azor całuje Lunę NAJ wątek :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto sty 10, 2012 11:51 Re: ...

Femka pisze:
casica pisze:Ale tak serio zapytam - po cholerę to robicie? Już rozumiem wszystko, łącznie ze ściganiem po Pchlim Targu, ale nie bardzo rozumiem wchodzenie tutaj i robienie komuś gnoju z wątku.

Z prywatnego wątku, nie jest to watek DT, rozliczeniowy, nie ma tu zbiórki pieniędzy, więc o co chodzi?

już choćby o to, że autorka wątku radośnie robiła chlew w prywatnych wątkach innych osób.

Aaaa rozumiem, sprawiedliwości musi stać się zadość. Linkami możesz mi rzucić? Tak z ciekawości :oops:
Dedykacja specjalna - kto się tłumokiem urodził, walizką nigdy nie będzie!

casica

Od: Pt mar 30, 2007 22:12

Post » Wto sty 10, 2012 11:55 Re: ...

niczego nie będę Ci rzucać, bo mi się nie chce szukać
rozumiem, że osoba najszczęśliwszej szczególnie leży Ci na sercu, ale sorki, ona nie jest pod żadną ochroną ogólną
urządzała jazdy, a teraz zbiera żniwo.
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

Post » Wto sty 10, 2012 12:06 Re: ...

Femka pisze:niczego nie będę Ci rzucać, bo mi się nie chce szukać
rozumiem, że osoba najszczęśliwszej szczególnie leży Ci na sercu, ale sorki, ona nie jest pod żadną ochroną ogólną

Z tym postem się w zupełności zgadzam -kto sieje ......ten zbiera...

oude05

Od: Sob sie 27, 2011 10:26

Post » Wto sty 10, 2012 12:28 Re: ...

oude05 pisze:Z tym postem się w zupełności zgadzam -kto sieje ......ten zbiera...

O proszę, kolejne indywiduum. Aż się serce raduje.
9 postów na forum, wszystkie prawie w sprawie Henia i w reminiscencjach tejże, o którym to kocie [...], z przeproszeniem wiesz i wiedziałaś, jak większość kuriozalnych postaci wypowiadajacych się w wątku z nim związanym. Bo przecież nie kot był istotny tylko to, co najszczęśliwsza napisała u kamari, albo gdzieś tam. Pierdyliony kretyńskich postów, zero pojęcia o wyobrażeniu, ale oczywiście i Ty byłaś/eś łaskawa nie oszczędzić nam swojej o Heńku opinii. Szczęśliwie ja najszczęśliwszą nie jestem więc takie wykwity myśli (?) nie robiły na mnie wrażenia i nie miały wpływu ani na moje decyzje, ani na udzielanie informacji :wink:

I zadziwiające, że takie indywidua [...] rejestrują się na forum - zawsze w chwili jakiegoś sporu i zabierają głos trafiając jak po sznurku akurat własnie nie do wątku o miłych kotkach do adopcji, tylko do takiego gdzie toczy się zagorzała dyskusja.

Usunęłam wulgaryzm i obraźliwe zwroty.
alix76

casica

Post » Wto sty 10, 2012 12:31 Re: ...

Femka pisze:niczego nie będę Ci rzucać, bo mi się nie chce szukać

Szkoda.
Nie, nie znam innych wątków z jazdami. Poza wątkiem Henia (który wkurzył mnie z powodu kretyńskiego najazdu *^^&$^&$^ na najszczęśliwszą, podczas gdy kot był wyłącznie pretekstem i [...] tych najeżdżających obchodził) i wątkiem kamari.
Ale i szukać nie będę, nie chce mi się.

Ponieważ watek stracił całkowicie charakter merytoryczny i jest miejscem przepychanek, zamykam go. Zostanie ponownie otwarty na prośbę Autorki.
alix76

casica

[poprzednia]