TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lut 01, 2012 19:18 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Tofik i Fibi
Ze zwierzętami Tofik dogaduje się doskonale.
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Śro lut 01, 2012 20:49 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Tylko za Ozzinkowe leki Justyna zapłaciła w aptece 44zł :(
Oczko Ozziego jest w strasznym stanie, wetka jest bardzo zaniepokojona, obawia się że to może być nowotwór :(
Za tydzień do kontroli.
Ostatnio edytowano Śro lut 01, 2012 21:00 przez phantasmagori, łącznie edytowano 1 raz
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Post » Śro lut 01, 2012 20:57 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

strony sie nie otwieraja. To, ze bez systemu to sie nie przejmuj, bo mozna pozyczyc plyte od kogos i system wgrac.

Drogie Mrusie! Ja wiem, ze w ten mroz to kazdy moze sie gorzej czuc, ale bardzo prosze w miare swych mozliwosci nie chorowac. Ja tez ostatnio troszke gorzej sie czuje, jutro mnie czeka "mala" bieganina po lekarzach, a jakby tego malo bylo jeszcze z telefonem do serwisu musze leciec. Owszem, spodziewalam sie tego i w zasadzie czekalam na to, ale kurde, no jak na zlosc wyskoczylo to na jutro, kiedy mam tyle do zalatwienia. :roll: Ciekawa tylko jestem, co teraz bedzie, mianowicie to juz 3 raz serwisowany bedzie i 3 raz miedzy innymi ten sam problem. Wiec teoretycznie mam prawo do a) nowego telefonu b) zerwania umowy z siecia przed terminem jej uplywu i to bez zadnych konsekwencji finansowych. Trzymajcie lapki, by wszystko udalo sie zalatwic po mojej mysli.

Wiesci z reala:

Bylam dzis na wstepnej rozmowie w sprawie wystaw adopcyjnych. Nie bylo p.dyrektor, rozmawialam z asystentka, ktora nie specjalnie orientuje sie jak wygladaja wystawy tam, na jakich zasadach sie odbywaja. Powiedzialam, jak my chcemy to zrobic, na jakich zasadach beda sie opieraly nasze akcje. Sa pewne drobne przeszkody, ale mysle, ze moze sie uda je pokonac. Byc moze bedziemy musialy isc na pewne ustepstwa, ale ok, ja jestem w stanie pojsc na ugode w wielu kwestiach, natomiast warunek mam jeden: jesli my czegos nie bedziemy mogly robic (np zbierac pieniedzy), to ok, o ile tamta grupa tez nie bedzie mogla. Dlaczego niby mamy byc gorsze od nich? Wporzadku, jesli zgode na wystawy uzyskamy pod warunkiem nie zbierania pieniedzy czy karmy-ok, jesli i tamta grupa nie bedzie mogla. W przeciwnym przypadku nie pozwole na to, by nas traktowano jak jakas "gorsza kategorie". No bo dlaczego one beda mogly a my nie? W poniedzialek lub wtorek mam dzwonic do p.dyrektor by sie na konkretna rozmowe umowic, poniewaz asystentka nawet nie wie, jake dokumenty trzeba przedstawic. Tak wiec schody schodami, ale zobaczymy, co da sie zrobic. :)

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Śro lut 01, 2012 21:00 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

ps.mam kilka par kolczykow ktore wlasnorecznie zrobila jedna z forumowiczek i przekazala na bazarek. Na dniach jak tylko wszystko pofoce wystawie je. Dochod tym razem chcialabym przeznaczyc na pampersy dla Eustachego. To niestety tez kosztuje, choc i tak Justa nie kupuje tych oryginalnych firmy "pampers". Jednakze zuzywa tego dosc sporo.

Kociara82

Post » Śro lut 01, 2012 21:23 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Jak nie Real to TESCO :)
ObrazekObrazek

Ewciia

Od: Pon mar 08, 2010 22:55

Post » Śro lut 01, 2012 21:28 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

zobaczymy, najpierw zrobimy wszystko co bedzie mozna, zeby akcje odbywaly sie w realu. W Tesco jest malo miejsca, obawiam sie, ze troche za malo moze byc... :roll: ale pozyjemy-zobaczymy.

Mrusie dziekuja cioci Ewcii za kolczyki na bazarek :) :1luvu:

Kociara82

Post » Śro lut 01, 2012 21:37 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

W miarę możliwości spróbuje coś jeszcze dorobić jak będą się ładnie sprzedawać:) Liczymy na hojność cioteczek :)
W TESCO nie ma tak źle z tym miejscem :) i dużo ludzi tam ciągle jest ...
ObrazekObrazek

Ewciia

Post » Czw lut 02, 2012 15:43 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

podrzucimy wateczek :)

Kociara82

Post » Czw lut 02, 2012 19:13 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Justyna już się ucieszyła, że Tofik całą dobę nie nasikał w domu.
Niestety chwilę potem podniósł nogę i za jednym zamachem obsikał Justynę koc i tapczan :twisted: I to zaraz po przyjściu ze spaceru :|

Dzisiaj Justyna rozmawiała z Panią zoopsycholog Małgosią Banko, która dała kilka rad co do postępowania z nim.
Jeśli nie będzie poprawy, ma dzwonić za tydzień.
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Post » Czw lut 02, 2012 20:08 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

:roll:

izydorka

Od: Śro lut 04, 2009 21:09

Post » Czw lut 02, 2012 22:14 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Ozziku, nie choruj malutki

marivel

Od: Sob mar 21, 2009 12:48

Post » Czw lut 02, 2012 23:52 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

no, mam nadzieje, ze sie uda, ze sposoby tej pani pomoga :)

Kociara82

Post » Pt lut 03, 2012 15:24 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Kociara - tylko nie zapomnij mi podać linku na bazarek/bazarki.
Bo w końcu muszę opisać co z czego jest zrobione ;)
ObrazekObrazek

Ewciia

Post » Pt lut 03, 2012 17:58 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Kociara82 pisze:Monia, jaka zmore :evil: masz cholernie przystojnego kocurra, tylko sie nim chwalic :1luvu:

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Zmory część druga :mrgreen: :
Obrazek
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Pt lut 03, 2012 19:27 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

"Tofi nasikał sąsiadom na materiałowa wycieraczkę :( Szłapek dostał kolejny antybiotyk ale nadal ma bolesne zapalenie dziaseł co mu utrudnia jedzenie :( A z lepszych wieści to Ozi z oczkęm lepiej , zakraplam 7 razy na dobę 2 rodzajami kropli i Mati też lepiej :)"

Justyna była dzisiaj u lekarza z wynikami prześwietlenia, dostała skierowanie na tomografię. Lekarzowi nie podobają się wyniki :(
Termin tomografii 8 lutego. Trzymajcie :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Fotki psich szaleństw:
Obrazek Obrazek
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

[poprzednia][następna]