[Białystok11]nadal kociakowo :(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw gru 29, 2011 20:23 Re: [Białystok11]nadal kociakowo :(

kotek z wypadku na boboli robi duze postepy, juz mruczy na calego, wyciaga sie i uwielbia byc glaskany az zasnie :)
Obrazek

Coma

Od: Wto mar 01, 2005 15:54

Post » Czw gru 29, 2011 20:28 Re: [Białystok11]nadal kociakowo :(

smoky-eyes pisze:Do tej pory był leczony na wesołej ale nie jest do końca przekonana do tej lecznicy, a od wyprowadzki z Białegostoku jestem nieco do tyłu w temacie tutejszych lecznic. Będę wdzięczna za wszelkie sugestie :-)

polecam medvet na scaleniowej i sano ewa faltyn kolejowa 19 - podejscie z sercem do zwierzat, na wesolej podejscie jest bezduszne jak w fabryce czajnikow oraz gruuubo platne
Obrazek

Coma

Post » Czw gru 29, 2011 21:04 Re: [Białystok11]nadal kociakowo :(

Czy ktoś wyadoptował młodą (4-5 miesięcy) koteczkę szylkretkę na os. Dziesięciny. Wydawało mi się, że było kilka szylkretek do adopcji na Kotkowie. Dzis szłam zupełnie nie rozglądając się i pod nogi dosłownie weszła mi kotunia szylkretka, śliczna, miziak zupełnie oswojony. Podejrzewam, że ma I ruję i byc może komuś uciekła lub spadła z balkonu.Wykładała się przede mną na chodniku, mrucząc slodko.Wygląda bardzo ładnie, z tym, że niesamowicie głodna. Porozwieszam ogłoszenia, czy mogłabym w razie potrzeby liczyć na fotografa, bo moje zdjęcia są naprawdę mało profesjonalne.
Obrazek

MalgorzataJ

Od: Czw sty 08, 2009 8:45

Post » Czw gru 29, 2011 21:27 Re: [Białystok11]nadal kociakowo :(

MalgorzataJ, możemy porobić za kocie foto. Napisz nam PW z adresem i nr tel, ok? Dogadamy się. ;)

Może kogoś to zainteresuje. ;)

Sprzedam koci drapak, taki jak tutaj:
http://www.zooplus.pl/shop/koty/drapaki ... 0_cm/49245

tylko bez piłeczki. ;) Zdjęcia są w miniaturkach, po kliknięciu pokażą się większe.

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Jedna półka jest obtarta na rogu, podstawki są trochę podrapane (normalne kocie użytkowanie) co widać na zdjęciach. ;) Poza tym drapak jest w stanie bardzo dobrym. ;) Zostanie umyty i odkurzony. Koty używały go 3 miesiące, ale niezbyt intensywnie, ich ulubionego drapaka nic nie przebije, więc ten nie jest nam potrzebny.

Chciałabym za niego 100 zł. Ze względu na wagę nie polecam transportu, koszt wyniósłby pewnie ze 30 zł. No, chyba, że ktoś chce. ;)
Obrazek

Nakasha

Od: Sob lut 19, 2005 19:05

Post » Czw gru 29, 2011 22:29 Re: [Białystok11]nadal kociakowo :(

smoky-eyes pisze:Przepraszam, że tak się wcinam, ale czy możecie mi doradzić dobrego specjalistę od USG w Białymstoku? Kocur mojej babci ma problemy z kamieniami. Od prawie 2 lat jest na specjalnej diecie (Royal Canin Urinary), ale coś ostatnio często i w małych ilościach siusia a nie chciałabym żeby znowu się 'zatkał' więc profilaktycznie chcę wykonać mu USG. Do tej pory był leczony na wesołej ale nie jest do końca przekonana do tej lecznicy, a od wyprowadzki z Białegostoku jestem nieco do tyłu w temacie tutejszych lecznic. Będę wdzięczna za wszelkie sugestie :-)

A co do kastratów to mam wrażenie, że niektórym to nigdy nie przechodzi ;-) Mój Zigi jest z nami od 2 lat - trafił do nas świeżo po kastracji wieku ok 9 miesięcy i nadal szaleje jak małe kocię :D

a ja polecam dr Łukasza Zalewskiego i "Zwierzaka" na ul. Piastowskiej. baaardzo pomógł naszej Kidzie, a wręcz to on ją uratował, i mają cały sprzęt :D
ObrazekObrazek

lusesita

Od: Pon wrz 28, 2009 11:56

Post » Czw gru 29, 2011 22:44 Re: [Białystok11]nadal kociakowo :(

Zwierzak jak najbardziej
Obrazek

MalgorzataJ

Od: Czw sty 08, 2009 8:45

Post » Czw gru 29, 2011 23:12 Re: [Białystok11]nadal kociakowo :(

a ja polecę z czystym sumieniem dr Jaroszwicza z Wesołej
bardzo dokładny i przesympatyczny mężczyzna

asika5

Od: Pon gru 15, 2008 21:52

Post » Czw gru 29, 2011 23:23 Re: [Białystok11]nadal kociakowo :(

Szukają małego/młodego kota w ok.Białegostoku, moze cos zaproponujecie :
viewtopic.php?f=13&t=137391
BOZENAZWISNIEWA

Post » Pt gru 30, 2011 9:29 Re: [Białystok11]nadal kociakowo :(

Jeśli ktoś chciałby lekarza z sercem, podejściem, wytłumaczeniem problemu, również zawiłości czy sensu leczenia - polecam wyłącznie dr Ewę z Sano na Kolejowej. Warto do niej zajrzeć, naprawdę. Potrafi wnikliwie przyjrzeć się wynikom, zdiagnozować, poradzić, a i również wyeliminować ewentualne niepotrzebne badania. To taki dociekliwy dr House w spódnicy :wink: Potrafi zadzwonić, dopytać i doradzić, gdy gdzieś coś doczyta w swoich materiałach. Myśli o swoich pacjentach, i mimo ogromnego doświadczenia - ciągle chce wiedzieć więcej :ok: .
Obrazek

Szałwia

Od: Pon lis 20, 2006 20:02

Post » Pt gru 30, 2011 11:36 Re: [Białystok11]nadal kociakowo :(

Chciałam się podzielić z Wami najlepszą wiadomością na koniec tego roku. Gabi łapka się zrosła :ok: :ok: :ok: Dziś byliśmy na kontrolnym ostatnim zdjęciu. Został jeszcze jeden mały gwóźdź tak na wszelki wypadek. Jestem taka szczęśliwa z tego powodu, a kicia coraz częściej opiera się na łapce i bryka po drzewkach :D :D :D

Czarnulka21

Od: Pt wrz 04, 2009 12:12

Post » Pt gru 30, 2011 11:48 Re: [Białystok11]nadal kociakowo :(

Ja polecam dr Tomka z Białostoczku, bardzo miły, wesoły, ma sporą wiedzę. :)
Obrazek

Nakasha

Od: Sob lut 19, 2005 19:05

Post » Pt gru 30, 2011 13:28 Re: [Białystok11]nadal kociakowo :(

Obrazek

kassja

Od: Czw lut 05, 2009 23:24

Post » Pt gru 30, 2011 16:20 Re: [Białystok11]nadal kociakowo :(

Czarnulka21 pisze:Chciałam się podzielić z Wami najlepszą wiadomością na koniec tego roku. Gabi łapka się zrosła :ok: :ok: :ok: Dziś byliśmy na kontrolnym ostatnim zdjęciu. Został jeszcze jeden mały gwóźdź tak na wszelki wypadek. Jestem taka szczęśliwa z tego powodu, a kicia coraz częściej opiera się na łapce i bryka po drzewkach :D :D :D

Cieszę się razem z Tobą. Opiekując się kicią w takim stanie dokonałaś cudu. Pierwsze zdjęcia Gabi to był szok. Dobrze że do Ciebie trafiła. Życzę Ci w Nowym Roku wszystkiego najlepszego, dużo zdrowia Tobie i twoim podopiecznym. Oby takich ludzi jak Ty było coraz więcej. :D :D :D :D :D :D
Obrazek

KITKA[*]28.03.2011 ŻUCZEK[*]17.04.2013 BUNIA[*]30.03.2015 BUBA [*] 12.10.2015 ZUZIA[*] 14.01.2018
RUDY MIŚ [*]1.08.2019 MAŁA[*] 11.04.2020

Do zobaczenia nasze kochane

ankacom

Od: Wto wrz 14, 2010 17:23

Post » Pt gru 30, 2011 16:29 Re: [Białystok11]nadal kociakowo :(

pozdrowienia od kotka z prowizorycznego szpitala

Obrazek

Uploaded with ImageShack.us
Obrazek

Coma

Post » Pt gru 30, 2011 17:15 Re: [Białystok11]nadal kociakowo :(

Czarnulka21 pisze:Chciałam się podzielić z Wami najlepszą wiadomością na koniec tego roku. Gabi łapka się zrosła :ok: :ok: :ok: Dziś byliśmy na kontrolnym ostatnim zdjęciu. Został jeszcze jeden mały gwóźdź tak na wszelki wypadek. Jestem taka szczęśliwa z tego powodu, a kicia coraz częściej opiera się na łapce i bryka po drzewkach :D :D :D

Asiu szacun :ok:
Brak słów aby wyrazić to czego dokonałaś :ok:
BAMBI I TROLKA
Obrazek
"Człowiek jest wielki nie przez to, co ma,
nie przez to, kim jest, lecz przez to, czym
dzieli się z innymi."

dorotak97

Od: Wto gru 23, 2008 11:52

[poprzednia][następna]