Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Jaaga pisze:Piotrek, mama czeka na kociaki. Zapomniałam napisac, że kotek bez nózki ma jechac do domu do Zabrza. koleżanka zrobiła mu osobne ogłoszenia. Mam nadzieje, że Pani po niego przyjedzie.
Jaaga pisze:Piotrek, pociesz się że nie tylko schroniskowe koty są takie. Zeszłej zimy znalazlam na śniegu wyziębioną mysz. Wzięłam do domu, ogrzałam poduszką elektryczna i wsadziłam do pojemnika. Mysz spędziła całą zimę w domu, a koty spały na pojemniku i nawet nie zainteresowały się jego zawartością.
Dziką kotkę od Was wzięłam na strych i ucieszyłam się, że wreszcie wypłoszy myszy, które zadomowiły się tam, bo mam spore zapasy suchej karmy. Niestety, myszy mają gniazdo dalej, a kotka nimi nie jest zainteresowana i tak sobie w przyjaźni żyją.
"klatka zielona - rudy, skóra i kości, wychudzony, nie je suchego, wyłysienia na głowie - w trakcie leczenia."
Ma grzybicę czy wyłysienia z wygłodzenia i niedoborów? Jesli nic zaraźliwego, to może wzięłabym go do siebie?
wolontariusz pisze:Na Nowej Kwarantannie jest
....boks8 - pusto.
terenia1 pisze:wolontariusz pisze:Na Nowej Kwarantannie jest
....boks8 - pusto.
Piotruś a gdzie koteczka z boksu nr 8 pręguska, w sobotę jej robiłam zdjęcia.
wolontariusz pisze:terenia1 pisze:wolontariusz pisze:Na Nowej Kwarantannie jest
....boks8 - pusto.
Na Starej Kwarantannie....
Dorota Wojciechowska pisze:wolontariusz pisze:terenia1 pisze:wolontariusz pisze:Na Nowej Kwarantannie jest
....boks8 - pusto.
Na Starej Kwarantannie....
Puiotrek a może żeby sie nie myliły boksy starej i nowej kwarantanny to dać kolejne nr boksów czyli od 9 - 16
wolontariusz pisze:SZUKAM CHĘTNYCH DO POMOCY W SOBOTĘ!!!!!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Myszorek, puszatek i 111 gości