Groszek FeLV+ Szuka radosnego domu

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lip 24, 2011 10:54 Re: Zagubiony GROSZEK FeLV+ Wraca z adopcji :(((((

Myszolandia, pytałam po znajomych i rodzinie. Wszyscy albo zakoceni albo mają miejsce na kota wychodzącego.
Jeśli to miałaś na myśli pisząc o zasięgu ręki? 8)

Mój maleńki ogródek jest okupowany przez 5 kotów dzisiaj. Chciałam wypuścić moje na krótki spacerek a tu patrze 3 sztuki maluszków biało- szarych i ich biała z szarą kropką mama i jakiś kot, może kotka czarna/y z białymi akcentami.
Mama kocia i kocięta są od sąsiadki , którą przy okazji ich narodzin "mocno pouczyłam". Ale to jak po kaczce, choroba. Jeszcze usłyszałam, że ona tak specjalnie koteńkę rozmnożyła i że ma chętnych na kocięta. A koteńka nadal niewysterylizowana bo karmiła i to i tamto a zaraz nowe będą.
Maluszki są całuśne. Nie boją się mnie, nie uciekają, dałam im jeść bo wszystkie i małe i starsze chude jak koty niczyje.
Ciekawe , że tyle ogródków (małych ogródków czyt. ogrodziczków) a one już któryś raz do mnie. :D

asia2

Od: Sob wrz 04, 2010 14:43

Post » Nie lip 24, 2011 23:18 Re: Zagubiony GROSZEK FeLV+ Wraca z adopcji :(((((

Nie ,nie Słońce,chodziło mi o to,ze może domek ,jakikolwiek się znajdzie w zasiegu,ze w tym samym mieście na przykład

O kurde,to trzaby chyba trochę bardziej dobitnie z tą babką pogadac,tylko ciekawe co to da,czy nie zacznie tych kociaków krzywdzić,bo kotke to juz krzywdzi :evil:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Pon lip 25, 2011 10:16 Re: Zagubiony GROSZEK FeLV+ Wraca z adopcji :(((((

Myszolandia pisze:Nie ,nie Słońce,chodziło mi o to,ze może domek ,jakikolwiek się znajdzie w zasiegu,ze w tym samym mieście na przykład

O kurde,to trzaby chyba trochę bardziej dobitnie z tą babką pogadac,tylko ciekawe co to da,czy nie zacznie tych kociaków krzywdzić,bo kotke to juz krzywdzi :evil:

napuściłam na nią moją koleżankę od kotów. Pogadały. Wiesz, najgłupsze to to , ze ich bardziej stać na sterylkę niż mnie.
Facet jest prezesem jakiejś firmy od dubbingów. Takie matołki , niedouczone i ignoranci zwyczajni.

asia2

Post » Pon lip 25, 2011 17:25 Re: Zagubiony GROSZEK FeLV+ Wraca z adopcji :(((((

najprawdopodobniej szkoda im kasy,a reszta też niewykluczona
Obrazek

Myszolandia

Post » Pon lip 25, 2011 19:23 Re: Zagubiony GROSZEK FeLV+ Wraca z adopcji :(((((

asia2 pisze:Myszolandia, pytałam po znajomych i rodzinie. Wszyscy albo zakoceni albo mają miejsce na kota wychodzącego.
:D

muszę się poprawić. W miejscu "mają miejsce na kota..." powinnam napisać mieli, niestety.

asia2

Post » Pon lip 25, 2011 19:25 Re: Zagubiony GROSZEK FeLV+ Wraca z adopcji :(((((

zapomniałam napisać, że Grochu nie siknął już nigdzie ani razu odkąd jestem w dom. Ostatnio codziennie sporo siedzi sam bo pracowałam poza domem i super. Grzeczny facet.

asia2

Post » Wto lip 26, 2011 12:10 Re: Zagubiony GROSZEK FeLV+ Wraca z adopcji :(((((

O, to może chwilowy wybryk tylko był?
Obrazek

Myszolandia

Post » Wto lip 26, 2011 13:24 Re: Zagubiony GROSZEK FeLV+ Wraca z adopcji :(((((

Myszolandia pisze:O, to może chwilowy wybryk tylko był?

chyba tęsknił. Może chciał od córki coś tym sposobem uzyskać, np zainteresowanie większe.
Fajny Jegomość . Jak sikał tez fajny tylko mniej :wink:

asia2

Post » Wto lip 26, 2011 14:35 Re: Zagubiony GROSZEK FeLV+ Wraca z adopcji :(((((

Aa,to może o to chodziło,że Ty więcej czasu może mu poświęcałaś i Jegomość Królewicz był strrasznie od córy wymagający,no cusz mamuska,rozpieściłaś Paniusia to masz :ryk: :piwa:
Obrazek

Myszolandia

Post » Wto lip 26, 2011 14:44 Re: Zagubiony GROSZEK FeLV+ Wraca z adopcji :(((((

Myszolandia pisze:Aa,to może o to chodziło,że Ty więcej czasu może mu poświęcałaś i Jegomość Królewicz był strrasznie od córy wymagający,no cusz mamuska,rozpieściłaś Paniusia to masz :ryk: :piwa:

:ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek Obrazek
W moim domu koty bawią się strzykawkami. A jednak patologia czai się gdzie indziej...

joshua_ada

Od: Pon gru 03, 2007 8:41

Post » Wto lip 26, 2011 15:12 Re: Zagubiony GROSZEK FeLV+ Wraca z adopcji :(((((

dziś mój mąż widząc Groszka leżącego koło mnie na mojej poduszce, wyciągniętego i na wznak, powiedział cyt.- Kotki nie powinny spać na wznak bo będą miały problemy z oddychaniem- koniec cytatu. :ryk:
Paniuś Groszek jest rozpieszczony. Tak. Jak inaczej można kiedy kot wywija się śmierci. I tak nie siedzę przy nim cały czas a najbardziej bym tak chciała :oops: :D

asia2

Post » Śro lip 27, 2011 16:19 Re: Zagubiony GROSZEK FeLV+ Wraca z adopcji :(((((

trzaby teraz tytuł zmienić może

"Paniuś Groszek rządzi" :ryk:

Haha,w Tż ta wkrada się zazdrość ? :mrgreen: ,jak nic dzisiaj on się wyłoży koło CIę na kołami do góry :mrgreen: ,a Groszencja Eminencja obok,tylko teraz fotografa trza poszukać na gwałt :ryk:
Obrazek

Myszolandia

Post » Śro lip 27, 2011 19:44 Re: Zagubiony GROSZEK FeLV+ Wraca z adopcji :(((((

:ryk:
no nie wiem czy chciałaby aby ktoś robił zdjęcia mojego barłogu z samego rana :ryk: to i by mnie objęło :roll: :roll: :ryk:

asia2

Post » Śro lip 27, 2011 23:21 Re: Zagubiony GROSZEK FeLV+ Wraca z adopcji :(((((

asia2 pisze::ryk:
no nie wiem czy chciałaby aby ktoś robił zdjęcia mojego barłogu z samego rana :ryk: to i by mnie objęło :roll: :roll: :ryk:

ajtam,ajtam,liczy się Twoja obstawa :ryk: ,a Ty swoją drogą :1luvu:
Obrazek

Myszolandia

Post » Śro lip 27, 2011 23:36 Re: Zagubiony GROSZEK FeLV+ Wraca z adopcji :(((((

Myszolandia pisze:
asia2 pisze::ryk:

ajtam,ajtam,liczy się Twoja obstawa :ryk: ,a Ty swoją drogą :1luvu:

ajtam, ajtam a potem byście ciotki boki zrywały z mej fryzury :ryk:

no bo obstawa , zwłaszcza ta bardziej przystojna, z włosiem na całym ciele , to CIACHO :ok:

asia2

[poprzednia][następna]