byliśmy z mężem, jestem załamana ceną biletu - jedna osoba w 2 strony, 9,6 zł, nie wiem czy dam radę jeździć często, to za dużo dla nas

bez pomocy, bez karmy nie dam rady, a myłałam, miałam w planach jeździć raz na 2-3 dni
byłam i nie wiem czy dobrze zrobiłam, jestem nadal w szoku po tym co zobaczyłam
kociaków 8 tygodniowych było dziś 10, starszych chyba 5 i przelatywały 2-3 kocice, wszystko chore,chodzący oświęccim, kotka chodzi i skrzypi, dosłownie, wszystko zasmarkane, dla mnie - dramat!!!
Niestety nie mogłam się oprzeć i zabrałam transporter.
ZABRALIŚMY 5 KOCIAKÓW.
3 z nich nawet nei uciekały, po prostu leżały jak placki, zero reakcji, siły, nic!!!
Mamy czekoladkę - bez zoczka, oczka nie ma, wyżarło, jest dziura! drugie oczko do leczenia.
Zabraliśmy 5 najbardziej chorych, uwierzcie mi to było straszne, to wybieranie, tych leżących futerek
Wszyskie mają pchły i wszoły! straszny świerzb, waża od 60-90 dag, starsznie chude i zniszczone. Wszyskie mają nadżerki, powięksozne węzły ch lonne, zielone gluty. W lecznicy spędziliśmy 2 godziny.
Koty dostały synergal, tolfedyne, catosal, w domu mam podać lydium 3 dawki)
Dwa koty mają wrzody na oczkach. Mają dostawac do oczu - difansol, folxal, braunol, te z wrzodami -cornagel.
Same leki leki sztują z moim rabatem 10% - 100zł, difandil i floixal mamy wykupić po 2 buteleczki pezy takie ilośc kociakó, idzie jak woda. Zakraplanie 3-5 razy dziennie.
Dwa kociaki sa bezpośrednio u mnie trzy w domu, którym się opiekuję.U weta dosatliśmy jeszcze duża tubę orydermyl.
Zastawiłam, a w zasadzie jest do oddania u wetrynarza 120 zł - to za leki dziś, jutro i niedzielę za całą piątkę. W poniedziąłek mam przyjśc po kolejne.
BARDZO PROSZĘ, potrzebna jest karma dla kociąt,najlepiej animonda - tacki, sucha, immunodol, beta glukan, Żwirek. ja nie mam takie ilość karmy w domu dla 5 maluchów.
Mamy 2 dziewczynki i 3 chłopców- zdjęcia później, wieczorem, jak się ogarnę
Może to był błąd!na pewno? bo przeciez wzięłam kociaki bez zaplecza ale uwierzcie mi, one leżały na tyyhc grobach plackiem, półprzytomne
zostawiłam tam 2 puszki animondy, dużo suchego sanabelle dla kociąt, kurczaka
Proszę o pomoc, bazarki, cokolwiek