PAN STANISŁAW NIE ŻYJE-JUTRO AKCJA, PROSIMY O KCIUKI!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto mar 15, 2011 12:37 Re: PAN STANISŁAW NIE ŻYJE-POTRZEBN TRANSPORT DO ŁODZI!

Pani Basia bardzo prosi coby jej podac jakie kociaste jadą na rzut pierwszy. Zrobiło się ciepło więc po wczesnorannym spacerze z psami, wypuszczane na dwór są koty. Oczywiście oprócz najmłodszego przybytku.
Poza tym p.Basia chciałaby się w jakiś sposób pożegnac ze swoimi podopiecznymi. Ma ponadto prośbę, że gdyby przyszłe domki zechciały się skontaktowac z nią w sprawie dalszych jakichś informacji o kotach, to chętnie ich udzieli i można podac nr jej telefonu.
Obrazek ObrazekObrazek

Bo kto nie był ni razu człowiekiem
Temu człowiek nie pomoże.

A.Mickiewicz

Sabinka

Od: Pt sie 08, 2008 16:36

Post » Wto mar 15, 2011 13:03 Re: PAN STANISŁAW NIE ŻYJE-POTRZEBN TRANSPORT DO ŁODZI!

Jeżeli chodzi o Gaję i Pipi to obie psice są zwyczajne samochodowych podróży i na pewno nie będzie z nimi kłopotu w drodze. Gaja bardzo często jeździła z p.Stanisławem co naocznie stwierdziłam i była bardzo grzeczna, aż mocno ubolewam, że nie mogę jej dac domku u siebie z bardzo wiadomych względów. :oops:

Poza tym Carmen, proponowałabym jednak żebyście zrobiły jakiś zakup żywności z długą gwarancją. P.Basia nie mówi, że jej potrzebne bo się pewnie wstydzi, ale na mój koci rozum wydaje mi się jednak, że i to bardzo by się jej przydało. Nie ma przecież stałych dochodów, a jedynie same długi póki co, a jeśc się chce też. :roll:
Była w ubiegłym tygodniu w Gopsie złożyła podanie i czeka teraz na jakąś odpowiedź w sprawie zapomogi.
Poza tym czeka na prąd aż będzie mogła zacząc coś robic i przestac myślec o tych wszystkich zmartwieniach i tragedii która ją spotkała.
Obrazek ObrazekObrazek

Bo kto nie był ni razu człowiekiem
Temu człowiek nie pomoże.

A.Mickiewicz

Sabinka

Od: Pt sie 08, 2008 16:36

Post » Wto mar 15, 2011 13:21 Re: PAN STANISŁAW NIE ŻYJE-POTRZEBN TRANSPORT DO ŁODZI!

Sabinka pisze: P.Basia nie mówi, że jej potrzebne bo się pewnie wstydzi, ale na mój koci rozum wydaje mi się jednak, że i to bardzo by się jej przydało. Nie ma przecież stałych dochodów, a jedynie same długi póki co, a jeśc się chce też. :roll:

Tak też obstawiałam niestety ... Dlatego jestem za zakupami jak najbardziej. Kolejny bazarek już się kręci, jakieś pieniądze z niego będą, damy radę.

Magis

Od: Pon lis 14, 2005 13:41

Post » Wto mar 15, 2011 14:37 Re: PAN STANISŁAW NIE ŻYJE-POTRZEBN TRANSPORT DO ŁODZI!

A ja na 90% załatwiłam transport pkpcem u kogoś, kto i tak jedzie do Olsztyna :ok:
Więc moje 50 pln można przeznaczyć na zakupy typu makaron, kasza gryczana, słoiki z sosami.

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Wto mar 15, 2011 14:48 Re: PAN STANISŁAW NIE ŻYJE-POTRZEBN TRANSPORT DO ŁODZI!

Szalony Kot pisze:A ja na 90% załatwiłam transport pkpcem u kogoś, kto i tak jedzie do Olsztyna :ok:
Więc moje 50 pln można przeznaczyć na zakupy typu makaron, kasza gryczana, słoiki z sosami.

dobre wieści znaczy się :ok:

może kawa, herbata by się przydała, ech, szkoda, że ja tak daleko mieszkam... Sabinko a nie dałoby rady jakoś delikatnie podpytać Panią Basię co lubi?

Magis

Post » Wto mar 15, 2011 14:48 Re: PAN STANISŁAW NIE ŻYJE-POTRZEBN TRANSPORT DO ŁODZI!

Potrzebuje tylko konkretnej listy produktów które mam kupić bo sama nie chciałabym decydować.

Beatta_82

Od: Sob sty 02, 2010 20:44

Post » Wto mar 15, 2011 17:58 Re: PAN STANISŁAW NIE ŻYJE-POTRZEBN TRANSPORT DO ŁODZI!

W temacie listy to Sabinka niech zdecyduje, ona na kontakt z Panią Basią.

Nie odzywa się Pani od Kubusia :(
Od niedzieli, od spotkania przedadopcyjnego, gdzie miało być wszystko w porządku :(

Carmen201

Od: Pt maja 07, 2010 7:49

Post » Wto mar 15, 2011 17:59 Re: PAN STANISŁAW NIE ŻYJE-POTRZEBN TRANSPORT DO ŁODZI!

Sabinko, tak jak Ci mówiłam przez telefon: lista na razie jest wstępna (zresztą jest kilka stron wcześniej), będzie znana w piątek (po Twoich spotkaniach przedadopcyjnych).

Carmen201

Post » Wto mar 15, 2011 19:34 Re: PAN STANISŁAW NIE ŻYJE-POTRZEBN TRANSPORT DO ŁODZI!

Melduję się po wizycie u przyszłego domku Milorda, na plus, kotson może jechać :ok: Czy mam jakoś dopilnować przekazania? W czymś pomóc w sobotę? Kto Milorda dowiezie do Poznania?

Magis

Post » Wto mar 15, 2011 20:11 Re: PAN STANISŁAW NIE ŻYJE-POTRZEBN TRANSPORT DO ŁODZI!

Witam na nowym wątku.Tak jak piałam na pw.szukam fantów coby się przydały na bazarek.Już trochę nazbierałam-może coś pójdzie.Dobre i parę groszy .
Pozdrawiam
welina
Carmen- :mrgreen: kwiatek poleci za Wisłę jutro(ewick nie wyrobiła się z wysyłką musiała iść z dzieciakami do lekarza)

welina

Od: Pon sty 25, 2010 15:17

Post » Wto mar 15, 2011 21:10 Re: PAN STANISŁAW NIE ŻYJE-POTRZEBN TRANSPORT DO ŁODZI!

No więc tak - mam wieści od ewentualnego domu Kubusia.
Z naciskiem na "ewentualny".

Pani jest nieco w matrixowym szoku po spotkaniu, jest rozgoryczona, ma trochę pretensji o podejście do nich. Ok, ja nie byłam, nie wiem, może uzasadnione.
Z drugiej strony - chce założyć siatki na okna jeśli uzna, że jest taka potrzeba bo Kotu może się cos stać. A Pani lubi otwierać okna na oścież.

Kuba nie jedzie a na pewno nie tam :(

Smutne, bo zapowiadał się taki fajny dom.

Carmen201

Post » Wto mar 15, 2011 21:11 Re: PAN STANISŁAW NIE ŻYJE-POTRZEBN TRANSPORT DO ŁODZI!

Dziewczyny, mam mocno dosyć na dziś.

Carmen201

Post » Wto mar 15, 2011 21:14 Re: PAN STANISŁAW NIE ŻYJE-POTRZEBN TRANSPORT DO ŁODZI!

Carmen, kawał dobrej roboty jest odwalony, głowa do góry.. Toć to serce rośnie, jak się czyta ten wąt...
Los zwierząt jest dla mnie ważniejszy niż strach przed ośmieszeniem. Los zwierząt jest nierozerwalnie związany z losem człowieka. E. Zola

KaleidoStar

Od: Nie mar 21, 2010 14:00

Post » Wto mar 15, 2011 21:34 Re: PAN STANISŁAW NIE ŻYJE-POTRZEBN TRANSPORT DO ŁODZI!

Ech...........
A Szalony jeszcze nie wrócił z rozmowy.........

Carmen201

Post » Wto mar 15, 2011 21:39 Re: PAN STANISŁAW NIE ŻYJE-POTRZEBN TRANSPORT DO ŁODZI!

Czy Milord jest jeszcze do adopcji ?
Obrazek

Obrazek

EVIVA L`ARTE - czyli premiera nowej książki ! Ogryzek i przyjaciele w formie drukowanej !!!

caty

Od: Nie sty 01, 2006 18:36

[poprzednia][następna]