jasdor pisze:[
Aż mię korci, żeby coś napisać, ale siem powstrzymam, bo mietłą mnie przelecą

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jasdor pisze:[
Aż mię korci, żeby coś napisać, ale siem powstrzymam, bo mietłą mnie przelecą
jasdor pisze:Ja już od chłopa tak dużo nie wymagam, a jakieś nowe doznania po tylu latach by sie przydały
jasdor pisze:Doczytałam wreszcie. Baby ileż można w jedno popołudnie nawypisywać ???? Aż strach zaglądać z rana na Pakt, bo znowu praca zawodowa zawalona.
Erin pisze:Jezuuu, baby uspokójcie się
pomponmama pisze:Erin pisze:Jezuuu, baby uspokójcie się
Erin trochę wyrozumiałości.koleżanka ma takie fantazję - jej zbójeckie prawo. Jasdor a posiadasz ty mietłę wibracyjną?
Może ci kupimy pod choinkę?
jasdor pisze:TV se nocą bezsenną pooglądam i wystarczy .
Basica pisze:jasdor pisze:TV se nocą bezsenną pooglądam i wystarczy .
lepiej Siostro "miau" poczytaj, szczególnie wątas czarownicowy polecam
pomponmama pisze:Erin trochę wyrozumiałości.koleżanka ma takie fantazję - jej zbójeckie prawo. Jasdor a posiadasz ty mietłę wibracyjną?
Może ci kupimy pod choinkę?
jasdor pisze:Niestety, jak młoda na edukacje wyjechała, odcięta popołudniami i nocami jestem , bo dostep zabrała ze sobą. To tylko w pracy zaległości nadrabiam, a robota .... nie zając
majencja pisze:Erin z tego co ja wiem to spożywać wcale nie wolno chyba że się ratuje budżet naszej kochanej ojczyzny. Natomiast jeżeli chodzi o szczepienie to w dniu zakłucia i48 godzin po coby nie było dziwnych reakcyi lub odczynu poszczepiennego
Erin pisze:jasdor pisze:Niestety, jak młoda na edukacje wyjechała, odcięta popołudniami i nocami jestem , bo dostep zabrała ze sobą. To tylko w pracy zaległości nadrabiam, a robota .... nie zając
Błąd, Siostro Jasdor - robota to nie penis, bo i ze 2 dni postoi![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 378 gości