Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Tosza pisze:Włamałam si, Gucia nie ma...
lutra pisze:W galerii są już zdjęcia (bardzo ładne) kociaków...
Barbanno, merci. Kociaki są jak brzytwy, czy jakoś tak.
Mały Kamikadze, bo takie dostał imię, zjadł kolację, spał przy kaloryferze i denerwował psa.
BarbAnn pisze:lutra pisze:W galerii są już zdjęcia (bardzo ładne) kociaków...
Barbanno, merci. Kociaki są jak brzytwy, czy jakoś tak.
Mały Kamikadze, bo takie dostał imię, zjadł kolację, spał przy kaloryferze i denerwował psa.
mówi się jak żyleta
obserwacje-ulubiona zabawa rudego-skoki na inne koty
dwa białe misie-uwaga -przy wchodzeniu uwaga albowiem laserek wbiegł był pod płytkę (przenosnia) i biedne koty warują przy wejsciu bo może wybiegnie.
uwaga do Tweety
zakupic dla kocimskiej laserek sluzbowy
Tweety pisze:chyba zrobił się kanał straszny![]()
W trybie nagłym trafił do nas kocurek spod żłobka na Lekarskiej - klatka na kociarni,
Nie wiem co z olkuskimi, czy udało się przejąć od tego podszywającego się pod znajomego missiieek żłoba (hycle raczej działają jawnieten jak widać ma coś na sumieniu)
Pilnie trzeba zapolować dzisiaj wieczorem na kociaki z grzegórzeckiej, pani dostała dziś już informacje z administracji o zakazie dokarmiania pod karą opłacenia z własnej kieszeni dezynfekcji piwnic. Nie wiem jakie to może mieć faktyczne skutki i czy im tak wolno ale teraz z kolejnymi żłobami nie czas dyskutować, bo dwa maluchy już zniknęły, zostały jeszcze 3. _Namida_, możesz dzisiaj wieczorem, tylko nie późnym aby dr Szpeyer jeszcze odpchlił i odrobaczył maluchy? kto może wspomóc? sprawa bardzo pilna! Tam będzie pan, który pomoże, potem odwiezie z klatką.
Muszą trafić na kociarnię ale chyba na ten moment wsadzimy sobie je w d...(
BarbAnn pisze:Agnieszko, ja Cię tak bardzo lubię, i nie chcę pisać że pocałuj mnie w ...żeby dac glos ze czytam.Ale pozwól mi robic to co zaczęło mi wychodzic całkiem dobrze, bo IMHO dobre zdjęcia to też wkład w znajdywanie domów.To tyle z mojej strony dlaczego nie pojadę łapac czy cos...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 257 gości