S-ec K.Chatka-pomoc w ogłoszeniach potrzebna str. 87

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw kwi 15, 2010 16:15 Re: S-ec K.Chatka-Liwia czeka na DT.

hopsa ...
Obrazek

Madziula

Od: Wto sty 25, 2005 15:32

Post » Czw kwi 15, 2010 18:04 Re: S-ec K.Chatka-Liwia czeka na DT.

hidi pisze:Mam nadzieje, ze nikt mnie skrzyczy, ale porwałam Liwie :twisted: Przynamniej mam nadzeieje, ze to Liwia, bo teraz na kociarni same bialo bure koty :ryk: Niestety nie amm telefonu i nie mialam jak dac znac, ze ja zabieram.
Stanislaw oczywiscie nie jest zadowolony, i syczy na nia, a Liwia mu wtoruje. Ale przynajmniej Stas ma zajecie- obserowanie intruza :twisted: No zobaczymy jak to bedzie. Byle go nie steroryzowala. Zjadla juz sporo i wypila, i caly czas zwiedza.

Marta natępnym razem uduszę cie wlasnymi rękami.Omało co nie urodziłam przedwcześnie jak się zorientowałam że nie ma rano Liwi na kociarni.Obdzwonilam wszystkich ,przetrzepałam kociarnię ,obkuśtykałam blok do okoła.Dorotę doprowadziłam do łez bo to na nią wypadło że Liwię wypuściła ,a ty nawet kartki nie zostawiłaś.Wiesz co ci się należy?

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Czw kwi 15, 2010 18:35 Re: S-ec K.Chatka-Liwia czeka na DT.

mar_tika pisze:
hidi pisze:Mam nadzieje, ze nikt mnie skrzyczy, ale porwałam Liwie :twisted: Przynamniej mam nadzeieje, ze to Liwia, bo teraz na kociarni same bialo bure koty :ryk: Niestety nie amm telefonu i nie mialam jak dac znac, ze ja zabieram.
Stanislaw oczywiscie nie jest zadowolony, i syczy na nia, a Liwia mu wtoruje. Ale przynajmniej Stas ma zajecie- obserowanie intruza :twisted: No zobaczymy jak to bedzie. Byle go nie steroryzowala. Zjadla juz sporo i wypila, i caly czas zwiedza.

Marta natępnym razem uduszę cie wlasnymi rękami.Omało co nie urodziłam przedwcześnie jak się zorientowałam że nie ma rano Liwi na kociarni.Obdzwonilam wszystkich ,przetrzepałam kociarnię ,obkuśtykałam blok do okoła.Dorotę doprowadziłam do łez bo to na nią wypadło że Liwię wypuściła ,a ty nawet kartki nie zostawiłaś.Wiesz co ci się należy?

Ja proponuje za narażenie ciężarnej na duzy stres...."porwanie" jeszcze dwóch kotów na dt 8) :wink:
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Czw kwi 15, 2010 20:35 Re: S-ec K.Chatka-Liwia czeka na DT.

a ja z innej beczki - czy ktos nie jedzie czasem do Krakowa albo z Krakowa do Katowic. Sa wydrukowane ulotki, duzo podobno, ale ja w weekend juz nie pojade do mamy, bo bedzie straszny scisk a we wtorek juz wylatuje i wracam 8 maja. O ile oczywiscie islandzki pył wulkaniczny zechce się do go czasu przesunąc. Ulotki trzeba odebrac od mojego kolegi Krzysia.

Filomen

Od: Sob lut 10, 2007 17:20

Post » Czw kwi 15, 2010 21:09 Re: S-ec K.Chatka-Liwia czeka na DT.

Parę spraw organizacyjnych Kociej Chatki :mrgreen:
1. dzięki gosiakot mamy zapłacony w tym miesiącu czynsz i prąd w kociej chatce(400zl) dziekujemy bardzo :1luvu: rozliczenie szczegółowe na 1 stronie naszego wątku, ale dopiero jutro
2. dziewczyny bardzo prosze o sprężenie się w sprawie dyżurów - jak wiemy Marta całkowicie odpada, Baska chyba przez najbliższy tydzien albo dwa też odpada bo ma 21 szwów na łapce prawej może coś napisze, ja jestem normalnie, ale w ostatnim tygodniu kwietnia też wypadam z dyżurów bo mam urlop i muszę się zregenerować :oops: jutro zamieszcze plan dyzurów na następny tydzień w Kociej Chatce
3. aktualnie w kociarni jest 6 kociaków - 2 chłopaki, Paula, Abi, Evita, Trisza - mam nadzieję że w sobote albo w niedzielę 2 kociaki pojada do DT nie wiem które, więc prawdopodobnie w sobotę albo w niedzielę podjade do schronu po następne kociaki
4. Marta niebawem wystawi ogłoszenia na allegro dla naszych kociaków - kto zobowiąże się do kopiowania tych ogłoszeń na inne portale :?:
5. i ostatnia prośba - w sprawie szukania nowego laokalu na kociarnię. czy ktoś zobowiązałby sie do obdzwonienia spółdzielni w centrum na Pogoni i zorientować się w sytuacji :!:

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Czw kwi 15, 2010 21:39 Re: S-ec K.Chatka-Liwia czeka na DT.

Filomen pisze:a ja z innej beczki - czy ktos nie jedzie czasem do Krakowa albo z Krakowa do Katowic. Sa wydrukowane ulotki, duzo podobno, ale ja w weekend juz nie pojade do mamy, bo bedzie straszny scisk a we wtorek juz wylatuje i wracam 8 maja. O ile oczywiscie islandzki pył wulkaniczny zechce się do go czasu przesunąc. Ulotki trzeba odebrac od mojego kolegi Krzysia.

Jutro na wycieczce w Krakowie będzie mój syn, ale On nie podjedzie nigdzie zeby odebrac ulotki , więc jedynie ktoś musiałby przyjść do niego umawiając sie telefonicznie z nim. Jesli nic innego się nie znajdzie to moze rozważ to :roll:

Iweta

Post » Czw kwi 15, 2010 22:54 Re: S-ec K.Chatka-Liwia czeka na DT.

Mała foto relacja ze ŚREMU - piekne okolice, wioski, małe urocze misteczka - schronisko niezbyt duże ale z perspektywami :) własnie tam byłam z Pawłem pamiętnego dnia 10.04.10r. po dary dla naszych kociaków od Holendrów Mirandy i Jurija :D
Obrazek
Obrazek
ObrazekObrazek
Obrazek

terenia1

Post » Czw kwi 15, 2010 23:06 Re: S-ec K.Chatka-Liwia czeka na DT.

I tak w przyblizeniu co nam podarowali Holendrzy :1luvu:
wiklinowa kanapa dla kociaków
2 duże kartony suchego jedzonka (różnego)
1 duży karton saszetek mokrego jedzonka
miseczki
klatka metalowa
9 pudełek szeby z saszetkami
15 karonów juniora wiskasa po 12 saszetek w kartonie
20 dawek frontlajna
2 kontenerki
1 kosz z zabawkami, miseczkami, łopatkami, 2 tunele dla kociaków, szczotki do czesania kociaków, zesawy do pielęgnacji kocie sierści, buteleczka dla maluszków, drapak, termoforek. 2 namiociki,
450 puszek jedzonka
1 worek ręczników
2 worki legowisk i kocyków dla kociaków
2x10 kg suchego jedzonka
7 pudelek po 30 saszetek suchego jedzonka dla maluszków
90 litrow zwirku Cats Bast
tak ogólnie :1luvu:

terenia1

Post » Pt kwi 16, 2010 6:05 Re: S-ec K.Chatka-Liwia czeka na DT.

terenia1 pisze:I tak w przyblizeniu co nam podarowali Holendrzy :1luvu:
miseczki
klatka metalowa
20 dawek frontlajna
2 kontenerki
1 kosz z zabawkami, miseczkami, łopatkami, 2 tunele dla kociaków, szczotki do czesania kociaków, zesawy do pielęgnacji kocie sierści, buteleczka dla maluszków, drapak, termoforek. 2 namiociki,
450 puszek jedzonka
1 worek ręczników
2x10 kg suchego jedzonka

Piekne dary, wielka pomoc a taką kanapkę musze kupic mojemu Bogdankowi :D

Musze Cie wypytac jak Ty ich znalazłaś, może ja bym spróbowała w Skandynawii nawiazac taka współprace? 8)

Iweta

Post » Pt kwi 16, 2010 6:16 Re: S-ec K.Chatka-Liwia czeka na DT.

Iweta pisze:
Filomen pisze:a ja z innej beczki - czy ktos nie jedzie czasem do Krakowa albo z Krakowa do Katowic. Sa wydrukowane ulotki, duzo podobno, ale ja w weekend juz nie pojade do mamy, bo bedzie straszny scisk a we wtorek juz wylatuje i wracam 8 maja. O ile oczywiscie islandzki pył wulkaniczny zechce się do go czasu przesunąc. Ulotki trzeba odebrac od mojego kolegi Krzysia.

Jutro na wycieczce w Krakowie będzie mój syn, ale On nie podjedzie nigdzie zeby odebrac ulotki , więc jedynie ktoś musiałby przyjść do niego umawiając sie telefonicznie z nim. Jesli nic innego się nie znajdzie to moze rozważ to :roll:

a syn zmotoryzowany? bo tych ulotek duzo i ciężkie. Do auta to trzeba wpakować.

Filomen

Od: Sob lut 10, 2007 17:20

Post » Pt kwi 16, 2010 6:30 Re: S-ec K.Chatka-Liwia czeka na DT.

terenia1 pisze:I tak w przyblizeniu co nam podarowali Holendrzy :1luvu:
miseczki
klatka metalowa
20 dawek frontlajna
2 kontenerki
450 puszek jedzonka
1 worek ręczników
2x10 kg suchego jedzonka

:ok: dary
Obrazek

Madziula

Od: Wto sty 25, 2005 15:32

Post » Pt kwi 16, 2010 10:14 Re: S-ec K.Chatka-Liwia czeka na DT.

Filomen pisze:
Iweta pisze:

a syn zmotoryzowany? bo tych ulotek duzo i ciężkie. Do auta to trzeba wpakować.

Osobiscie nie jest zmotoryzowany, jest tam na wycieczce z Niemcami, z którymi jego szkoła współpracuje. przez dwa tygodnie jest z nimi w Oświecimiu i wykonuja różne prace w Obozie. Dzis maja wycieczka, ponieważ jest to młodzież z "Volkswagena" Niemcy przyjechali własnie takimi volswagenami busami. Mysle, ze mógłby sie zapytać i na pewno by pozwolonu mu wziąć, ale nie ma szans żeby to On pojechał po te ulotki, musiałby ktos dojechac do Niego.

Iweta

Post » Pt kwi 16, 2010 11:45 Re: S-ec K.Chatka-Liwia czeka na DT.

Chyba to będą dobre wieści :lol:
Dziś w Urzędzie Miejskim byłyśmy z Ewą na spotkaniu w sprawie wolontariatu w schronisku - spotkanie takie oficjalne i robocze, ponieważ do Urzędu Miejskiego trafiły za sprawą Ewy wczesniej przygotowane dokumenty. Po pewnych zmianach w tych dokumentach i uzgodnieniach trafią one do Prezydenta Miasta i wszystko na to wskazuje, że wolontariat ruszy w schronisku :D Tak że mozna się powoli organizować szczególnie jeśli chodzi o sprawy psiaków bo my w sprawie kotów jakoś już jesteśmy zorganizowane.

terenia1

Post » Pt kwi 16, 2010 11:54 Re: S-ec K.Chatka-Liwia czeka na DT.

terenia1 pisze:Chyba to będą dobre wieści :lol:
Dziś w Urzędzie Miejskim byłyśmy z Ewą na spotkaniu w sprawie wolontariatu w schronisku - spotkanie takie oficjalne i robocze, ponieważ do Urzędu Miejskiego trafiły za sprawą Ewy wczesniej przygotowane dokumenty. Po pewnych zmianach w tych dokumentach i uzgodnieniach trafią one do Prezydenta Miasta i wszystko na to wskazuje, że wolontariat ruszy w schronisku :D Tak że mozna się powoli organizować szczególnie jeśli chodzi o sprawy psiaków bo my w sprawie kotów jakoś już jesteśmy zorganizowane.

Super, oby sie udało :ok:
Obrazek
viewtopic.php?f=1&t=116684&start=45
http://nadziejanadom.org/
Ludwiczek[']; Kinia[']; Balbinka[']; Kleo ['] - mój kochany miś

Kleo

Od: Sob sty 12, 2008 15:50

Post » Pt kwi 16, 2010 12:06 Re: S-ec K.Chatka-Liwia czeka na DT.

to chyba też troszkę dobre wieści :wink: pierwsze kroki Warki po operacji :)

http://www.youtube.com/watch?v=0CL82QtjCyQ

http://www.youtube.com/watch?v=xpVFge2LR5k
http://www.youtube.com/watch?v=KWXhyA9b4fA
Obrazek
Tajger,Czaruś Obrazek
Benek [*] Lucuś-Belmondo [*] Kapsel[*]

Kropeczka13

Od: Nie sie 03, 2008 8:39

[poprzednia][następna]