ŚLEPACZKI I ŚLEPINKI-help! -dt to życie - maluchy;Endo[*]

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto cze 15, 2010 11:37 Re: ŚLEPACZKI I ŚLEPINKI-proszę o rady w/s finansów, jak dzielić

mam prośbę o zmianę na 1 stronie - zarówno jęsli chodzi o kociaki, jak i o Paluch. Obecnie ma Paluchu są 2 jednooczki - czarny i buraska - na ma oczko, ale bardzo chore.... nie piszę o nich, bo na dt dla nich nie mam co liczyć... :?

Never

Od: Czw lis 29, 2007 23:22

Post » Wto cze 15, 2010 14:50 Re: ŚLEPACZKI I ŚLEPINKI-proszę o rady w/s finansów, jak dzielić

strasznie biedne te maluszki :(
Bazyliszkowa pewnie pojawi sie na chwilke wieczorem i 1 strona będzie zaktualizowana-życzyłabym sobie i wszytskim, aby te aktualizacje polegały na przeniesieniu kotów z ogłoszeń do domków stałych :ok:

nikt nie wypowiedział sie na temat podziału finansów ( z rezerwy)dla potrzebujacych na cito maluchów u bluerat, o których pisała anita5 :(

Aga, jak stoimy obecnie z funduszami?

zwracam sie ponownie z pytaniem , zpaytam inaczej:

-czy będziemy uwzgledniach ilosc kotków, czy dzielic na dt pulę?
-czy weźmiemy pod uwage problem "oczny" , czyli ile wyniesie leczenie orientacyjnie, czy dzielimy równo bez wzgledu na dolegliwość kandydata?

proszę o głosy klubowiczów

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Wto cze 15, 2010 15:25 Re: ŚLEPACZKI I ŚLEPINKI-uprasza sie klubowiczów o wdepnięcie tu

a co byśmy nie spadali i nasz watek zauwazono, trochę reklamy slepaczka Rolfika, którego jestem osobistym personelem :mrgreen:

ObrazekObrazekObrazekObrazek

zaprawdę , trudno mu czegokolwiek odmówić, kiedy robi "buzię w ciup" :wink:

Obrazek

i jednooczek biurowy-Milo, bezapelacyjnie on tu króluje :wink:

ObrazekObrazek

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Wto cze 15, 2010 15:50 Re: ŚLEPACZKI I ŚLEPINKI-uprasza sie klubowiczów o wdepnięcie tu

Kochane moje klubowiczki - gdzie znajdę zasady przystąpienia do klubu? Sierota jestem, ale na pierwszej stronie i w poprzednich wątkach jakoś nie mogę znaleźć... :(

Czy można "się składać" i nie głosować? Sorry - ale nie mam pewności, że w odpowiednim na głosowanie momencie dam radę wdepnąć na forum, bo ostatnio coraz rzadziej mogę zaglądać... :oops: - a Wy na pewno dobrze kaskę rozdzielicie!!!!!! :1luvu:

joluka

Od: Nie gru 30, 2007 16:51

Post » Wto cze 15, 2010 16:30 Re: ŚLEPACZKI I ŚLEPINKI-uprasza sie klubowiczów o wdepnięcie tu

Zmiany na pierwszej stronie już są.
Jeśli chodzi o podział funduszy, to chyba tak jak do tej pory, choć strasznie to dzielenie trudne, zwłaszcza, że czas gra tak dużą rolę.
Joluka - dobrze, jeśli jak najwięcej osób głosuje, ale jasne, że może się zdarzyć, że ktoś akurat nie będzie mógł (kar się za to nie przewiduje :wink: ).

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Wto cze 15, 2010 18:04 Re: ŚLEPACZKI I ŚLEPINKI-uprasza sie klubowiczów o wdepnięcie tu

wdeptuję - ja się przychylam do decyzji tych bardziej doświadczonych i starszych stażem, pewna jestem że dobrą decyzję podejmiecie.
ale pewnie dobrze by było żeby obdarowani powiedzieli jakie mają potrzeby i wtedy będzie wiadomo czy na kocią głowę czy na głowę opiekuna dzielić...
rezerwa dla maluchów u bluerat zdecydowanie tak!
strasznie dużo tych kociaków :(
ObrazekObrazekObrazek
ZAPRASZAM NA WYPRZEDAŻ U CYNAMONA I WANILII:
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=134893&p=8123784#p8123784

cynamon i wanilia

Od: Sob maja 24, 2008 20:16

Post » Wto cze 15, 2010 18:28 Re: ŚLEPACZKI I ŚLEPINKI-uprasza sie klubowiczów o wdepnięcie tu

czy ja tez moge sie zapisac :?:
fakt ,ze nie mam slepaczkow w domku,ale mam 3-lapke jakby to sie tez liczylo :wink: :mrgreen:
i koke znajde i owczarka niemieckiego uratowanego ze zaspy :roll:
"Umrzeć - tego nie robi się kotu,bo co ma począć kot w pustym mieszkaniu.." - Wisława Szymborska.

Obrazek

Ciepła

Od: Nie cze 22, 2008 14:10

Post » Wto cze 15, 2010 18:44 Re: ŚLEPACZKI I ŚLEPINKI-uprasza sie klubowiczów o wdepnięcie tu

Ciepła - jasne, że możesz. Witaj w Klubie :D Ślepaczek w domu nie jest warunkiem (np. ja też nie mam ślepaczka).

Bazyliszkowa

Post » Wto cze 15, 2010 18:49 Re: ŚLEPACZKI I ŚLEPINKI-uprasza sie klubowiczów o wdepnięcie tu

Ale jakby co to juz w klubie jesteś i pomagasz:))

Tak sobie myślę, że może tak gdzie więcej tych kociaków to może troszke więcej?
Ile mamy do podzialu.
Bo u bluerat to sporo jest tych biedaków do obsłużenia:(

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

Post » Wto cze 15, 2010 18:50 Re: ŚLEPACZKI I ŚLEPINKI-uprasza sie klubowiczów o wdepnięcie tu

nie wiem jak podzielic fundusze, przychyle sie do decyzji bardziej doswiadczonych i lepiej zorientowanych w kosztach leczenia...

AprilRain

Od: Czw lip 02, 2009 20:04

Post » Wto cze 15, 2010 18:57 Re: ŚLEPACZKI I ŚLEPINKI-uprasza sie klubowiczów o wdepnięcie tu

poprosze o numer konta :D
"Umrzeć - tego nie robi się kotu,bo co ma począć kot w pustym mieszkaniu.." - Wisława Szymborska.

Obrazek

Ciepła

Od: Nie cze 22, 2008 14:10

Post » Wto cze 15, 2010 19:19 Re: ŚLEPACZKI I ŚLEPINKI-uprasza sie klubowiczów o wdepnięcie tu

Ciepła pisze:poprosze o numer konta :D

wysyłam pw :D

Bazyliszkowa

Post » Wto cze 15, 2010 19:22 Re: ŚLEPACZKI I ŚLEPINKI-uprasza sie klubowiczów o wdepnięcie tu

ja też poproszę o nr konta i szczegóły dot. wysokości składki!

i dołączam dobrą wiadomość - chyba nawet cudowną!!!! odnośnie Gucia - ślepaczka/białaczkowca z pierwszej strony! (sorry, za cytat z siebie samej :oops: )

joluka pisze:HURA, HURA, HURA!!!!!!!!!!! GUCIO ZA 2 TYGODNIE BĘDZIE W SWOIM DOMKU!!! :piwa: :piwa: :piwa:

Na adopcję Gucia zdecydował się dom, który ma już jednego białaczkowego, młodego kotka. P. Marta jest już po rozmowie z lekarką, opiekującą się Guciem w Katowicach - wie wszystko z pierwszej ręki i zadzwoniła do mnie dzisiaj z decyzją na TAK!

Dom jest bardzo fajny! Doświadczony, rozsądny, kochający zwierzaki - spośród zaproponowanych przeze mnie białaczkowców z forum wybrał Gucia - bo stwierdził, że to kot w największej potrzebie!!! :1luvu:

Gucio będzie mieszkał 70 km od Warszawy, w domu jednorodzinnym, ale będzie kotem nie wychodzącym, tak jak jego kolega Czesio. Wstępnie podróż Gucia planowana jest na 29.06 (Filomen - piszę do Ciebie PW w tej sprawie). Czesiem opiekuje się tam na miejscu bardzo podobno doświadczony i godny zaufania wet, więc Gucio także będzie miał w domu - równie dobrą mam nadzieję jak w Katowicach - opiekę lekarza.

Nawiasem mówiąc - mam dług wdzięczności wobec "Kocich Spraw" - p. Marta zgłosiła się do mnie po obejrzeniu ogłoszenia mojej białaczkowej kici Muszelki, której ogłoszenie "Kocie Sprawy" umieściły nie tylko na swojej stronie internetowej, ale także w czerwcowym wydaniu gazety. Muszelka jest już od pewnego czasu w swoim domu, a p. Marta po rozmowie ze mną zdecydowała się na rozważenie innych kandydatów z forum :ok: . Kupujcie "Kocie Sprawy" - to porządna gazeta, której muszę specjalnie podziękować :1luvu: .

joluka

Od: Nie gru 30, 2007 16:51

Post » Wto cze 15, 2010 19:40 Re: ŚLEPACZKI I ŚLEPINKI-uprasza sie klubowiczów o wdepnięcie tu

Super wieści o Guciu :D
Wysyłam pw z numerem konta.

Bazyliszkowa

Post » Wto cze 15, 2010 20:38 Re: ŚLEPACZKI I ŚLEPINKI-uprasza sie klubowiczów o wdepnięcie tu

ja też poprosze na pw nr konta i sugestię nt wysokości składki.
Obrazek Obrazek

kasia_czy

Od: Pt mar 26, 2010 21:54

[poprzednia][następna]