Z mojego bazarku jest 35zł, wpłacę jutro

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
CoolCaty pisze:Oprócz tego Pascal miał dzis chirurgiczne opracowanie rany na karku, bo syfiła się już strasznie.
Trikolorka została zaszczepiona - w czwartek sterylka i felisvac, bo skórę ma kiepską.
Dobrze, że dziewczyny zwróciły uwage na czarno białego kitka, którynie mógł oddac moczu. Pęcherz miał biedulek strasznie napełniony i twardy jak piłka. Poszedł na cewnikowanie, przepłukanie pęcherza - ładnie udało się udrożnić drogi moczowe. Od razu też stracił jajka, skoro i tak był znieczulony, to szkoda było to zmarnować. Mam nadzieję, że będzie już siusiał bez problemów. Mocz poszedł do badania, dostał nowe leki.
Sterylizację przeszła też kotka ze złamaną żuchwą. Ta żuchwa jest złamana od ponad roku. Nie dało rady się z tym zrobić dzisiaj nic, bo nie było drutów do składania żuchwy. Postaram się poprosić, żeby kotusię jak dojdzie do siebie zabrać gdzieś na odświeżenie rany i złożenie żuchwy. Ona ma dużą szansę się zrosnąć. Ta kota ma ujemne testy.
Testy udało się też zrobić małemu Bohunowi i nie jedzącemu kocurkowi ze szpitala - obaj ujemni.
Jak te koty już wydobrzeją, to może kupimy im szczepionki na białaczkę, co?
A co jest Bohunkowi?ruru pisze:Alle Suuuuper!
cały czas się denerwowałam o małego Bohunka czy nie białaczka![]()
![]()
![]()
kupmy dużo szczepionek!też wymyślę jakis bazarek![]()
![]()
![]()
Ania![]()
![]()
![]()
Sis pisze:Czy wiemy coś o zdrowiu Chmurki? Bo mam o nią zapytanie... ale i mieszane uczucia, bo w perspektywie planowane dziecko i padło pytanie o możliwosc sprawdzenia, czy kotka nie jest nosicielem Felv+ oraz tokso.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 437 gości