SchronWro zdj.94, DT dla Maćka i DS dla Grey i Silver pilne!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt sty 15, 2010 19:06 Re: SchronWro zdj.76, transport WRO->POZNAŃ lub WRO-RAWICZ na pt

Grey bez łapki i Silver kulawka szukają wyjątkowych domków :!: :!:
Obrazek

Mruczeńka1981

Od: Sob gru 29, 2007 17:12

Post » Pt sty 15, 2010 21:41 Re: SchronWro zdj.76, transport WRO->POZNAŃ lub WRO-RAWICZ na pt

Koteczki szukają domków :ok:
Obrazek

Kruszyna

Od: Czw gru 13, 2007 22:32

Post » Pt sty 15, 2010 21:53 Re: SchronWro zdj.76 SZUKAMY DOMU DLA DWÓCH KALEKICH KOTEK

Wyjątkowe koteczki dla wyjątkowych domków!! 8)

molly88

Od: Śro gru 16, 2009 19:00

Post » Pt sty 15, 2010 21:56 Re: SchronWro zdj.76 SZUKAMY DOMU DLA DWÓCH KALEKICH KOTEK

:oops: przepraszam molly ale ja myslalam ze to juz u ciebie zostaną :ryk: :ryk: wiec szukamy dalej domków :ok:
krynia08

Post » Pt sty 15, 2010 21:57 Re: SchronWro zdj.76 SZUKAMY DOMU DLA DWÓCH KALEKICH KOTEK

Niestety nie :(

molly88

Post » Pt sty 15, 2010 21:59 Re: SchronWro zdj.76 SZUKAMY DOMU DLA DWÓCH KALEKICH KOTEK

ja to rozumiem :wink: bo juz na kolanach przysiegałam ze koniec zwierzyńca :ryk: :ryk: jak ostatni tymczas na stałe zostawał :mrgreen:
krynia08

Post » Sob sty 16, 2010 9:04 Re: SchronWro zdj.76 SZUKAMY DOMU DLA DWÓCH KALEKICH KOTEK

dziewczyny ważne informacje:\
1. ostrzeżenie - pani mieszkająca na Krzykach szuka kotka ( dzowni z numeru stacjonarnego ) , miała kiedyś w życiu koty, teraz chce, pani jest raczej w starszym wieku, bardzo sympatyczna, ale mieszka na piątym piętrze w bloku i kiedy spytałam o zabezpieczenie balkonu odpowiedziała że nie zamierza i że nie ma szans aby kot wypadł, dodała, jeszcze że jak zmienię zdanie i dam jej kota to mam zadzwonić , bo ona balkonu nie będzie zabudowywała tylko po to że ja mam takie wymagania :twisted: aha, jeszcze dodała, że i tak balkon otwiera się najwcześniej na wiosnę, a do wiosny to ona nie wie co się jeszcze wydarzy..... ona kota chce teraz , na wiosnę może się to zmienić 8O :roll:

jessi74

Od: Sob kwi 11, 2009 23:21

Post » Sob sty 16, 2010 9:14 Re: SchronWro zdj.76 SZUKAMY DOMU DLA DWÓCH KALEKICH KOTEK

a druga sprawa :D to prośba o wizytę przedadopcyjną , ja już nie daję rady poukładać sobie tego wszystkiego w czasie :oops:
wstępnie podam, że wizyta przedadopcyjna też dotyczy kwestii bezpieczeństwa kota ( nieogrodzony balkon) domek bardzo sympatyczny, był tam kotek wziety ze schroniska około dwa lata temu, kot chorował na serce, nagle odszedł, domek szuka dorosłego kotka, podkreslę , ze to bardzo sypmatyczna i wrażliwa osoba, martwi mnie tylko ten nieogrodzony balkon :oops:
interesują się Bąblem , pytali też o naszą Misię ( ona już w ds) czyli podobają im się biało szare lub biało czarne, ale niekoniecznie, Bąbel na pewno się nie nadaje, bo on u mnie na balkonie to chwila nie uwagi i już próbował siatkę przegryzać :evil:
czy jakaś doświadczona osoba mogłaby się umówić, pojechać , spojrzeć fachowym okiem :wink: naprawdę, gdyby nie ten balkon szkoda domku

jessi74

Post » Sob sty 16, 2010 9:17 Re: SchronWro zdj.76 SZUKAMY DOMU DLA DWÓCH KALEKICH KOTEK

a trzecia sprawa :wink: to wspaniała wiadomość że Strzałka ma już "zaklepany" domek , w Opolu, jak wszystko pójdzie zgodnie z planem , to we wt Strzałka jedzie już do swojego domu :1luvu: :1luvu:

jessi74

Post » Sob sty 16, 2010 9:44 Re: SchronWro zdj.76 SZUKAMY DOMU DLA DWÓCH KALEKICH KOTEK

http://www.tvk-gaj.pl/~schronisko-wroclaw/photogallery2.php?rowstart=0

tu zdj kotów do adopcji z wczoraj, zrobiłam wszystko do wydania co miało nr ewidencyjne. Jeszcze chyba ze 3 koty są w braku ale wg kart to tylko na sterylke.

Negri

Od: Pt sie 10, 2007 16:09

Post » Sob sty 16, 2010 10:12 Re: SchronWro zdj.76 SZUKAMY DOMU DLA DWÓCH KALEKICH KOTEK

jessi74 pisze:a druga sprawa :D to prośba o wizytę przedadopcyjną , ja już nie daję rady poukładać sobie tego wszystkiego w czasie :oops:
wstępnie podam, że wizyta przedadopcyjna też dotyczy kwestii bezpieczeństwa kota ( nieogrodzony balkon) domek bardzo sympatyczny, był tam kotek wziety ze schroniska około dwa lata temu, kot chorował na serce, nagle odszedł, domek szuka dorosłego kotka, podkreslę , ze to bardzo sypmatyczna i wrażliwa osoba, martwi mnie tylko ten nieogrodzony balkon :oops:
interesują się Bąblem , pytali też o naszą Misię ( ona już w ds) czyli podobają im się biało szare lub biało czarne, ale niekoniecznie, Bąbel na pewno się nie nadaje, bo on u mnie na balkonie to chwila nie uwagi i już próbował siatkę przegryzać :evil:
czy jakaś doświadczona osoba mogłaby się umówić, pojechać , spojrzeć fachowym okiem :wink: naprawdę, gdyby nie ten balkon szkoda domku

To może Silver? Tylko pytanie czy będą chcieli taka kotke?
viewtopic.php?f=13&t=106009&p=5462438#p5462438

molly88

Post » Sob sty 16, 2010 10:37 Re: SchronWro zdj.76 SZUKAMY DOMU DLA DWÓCH KALEKICH KOTEK

Negri pisze:http://www.tvk-gaj.pl/~schronisko-wroclaw/photogallery2.php?rowstart=0

tu zdj kotów do adopcji z wczoraj, zrobiłam wszystko do wydania co miało nr ewidencyjne. Jeszcze chyba ze 3 koty są w braku ale wg kart to tylko na sterylke.

Widzę, że Bliźniaki wróciły do baraku :)
Obrazek

Kruszyna

Post » Sob sty 16, 2010 10:39 Re: SchronWro zdj.76 SZUKAMY DOMU DLA DWÓCH KALEKICH KOTEK

jessi74 pisze:a druga sprawa :D to prośba o wizytę przedadopcyjną , ja już nie daję rady poukładać sobie tego wszystkiego w czasie :oops:

Przyznam się bez bicia, że u mnie balkon też był bardzo długo niezabezpieczony, na szczęście żadnemu z kotów nie przyszło do głowy, żeby z tego skorzystać :wink:

W jakim rejonie ta wizyta?
Obrazek

Kruszyna

Post » Sob sty 16, 2010 11:08 Re: SchronWro zdj.76 SZUKAMY DOMU DLA DWÓCH KALEKICH KOTEK

Negri pisze:http://www.tvk-gaj.pl/~schronisko-wroclaw/photogallery2.php?rowstart=0

a Białego nie było? W sumie to mało się zmieniło i widzę,że chyba tylko bliźniaki z tyłu zostały przeniesione.
Obrazek

Mruczeńka1981

Od: Sob gru 29, 2007 17:12

Post » Sob sty 16, 2010 11:14 Re: SchronWro zdj.76 SZUKAMY DOMU DLA DWÓCH KALEKICH KOTEK

biały z chorymi uszkami był no ale wiem ze jedzie to już na stronę go nie wsadzałam:)

Negri

Od: Pt sie 10, 2007 16:09

[poprzednia][następna]