Prezes Miko znalazl dom! :D

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw sie 12, 2010 10:08 Re: Czarodziejski MIKO ps. "GLUT" - szuka domu :)

wistra pisze:No to moooocno! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

bardzo mocno :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

pucio79

Od: Nie sty 10, 2010 14:40

Post » Czw sie 12, 2010 10:11 Re: Czarodziejski MIKO ps. "GLUT" - szuka domu :)

Tweety pisze:ciepło, ciepło ... :)
mocno trzymajcie!

bardzo mocno :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

iwona66

Od: Pt paź 23, 2009 15:40

Post » Czw sie 12, 2010 11:36 Re: Czarodziejski MIKO ps. "GLUT" - szuka domu :)

czy Miko ma swoich fanów w ok. Wyszkowa, Pułtuska, Ostrowii Mazowieckiej, Sokołowa Podlaskiego? Ew Warszawy tylko, że to jest ok 70 km do tej miejscowości. Dobrze byłoby zrobić taki pierwszy "ogląd" na miejscu
Ja z panią chcę się umówić we Wrocławiu aby tam poznała Miko, nauczyli ją wyciskania. W lecznicy jest ustalone, że gdyby coś to Miko może zawsze wrócić, w każdym momencie życia. Pucio, czy mogę liczyć, że również wtedy się pojawisz, bo co dwa rzuty okiem to nie jeden :wink:
Jeżeli po tym spotkaniu wróci do domu, przemyśli raz jeszcze i nadal będzie na tak to zawieziemy jej Pana Prezesa :)

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Czw sie 12, 2010 11:37 Re: Czarodziejski MIKO ps. "GLUT" - szuka domu :)

Miko, pokaż się z najlepszej strony.
Wypiłuj pazurki, krawacik zawiąż.

Będzie dobrze!
03.07.2010 ['] Prezes. Kocham Cię.
26.11.2020 ['] Murziłka
12.05.2022 ['] Tiger
22.03.2024 ['] NW SP Dongalas Glitne DSM

Dom bez kota jest jak człowiek bez duszy... Nie ma w nim życia.

Prawdziwa miłość nie potrzebuje słów. Albo milczy. Albo MRUCZY!

wistra

Od: Nie paź 08, 2006 17:11

Post » Czw sie 12, 2010 11:47 Re: Czarodziejski MIKO ps. "GLUT" - szuka domu :)

Tweety pisze:czy Miko ma swoich fanów w ok. Wyszkowa, Pułtuska, Ostrowii Mazowieckiej, Sokołowa Podlaskiego? Ew Warszawy tylko, że to jest ok 70 km do tej miejscowości. Dobrze byłoby zrobić taki pierwszy "ogląd" na miejscu
Ja z panią chcę się umówić we Wrocławiu aby tam poznała Miko, nauczyli ją wyciskania. W lecznicy jest ustalone, że gdyby coś to Miko może zawsze wrócić, w każdym momencie życia. Pucio, czy mogę liczyć, że również wtedy się pojawisz, bo co dwa rzuty okiem to nie jeden :wink:
Jeżeli po tym spotkaniu wróci do domu, przemyśli raz jeszcze i nadal będzie na tak to zawieziemy jej Pana Prezesa :)

Jasne, że tak :ok:
Jeżeli to będzie w tygodniu to będę musiała zabrać ze sobą Tośkę więc będą trzy rzuty okiem :wink:

pucio79

Post » Czw sie 12, 2010 11:58 Re: Czarodziejski MIKO ps. "GLUT" - szuka domu :)

Mikuś :1luvu: :ok: :ok: :ok:

iwona66

Od: Pt paź 23, 2009 15:40

Post » Czw sie 12, 2010 16:39 Re: Czarodziejski MIKO ps. "GLUT" - szuka domu :)

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

mysza_7

Od: Wto lip 18, 2006 17:35

Post » Czw sie 12, 2010 17:19 Re: Czarodziejski MIKO ps. "GLUT" - szuka domu :)

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :ok:
Obrazek
ObrazekObrazek
Fiodorek <3 [*]19.11.2014

zuzzik

Od: Wto mar 16, 2010 17:04

Post » Czw sie 12, 2010 17:59 Re: Czarodziejski MIKO ps. "GLUT" - szuka domu :)

No to kciukasy przeogromne :ok: :ok: :ok:
" ... wolę zwierzęta bez duszy niż katoli bez serca "

Małgocha Pe

Od: Wto paź 30, 2007 15:30

Post » Czw sie 12, 2010 18:10 Re: Czarodziejski MIKO ps. "GLUT" - szuka domu :)

:D :1luvu: :1luvu: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Idź zawsze do przodu,nie oglądaj się wstecz,nie holuj smutku za sobą....,,Dżem"

Annaa

Od: Sob lis 28, 2009 20:25

Post » Pt sie 13, 2010 21:12 Re: Czarodziejski MIKO ps. "GLUT" - szuka domu :)

pucio79 pisze:
Tweety pisze:czy Miko ma swoich fanów w ok. Wyszkowa, Pułtuska, Ostrowii Mazowieckiej, Sokołowa Podlaskiego? Ew Warszawy tylko, że to jest ok 70 km do tej miejscowości. Dobrze byłoby zrobić taki pierwszy "ogląd" na miejscu

Jeżeli to będzie w tygodniu to będę musiała zabrać ze sobą Tośkę więc będą trzy rzuty okiem :wink:

Państwo zainteresowani Miko przyjeżdżają w następny weekend do Wrocławia więc poproszę dziewczyny miejscowe o spotkanie z nimi, bo my mamy już opłacony spływ i nie mamy go jak przełożyć (dla odmiany płyniemy z Miszeliną i jej TŻ - to tak w ramach ścisłej integracji :wink: ) . Dostaną tydzień do namysłu i w następny weekend pojechalibyśmy do Wrocławia po chłopaka i za Warszawę do nowego domu :)
Pucio, dagmara-olga, dacie radę? Oni powinni przyjechać ok 15-stej do Wrocka w następną sobotę

Tweety

Post » Pt sie 13, 2010 21:21 Re: Czarodziejski MIKO ps. "GLUT" - szuka domu :)

Kciuki Panie Prezesie za domek ... :ok:
IT'S OVER

Etiopia

Od: Pt gru 09, 2005 11:26

Post » Pt sie 13, 2010 21:28 Re: Czarodziejski MIKO ps. "GLUT" - szuka domu :)

Tweety pisze:
pucio79 pisze:

Państwo zainteresowani Miko przyjeżdżają w następny weekend do Wrocławia więc poproszę dziewczyny miejscowe o spotkanie z nimi, bo my mamy już opłacony spływ i nie mamy go jak przełożyć (dla odmiany płyniemy z Miszeliną i jej TŻ - to tak w ramach ścisłej integracji :wink: ) . Dostaną tydzień do namysłu i w następny weekend pojechalibyśmy do Wrocławia po chłopaka i za Warszawę do nowego domu :)
Pucio, dagmara-olga, dacie radę? Oni powinni przyjechać ok 15-stej do Wrocka w następną sobotę

W sobotę ok.15 będę :ok:
Żeby tylko na niedzielę nie przełożyli bo w niedzielę mnie nie ma.

pucio79

Post » Pt sie 13, 2010 21:32 Re: Czarodziejski MIKO ps. "GLUT" - szuka domu :)

pucio79 pisze:
Tweety pisze:Państwo zainteresowani Miko przyjeżdżają w następny weekend do Wrocławia więc poproszę dziewczyny miejscowe o spotkanie z nimi, bo my mamy już opłacony spływ i nie mamy go jak przełożyć (dla odmiany płyniemy z Miszeliną i jej TŻ - to tak w ramach ścisłej integracji :wink: ) . Dostaną tydzień do namysłu i w następny weekend pojechalibyśmy do Wrocławia po chłopaka i za Warszawę do nowego domu :)

bardzo dziękuję :1luvu: to ja poproszę Twój tel na PW

Tweety

Post » Pt sie 13, 2010 21:34 Re: Czarodziejski MIKO ps. "GLUT" - szuka domu :)

Tweety pisze:
pucio79 pisze:
Tweety pisze:Państwo zainteresowani Miko przyjeżdżają w następny weekend do Wrocławia więc poproszę dziewczyny miejscowe o spotkanie z nimi, bo my mamy już opłacony spływ i nie mamy go jak przełożyć (dla odmiany płyniemy z Miszeliną i jej TŻ - to tak w ramach ścisłej integracji :wink: ) . Dostaną tydzień do namysłu i w następny weekend pojechalibyśmy do Wrocławia po chłopaka i za Warszawę do nowego domu :)

bardzo dziękuję :1luvu: to ja poproszę Twój tel na PW

robi się :mrgreen:

pucio79

[poprzednia][następna]