wistra pisze:No to moooocno!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
bardzo mocno

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Tweety pisze:ciepło, ciepło ...![]()
mocno trzymajcie!
Tweety pisze:czy Miko ma swoich fanów w ok. Wyszkowa, Pułtuska, Ostrowii Mazowieckiej, Sokołowa Podlaskiego? Ew Warszawy tylko, że to jest ok 70 km do tej miejscowości. Dobrze byłoby zrobić taki pierwszy "ogląd" na miejscu
Ja z panią chcę się umówić we Wrocławiu aby tam poznała Miko, nauczyli ją wyciskania. W lecznicy jest ustalone, że gdyby coś to Miko może zawsze wrócić, w każdym momencie życia. Pucio, czy mogę liczyć, że również wtedy się pojawisz, bo co dwa rzuty okiem to nie jeden![]()
Jeżeli po tym spotkaniu wróci do domu, przemyśli raz jeszcze i nadal będzie na tak to zawieziemy jej Pana Prezesa
pucio79 pisze:Tweety pisze:czy Miko ma swoich fanów w ok. Wyszkowa, Pułtuska, Ostrowii Mazowieckiej, Sokołowa Podlaskiego? Ew Warszawy tylko, że to jest ok 70 km do tej miejscowości. Dobrze byłoby zrobić taki pierwszy "ogląd" na miejscu
Ja z panią chcę się umówić we Wrocławiu aby tam poznała Miko, nauczyli ją wyciskania. W lecznicy jest ustalone, że gdyby coś to Miko może zawsze wrócić, w każdym momencie życia. Pucio, czy mogę liczyć, że również wtedy się pojawisz, bo co dwa rzuty okiem to nie jeden![]()
Jeżeli po tym spotkaniu wróci do domu, przemyśli raz jeszcze i nadal będzie na tak to zawieziemy jej Pana Prezesa
Jasne, że tak![]()
Jeżeli to będzie w tygodniu to będę musiała zabrać ze sobą Tośkę więc będą trzy rzuty okiem
Tweety pisze:pucio79 pisze:Tweety pisze:czy Miko ma swoich fanów w ok. Wyszkowa, Pułtuska, Ostrowii Mazowieckiej, Sokołowa Podlaskiego? Ew Warszawy tylko, że to jest ok 70 km do tej miejscowości. Dobrze byłoby zrobić taki pierwszy "ogląd" na miejscu
Jasne, że tak![]()
Jeżeli to będzie w tygodniu to będę musiała zabrać ze sobą Tośkę więc będą trzy rzuty okiem
Państwo zainteresowani Miko przyjeżdżają w następny weekend do Wrocławia więc poproszę dziewczyny miejscowe o spotkanie z nimi, bo my mamy już opłacony spływ i nie mamy go jak przełożyć (dla odmiany płyniemy z Miszeliną i jej TŻ - to tak w ramach ścisłej integracji) . Dostaną tydzień do namysłu i w następny weekend pojechalibyśmy do Wrocławia po chłopaka i za Warszawę do nowego domu
Pucio, dagmara-olga, dacie radę? Oni powinni przyjechać ok 15-stej do Wrocka w następną sobotę
pucio79 pisze:Tweety pisze:Państwo zainteresowani Miko przyjeżdżają w następny weekend do Wrocławia więc poproszę dziewczyny miejscowe o spotkanie z nimi, bo my mamy już opłacony spływ i nie mamy go jak przełożyć (dla odmiany płyniemy z Miszeliną i jej TŻ - to tak w ramach ścisłej integracji) . Dostaną tydzień do namysłu i w następny weekend pojechalibyśmy do Wrocławia po chłopaka i za Warszawę do nowego domu
Pucio, dagmara-olga, dacie radę? Oni powinni przyjechać ok 15-stej do Wrocka w następną sobotę
W sobotę ok.15 będę![]()
Żeby tylko na niedzielę nie przełożyli bo w niedzielę mnie nie ma.
Tweety pisze:pucio79 pisze:Tweety pisze:Państwo zainteresowani Miko przyjeżdżają w następny weekend do Wrocławia więc poproszę dziewczyny miejscowe o spotkanie z nimi, bo my mamy już opłacony spływ i nie mamy go jak przełożyć (dla odmiany płyniemy z Miszeliną i jej TŻ - to tak w ramach ścisłej integracji) . Dostaną tydzień do namysłu i w następny weekend pojechalibyśmy do Wrocławia po chłopaka i za Warszawę do nowego domu
W sobotę ok.15 będę![]()
Żeby tylko na niedzielę nie przełożyli bo w niedzielę mnie nie ma.
bardzo dziękujęto ja poproszę Twój tel na PW
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 80 gości