Sfinksia Fredzia dziękuje za wsparcie!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon paź 26, 2009 11:25 Re: Sfinksia Fredzia dziękuje za wsparcie!

Witam wszystkich ! :1luvu: zarejestrowalam sie tutaj ,poniewaz bardzo poruszyla mnie sprawa Fredzi,jestem wlascicielem chartow i ktos z naszych poruszyl sprawe Fredzi na forum chartow z prosba o pomoc dla niej ,mieszkam w Zakopanem ,jestem zawodowym specjalistą z zakresu medycyny naturalnej pomagam rowniez zwierzetom-wiec jesli bylabym pomocna chetnie sluze! a to moja strona zawodowa http://www.bioag-rebes.com a tu psia http://www.tatrebest.bbs.pl wszystkich pozdrawiam serdecznie :1luvu: !Magdalena

zakopianka

Od: Pon paź 26, 2009 11:15

Post » Pon paź 26, 2009 12:45 Re: Sfinksia Fredzia dziękuje za wsparcie!

Kefawet pisze:Jestem :lol:
Właśnie ważyłem Fredzie-trzyma się uparcie tych 1300g i za nic nie chce przybrać.
A apetyt ma za dwóch.
Pocieszające jest to, że zaczęła coraz częściej korzystać z kuwety, robi już dość uformowane kupki.
Po odparzeniach praktycznie nie ma już śladu.
Dzisiaj lub jutro będę jeszcze raz posyłał od niej krew do kontrolnego badania.
Dam znać jak będą wyniki, lub coś się zmieni.
Co do Formici to prawdopodobnie w tym tyg. wyjdzie na troche do domu..... :D

Najważniejsze, że Formica wraca nierozpakowana do domu a Fredzie nie chudnie! Kupalek się formuje więc trzymajmy kciuki aby za tydzień choćby te 10g więcej było... :ok: :ok: :ok: . Czary mary, czary mary i pozytywne fluidki ~~~~

Asia_Siunia

Od: Czw mar 05, 2009 15:18

Post » Pon paź 26, 2009 13:15 Re: Sfinksia Fredzia dziękuje za wsparcie!

Wróciłam. Szczęśliwie w dwa w jednym. Boru, szpitale są straszne, okropne i całkiem słusznie mam na nie alergię. Mam szlaban na pracę do końca ciąży :cry:
Dziękuję za wsparcie.

Co Fredzi, to dziś znowu pobrał TŻ jej krew i jedzie na badania na zasugerowane przez diagnostów.
A teraz idę spać.
Obrazek

Formica

Od: Wto kwi 12, 2005 12:05

Post » Pon paź 26, 2009 13:26 Re: Sfinksia Fredzia dziękuje za wsparcie!

Formico :D Serdecznie pozdrawiam i wypoczywajcie z maluszkiem :ok: :ok:

Za wyniki Fredzi :ok: :ok:
Obrazek

Każda przykrość nas dotyka, tylko niektóre szczególnie.

Amika6

Od: Śro sty 24, 2007 18:48

Post » Pon paź 26, 2009 16:16 Re: Sfinksia Fredzia dziękuje za wsparcie!

Formica pisze:Wróciłam. Szczęśliwie w dwa w jednym. Boru, szpitale są straszne, okropne i całkiem słusznie mam na nie alergię. Mam szlaban na pracę do końca ciąży :cry:
Dziękuję za wsparcie.

Co Fredzi, to dziś znowu pobrał TŻ jej krew i jedzie na badania na zasugerowane przez diagnostów.
A teraz idę spać.

Jak mus to mus dzidzia ważniejsza szpitale grr,odpoczywaj :)
Gosiara

Post » Pon paź 26, 2009 16:33 Re: Sfinksia Fredzia dziękuje za wsparcie!

Formica pisze:Wróciłam. Szczęśliwie w dwa w jednym. Boru, szpitale są straszne, okropne i całkiem słusznie mam na nie alergię. Mam szlaban na pracę do końca ciąży :cry:
Dziękuję za wsparcie.

A teraz idę spać.

Dobrze Cie widziec :)
To sie wymieniamy, Kasiu - bylam dzis na konsultacji w Katowicach na Ceglanej. Za tydzien w poniedzialek jade tam na operacje oka... I nie wiem, kiedy wyjde....
Ale Ty juz nie wracaj do szpitala chyba ze na porodówke, ok? :)

Fredzka lobuziaro jedna, co ty sie tak tych 1300 trzymasz?
Moze ona tyle chce dostawac zasilku dla chorego kota ?! 8O
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Pon paź 26, 2009 17:19 Re: Sfinksia Fredzia dziękuje za wsparcie!

Formica, z niepokojem sledzilam wiesci o Twoim pobycie w szpitalu.
Bardzo sie ciesze, ze w dwupaku ciagle jestes i ze juz lepiej i tak trzymaj dziewczyno :ok:
Co do alergii na szpitale, to witam w klubie, tez mam przesyt i juz sam zapach lekow w lekka histerie mnie wprawia..
Szanowny Malzonek swietnie sobie radzi, raporty pocieszajace wpisuje, a Ty tylko na siebie uwazaj teraz :-)

Solangelica...trzymam kciuki zebys jak najszybciej opuscila to miejsce i zdrowa!
Obrazek Obrazek

Anna_33

Od: Nie mar 05, 2006 23:39

Post » Pon paź 26, 2009 17:46 Re: Sfinksia Fredzia dziękuje za wsparcie!

pozdrawiam wszystkich serdecznie i życzę duuuuuuuuuuuuuuuuużo zdrówka !!!! :1luvu:
ObrazekObrazek
Obrazek

Kocia Lady

Od: Wto sie 18, 2009 22:11

Post » Pon paź 26, 2009 18:12 Re: Sfinksia Fredzia dziękuje za wsparcie!

Pracuję w szpitalu. Kocham to co robię. Też mam alergię na szpital a szczególnie procedury tam obowiązujące i osoby, które nie widzą człowieka ale jednostkę chorobową.

Pani Kasiu-Formico trzymam kciuki za rozwiązanie we właściwym terminie :ok: i zdrowie :ok:
Wspieram Panią i męża w diagnozowaniu Fedzi :ok:
Fredzi życzę wzrostu wagi bo to już będzie "COŚ". Qpal z tego co czytałam polepszył się. :D
Serdecznie pozdrawiam :1luvu: :ok: :1luvu:

ka2jak

Od: Czw paź 01, 2009 22:26

Post » Pon paź 26, 2009 18:20 Re: Sfinksia Fredzia dziękuje za wsparcie!

no to kciuki za qupale i zdrówko wszystkich :ok: :mrgreen:
Frędzel ...razem z nami od 22.12.2007 do 31.07.2009 (godz.9.15) ...w pamięci i sercach na zawsze [*] ['] [*]
Obrazek Obrazek

Granula

Od: Wto sie 28, 2007 22:15
Lokalizacja: był Kraków -> później Bielsko-Biała -> aktualnie Żory woj.śląskie

Post » Pon paź 26, 2009 19:26 Re: Sfinksia Fredzia dziękuje za wsparcie!

Widze ze nie jestem tu mile widziana :( coz u nas na forum jest inaczej-/to forum kocie moze nie toleruje sie kogos kto ma psy :) prosze moderatora lub administratora o wykasowanie mojego postu i wylogowanie z forum :kotek:

zakopianka

Od: Pon paź 26, 2009 11:15

Post » Pon paź 26, 2009 19:36 Re: Sfinksia Fredzia dziękuje za wsparcie!

zakopianka pisze:Widze ze nie jestem tu mile widziana :( coz u nas na forum jest inaczej-/to forum kocie moze nie toleruje sie kogos kto ma psy :) prosze moderatora lub administratora o wykasowanie mojego postu i wylogowanie z forum :kotek:

Ależ Zakopianko, litości! chyba nie doczytałaś, że Formica wylądowała w szpitalu, dziś zaś z niego wyszła. Pewnie jak sie wyśpi, to odpisze na Twoją propozycję... Witamy Cię najserdeczniej!!! Sama mam 2 psy, a koty tak przy okazji :wink:
Obrazek ObrazekObrazek

.../\„,„/\ εїз ~
...( =';'=)
.../*♥♥*\
.(.|.|..|.|.)...(◕◡◕) ɯǝʇsǝɾ ɔęıʍ ęzɔnɹɯ

halbina

Od: Śro maja 23, 2007 22:26

Post » Pon paź 26, 2009 20:52 Re: Sfinksia Fredzia dziękuje za wsparcie!

zakopianka pisze:Widze ze nie jestem tu mile widziana :( coz u nas na forum jest inaczej-/to forum kocie moze nie toleruje sie kogos kto ma psy :) prosze moderatora lub administratora o wykasowanie mojego postu i wylogowanie z forum :kotek:

Eeeej nooo bez przesadyzmu - brak odpowiedzi na posta nie oznacza braku akceptacji!
Same mamy psy. i to jakie ;) nie, halbina? 8)

halbinko priw do Ciebie puszczam.

Dwupakowana Formico z Natanielem - spokojnej nocy Wam :)
I Fredzi "pojemnosc 1300" tez ;)
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Pon paź 26, 2009 21:03 Re: Sfinksia Fredzia dziękuje za wsparcie!

Oj, "zakopianko" nie przesadzaj. Mam charciarzy w rodzinie i wiem, że na tamtych forach bywa często mało przyjemnie. A tutaj? Wszyscy martwią się o Formicę i o Fredzię. A jeśli coś podejrzewasz to podziel się z nami informacjami na forum. Wyniki badań Fredzi masz wypisane kilka postów wyżej.
Koci Doradca
Facebook @zrozumieckota

vivien

Od: Sob kwi 27, 2002 12:13

Post » Pon paź 26, 2009 21:51 Re: Sfinksia Fredzia dziękuje za wsparcie!

Formica, jak dobrze, ze to byl tylko falszywy alarm! :piwa: Zostawilas Fredzie w dobrych rekach, wiec mozesz spokojnie odpoczywac :)

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

[poprzednia][następna]