Elvis ....

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
agiis-s pisze:prośbę mam![]()
Pamiętacie zapewne Elvisa, który został znaleziony gdzieś w trasie Warszawa - Szczecin i oddany w (jeszcze wtedy dobre) moje ręce przez panią Izę?
...
prośba moja dotyczy oczywiście finansów - Basia zapłaciła już 35 zł, jutro pewnie drugie tylemuszę jej tą kasę oddać bo jej nie stać na takie wydatki...
mnie zresztą też nie bardzo - finansuję karmę i żwir dla malucha ....
NOT pisze:agiis-s pisze:prośbę mam![]()
Pamiętacie zapewne Elvisa, który został znaleziony gdzieś w trasie Warszawa - Szczecin i oddany w (jeszcze wtedy dobre) moje ręce przez panią Izę?
...
prośba moja dotyczy oczywiście finansów - Basia zapłaciła już 35 zł, jutro pewnie drugie tylemuszę jej tą kasę oddać bo jej nie stać na takie wydatki...
mnie zresztą też nie bardzo - finansuję karmę i żwir dla malucha ....
Zrzućmy się dla pięknego Elvisa po 10-20zl (ile kto może).
Wszak wszystkie koty są nasze.
Na dobry początek zostawiam 20zl w kopercie u lekarzy w TOZ-ie.
Rudolfrudy, bardzo proszę o zabranie koperty dla agiis-s.
kya pisze:Usagi polecam na dziasla witamine C w kropelkach i surowa wolowine . Ebek mial czyszczony kamien i niestety nie pomoglo mu . Zdecydowalam wiec ,ze poki moze niech uzywa ich a jak trzeba bedzie to sie usunie i juz . Odkad na kolacyjke koty zaczely regularnie szarpac wolka zdecydowanie Edkowi sie poprawilo w kazdym razie z pyszczka przestalo capić czyli stanu zapalnego nie ma .Moze i gotowe karmy sa dobre ,ale miesko to miesko;)
Istna pisze:myślisz ze w krześle i drzwiach jest witamina c ?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510 i 752 gości