Sosnowiec- szukamy transportu dla Olinka do Warszawy

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon paź 05, 2009 21:38 Re: Sosnowiec- w schronie dramat i tragedia nie poradzimy sobie!

ja też zagłosowałam, bardzo się cieszę, że adopcje ruszyły do przodu :)
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Pon paź 05, 2009 21:38 Re: Sosnowiec- w schronie dramat i tragedia nie poradzimy sobie!

Na czyje konto mam dać to zlecenie? Twoje czy Tereni?? Bo jutro ide do banka
Obrazek

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

Post » Pon paź 05, 2009 22:18 Re: Sosnowiec- w schronie dramat i tragedia nie poradzimy sobie!

Do góry Kocia Chatko :wink:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Pon paź 05, 2009 22:34 Re: Sosnowiec- w schronie dramat i tragedia nie poradzimy sobie!

Też dołączyłam swój głos.
Tereniu i Dorotko W. pieniążki za bazarki dopiero końcem przyszłego tygodnia (mój ulubiony małżonek zapomniał zrobić przelew)

W sobotę jadę po 4 letniego labradora, pięknego, zdrowego z rodowodem i paszportem, którego duzi się pozbywają bo rodzi się dziecko. A pies po 4 latach nie jest dla nich na tyle ważny by mógł zostać. To jakiś obłęd!
Moja Zosia wczoraj skończyła roczek i całe swoje życie ma u swego boku psy i koty i oprócz biedulki Esperanzy która nie potrafiła wkomponować się w nasze domostwo, przez swoją naturę jedynaczki wszyscy żyją w zgodzie i harmonii.
Darujcie, ale nie rozumiem ludzi ... niby istoty rozumne ...
ale chyba tylko patrzące przez pryzmat własnego nosa, wygody lub portfela ... szkoda słów.
Gdzie rodzice, którzy uczą współczucia, opieki nad słabszymi czy po prostu tego co dobre?

Dzisiaj zasnął snem wiecznych mój ukochany przyjaciel Marley (pies) [*]
Przegrał walkę z białaczką i rakiem trzustki
stąd ten mój wisielczy nastrój.
Obrazek

pomogę za to kolejnemu biedactwu ...
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

Olga-Negra

Od: Pon lut 16, 2009 19:49

Post » Wto paź 06, 2009 7:01 Re: Sosnowiec- w schronie dramat i tragedia nie poradzimy sobie!

ludzie są okrponi naprawdę :(

trzymam kciuki za małego ... śliczne ma oczyska i jak przeżyje to naprawde będzie pięknym kotem ...
Obrazek

Madziula

Od: Wto sty 25, 2005 15:32

Post » Wto paź 06, 2009 7:10 Re: Sosnowiec- w schronie dramat i tragedia nie poradzimy sobie!

Czy wszyscy już oddali swój głos na Krakvecie? 8)

Za drugie miejsce zawsze też jest jakaś pula albo coś podobnego więc warto sie postarać dla naszych kociastych :wink:
No więc wszyscy do głosowania :!: :ok:

Może dzięki temu więcej ludzi o nas usłyszy ;)
Obrazek
viewtopic.php?f=1&t=116684&start=45
http://nadziejanadom.org/
Ludwiczek[']; Kinia[']; Balbinka[']; Kleo ['] - mój kochany miś

Kleo

Od: Sob sty 12, 2008 15:50

Post » Wto paź 06, 2009 7:14 Re: Sosnowiec- w schronie dramat i tragedia nie poradzimy sobie!

A ja dalej nieustajaco prosze o POMOC DLA KOCIEJ CHATKI, kazdy grosik sie bedzie liczył :roll:

Zapraszam do przyłączenia się do AKCJI zbiórki pieniężnej na Kocią Chatkę

Rozpoczynamy zbiórke, na "inne" :wink: czyli leczenie (nie sterylki) media itp.

Akcja "inne" - START :D

Iweta - 10 zł
- jest wpłata :D
Bubor - 50 zł - jest wpłata :P
Madziula - 10 zł - jest wpłata :D
Axa76
Terenia1 - 10 zł - jest wpłata :D
Dorota Wojciechowska - 10 zł - jest wpłata :D
Felinae - 35 zł - jest wpłata :D

Marta jak tam (Szkielecik to okropne imię , moze daj mu na imię Gabryś ? ) napisz jak się mały czuje i czym postanowiłas leczyc jego pupcie. Myslałaś o mojej lampie?
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Wto paź 06, 2009 7:39 Re: Sosnowiec- w schronie dramat i tragedia nie poradzimy sobie!

majencja pisze:Na czyje konto mam dać to zlecenie? Twoje czy Tereni?? Bo jutro ide do banka

Majka myślę, że możesz na moje konto spokojnie :D
Ja już zagłosowałam :D wygrać może nie wygramy, ale może faktycznie staniemy się troszkę bardziej "medialne" :ryk:

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Wto paź 06, 2009 7:48 Re: Sosnowiec- w schronie dramat i tragedia nie poradzimy sobie!

bubor pisze:Wszyscy przyjaciele i wspierający Kocią Chatkę prosimy o oddawanie na nas głosów , szanse są niewielkie ale napewno warto spróbować :wink:
viewtopic.php?f=1&t=101058

głosik oddany :ok:
Obrazek

Nesca38

Od: Sob lis 01, 2008 20:27

Post » Wto paź 06, 2009 7:52 Re: Sosnowiec- w schronie dramat i tragedia nie poradzimy sobie!

Olga-Negra pisze:Też dołączyłam swój głos.
Dzisiaj zasnął snem wiecznych mój ukochany przyjaciel Marley (pies) [*]
Przegrał walkę z białaczką i rakiem trzustki
stąd ten mój wisielczy nastrój.
Obrazek

pomogę za to kolejnemu biedactwu ...

Tak mi przykro :( ja pochowałam już 3 psy i przy każdym ryczałam jak małolata :cry: ale serce nie sługa. Super, że pomożesz temu odrzuconemu psiakowi, ciekawe co lub kogo państwo odtrącą później :x
Pozdrawiam
Obrazek

Nesca38

Post » Wto paź 06, 2009 7:54 Re: Sosnowiec- w schronie dramat i tragedia nie poradzimy sobie!

Kleo pisze:Czy wszyscy już oddali swój głos na Krakvecie? 8)

Za drugie miejsce zawsze też jest jakaś pula albo coś podobnego więc warto sie postarać dla naszych kociastych :wink:
No więc wszyscy do głosowania :!: :ok:

Może dzięki temu więcej ludzi o nas usłyszy ;)

dubelek bo warto :D
Obrazek

Nesca38

Post » Wto paź 06, 2009 7:56 Re: Sosnowiec- w schronie dramat i tragedia nie poradzimy sobie!

Ja dla szkielecika mam imię - pączuś :D Może imie pomoże mu przytyć :ok:
Obrazek

Nesca38

Post » Wto paź 06, 2009 7:58 Re: Sosnowiec- w schronie dramat i tragedia nie poradzimy sobie!

Pomóżcie głosować wszyscy RAZEM MAMY SZANSĘ!!!!

viewtopic.php?f=1&t=101058&start=0
Ostatnio edytowano Wto paź 06, 2009 22:33 przez MIKUŚ, łącznie edytowano 1 raz
MIKUŚ

Post » Wto paź 06, 2009 8:19 Re: Sosnowiec- w schronie dramat i tragedia nie poradzimy sobie!

Itusia w Domku Stałym
" Kwiatuszek przy kwiatuszku "
Obrazek
fotoKlaudia
" Itunia zasypia "
Obrazek
fotoKlaudia
http://www.youtube.com/watch?v=KWXhyA9b4fA
Obrazek http://www.nadziejanadom.org
Tajger,Chrupka,Pela,Kapsel,Czaruś
Benek [*] Lucuś-Belmondo[*]

jadziaII

Od: Pt lip 04, 2008 21:39

Post » Wto paź 06, 2009 8:30 Re: Sosnowiec- w schronie dramat i tragedia nie poradzimy sobie!

Maleńki ma imię od samego początku :evil: I to piękne imię. Ma na imię...............nie powiem niech Marta powie. A jeśli nie to dla mnie zawsze będzie...../tajemnica/
MIKUŚ

[poprzednia][następna]