I jego koleżanka

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Mruczeńka1981 pisze:Mało maluszków,ale mnóstwo kocich dorosłych nieszczęść.Kruszynie wysiadł aparat,więc jutro tylko kilka zdjęć,a reszta we wtorek-też idziemy
Agness78 pisze:
Moja tymczasowiczka Neli , z rodzeństwa Nodi&Neli wraca właśnie do mnie z adopcjiPojechała 2 tyg temu do swojego brata, adoptowanego m-c wcześniej. Byli bardzo zżyci ale niestety po m-cu Nodi okazał się egoistą nie akceptującym Neli
Strasznie ją bił i gryzł.... mała była wystraszona i przestała jeść i pić.... niestety wszystkie sposoby pojednania zawiodły. Pierwszy raz spotkałam się z tak agresywnym zachowaniem u maluchów, zwłaszcza u rodzeństwa
![]()
Mam nadzieję że u nas szybko wróci do formy.... no i dalej szukamy domku
Nie ma dziewczyna szczęścia. Podobno wcześniej jak była u studentek też wróciła z nieudanej adopcji .... aż serce boli, taka fajna kicia i nie może znaleźć swojego miejsca
o nieAgness78 pisze:Mruczeńka1981 pisze:Mało maluszków,ale mnóstwo kocich dorosłych nieszczęść.Kruszynie wysiadł aparat,więc jutro tylko kilka zdjęć,a reszta we wtorek-też idziemy
to bardzo nie dobrze...
![]()
Moja tymczasowiczka Neli , z rodzeństwa Nodi&Neli wraca właśnie do mnie z adopcjiPojechała 2 tyg temu do swojego brata, adoptowanego m-c wcześniej. Byli bardzo zżyci ale niestety po m-cu Nodi okazał się egoistą nie akceptującym Neli
Strasznie ją bił i gryzł.... mała była wystraszona i przestała jeść i pić.... niestety wszystkie sposoby pojednania zawiodły. Pierwszy raz spotkałam się z tak agresywnym zachowaniem u maluchów, zwłaszcza u rodzeństwa
![]()
Mam nadzieję że u nas szybko wróci do formy.... no i dalej szukamy domku
Nie ma dziewczyna szczęścia. Podobno wcześniej jak była u studentek też wróciła z nieudanej adopcji .... aż serce boli, taka fajna kicia i nie może znaleźć swojego miejsca
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Franciszek1954 i 101 gości