SchronWro - koniec

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob sie 22, 2009 16:27

A teraz pozdrowienia od Tadzia-mojego byłego tymczasa,który jest wielkim rozbójnikiem :oops: Oczko jest wciąż pokryte błonką,ale nic się nie dzieje,więc tak już chyba zostanie na zawsze. Na początku było zagrożenie amputacją,więc i tak jest sukces :wink:

Obrazek
Obrazek

I jego koleżanka :lol:

Obrazek
Obrazek

Mruczeńka1981

Od: Sob gru 29, 2007 17:12

Post » Sob sie 22, 2009 16:43

Ostatni dzień wakacji Kotuni 8)

Obrazek
Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek

Mruczeńka1981

Post » Sob sie 22, 2009 20:35

Same śliczności :) Dobrze, że juz bezpieczne :)
Jutro czekamy na dostawę świeżych fotek tych, co jeszcze czekają na swoja kolej...
ObrazekSKARBONKA ZAPRASZA!!!

Kicia_

Od: Pt lut 29, 2008 20:33

Post » Nie sie 23, 2009 9:25

dziewczyny ja mam takie cudo do wydania ze schronu oczywiście: http://www.allegro.pl/item721535108_klara_5_miesieczna_kotka_szuka_cudownego_domu.html

Musze ją wydać do niedzieli bo w następny poniedziałek wyjeżdżam

Negri

Od: Pt sie 10, 2007 16:09

Post » Nie sie 23, 2009 17:28

jak dzisiaj sytuacja w schronie?

mawin

Od: Czw sie 09, 2007 9:55

Post » Nie sie 23, 2009 18:11

Mało maluszków,ale mnóstwo kocich dorosłych nieszczęść.Kruszynie wysiadł aparat,więc jutro tylko kilka zdjęć,a reszta we wtorek-też idziemy :!:
Obrazek

Mruczeńka1981

Post » Nie sie 23, 2009 18:22

Mruczeńka1981 pisze:Mało maluszków,ale mnóstwo kocich dorosłych nieszczęść.Kruszynie wysiadł aparat,więc jutro tylko kilka zdjęć,a reszta we wtorek-też idziemy :!:

:( to bardzo nie dobrze... :cry:
Moja tymczasowiczka Neli , z rodzeństwa Nodi&Neli wraca właśnie do mnie z adopcji :cry: Pojechała 2 tyg temu do swojego brata, adoptowanego m-c wcześniej. Byli bardzo zżyci ale niestety po m-cu Nodi okazał się egoistą nie akceptującym Neli :cry: Strasznie ją bił i gryzł.... mała była wystraszona i przestała jeść i pić.... niestety wszystkie sposoby pojednania zawiodły. Pierwszy raz spotkałam się z tak agresywnym zachowaniem u maluchów, zwłaszcza u rodzeństwa :cry: :cry: Mam nadzieję że u nas szybko wróci do formy.... no i dalej szukamy domku :cry: Nie ma dziewczyna szczęścia. Podobno wcześniej jak była u studentek też wróciła z nieudanej adopcji .... aż serce boli, taka fajna kicia i nie może znaleźć swojego miejsca :cry:

Agness78

Od: Śro cze 25, 2008 13:07

Post » Nie sie 23, 2009 18:29

Agness78 pisze:
Moja tymczasowiczka Neli , z rodzeństwa Nodi&Neli wraca właśnie do mnie z adopcji :cry: Pojechała 2 tyg temu do swojego brata, adoptowanego m-c wcześniej. Byli bardzo zżyci ale niestety po m-cu Nodi okazał się egoistą nie akceptującym Neli :cry: Strasznie ją bił i gryzł.... mała była wystraszona i przestała jeść i pić.... niestety wszystkie sposoby pojednania zawiodły. Pierwszy raz spotkałam się z tak agresywnym zachowaniem u maluchów, zwłaszcza u rodzeństwa :cry: :cry: Mam nadzieję że u nas szybko wróci do formy.... no i dalej szukamy domku :cry: Nie ma dziewczyna szczęścia. Podobno wcześniej jak była u studentek też wróciła z nieudanej adopcji .... aż serce boli, taka fajna kicia i nie może znaleźć swojego miejsca :cry:

Z tego, co pamiętam, to też miała problemy z zaakceptowaniem przeprowadzki. Zdaje się, że masz w domu małego wrażliwca skłonnego do depresji. Życzę jej dobrego, odpowiedzialnego domu. Najlepiej forumowego :)

Kicia_

Post » Nie sie 23, 2009 18:57

Agness78 pisze:
Mruczeńka1981 pisze:Mało maluszków,ale mnóstwo kocich dorosłych nieszczęść.Kruszynie wysiadł aparat,więc jutro tylko kilka zdjęć,a reszta we wtorek-też idziemy :!:

:( to bardzo nie dobrze... :cry:
o nie :cry: bidulka...

Tak na pocieszenie mój zadowolony tymczas.Były łapoczyny z Nokią,ale mam nadzieję,że w końcu się dogadają...

Obrazek
Obrazek

Mruczeńka1981

Post » Nie sie 23, 2009 21:51

Ponowię allegro doroślakom.
Czy maluchom też?
Obrazek Obrazek Obrazek
Moja mała Lolunia 07.03.2009 [']

Monisek

Od: Śro gru 27, 2006 13:15

Post » Pon sie 24, 2009 7:09

Maluszków mało,ale może przyciągną ludzi do schronu.Jest kot z raną żuchwy i jeden po wypadku z bezwładną nogą.Był przed konsultacją więc nic dokładniej nie wiem.
Obrazek

Mruczeńka1981

Post » Pon sie 24, 2009 10:03

Mruczeńka1981 pisze:Tak na pocieszenie mój zadowolony tymczas.Były łapoczyny z Nokią,ale mam nadzieję,że w końcu się dogadają...

Obrazek

Jak super, że po takim czasie w schronie ktoś się w końcu nad chłopakiem zlitował :love: Jak jego stan? Widzę, że oczko jest w porządku.

Kogo jeszcze zabrałyście wczoraj? Oczywiście o małe ze szwami zamiast ogonka nie pytam, bo się napatrzyłam przez te parę godzin w mojej łazience :wink: Kociak był super, co wchodziłam do łazienki, to mruczał i ugniatał łapkami na odległość :) Ktoś, kto go adoptuje będzie miał super miziaka. Wczoraj nawet zaproponowałam go jednej pani, może cos z tego wyjdzie.

Kicia_

Post » Pon sie 24, 2009 10:08

Wczoraj poszło jeszcze małe białe z biegunką i drugi czarnuszek z garażu oraz świeżo przyniesiona dziewuszka.Mój Wiktuś ma brzydkie oczka,tylko po zakropieniu ładnieją.Nokia go nienawidzi szczerze po kociemu,więc pilnie DS-to jest tym Czikiego.Uwielbia ludzi.
Obrazek

Mruczeńka1981

Post » Pon sie 24, 2009 17:57

Wituś ma koci katar i zapalenie spojówek,jest odwodniony. Kto by się spodziewał...Wyciągajcie dorosłe koty-one cierpią na depresję... :cry: :cry:

Obrazek

Obrazek
Obrazek

Mruczeńka1981

Post » Pon sie 24, 2009 20:52

Mruczeńka1981 pisze:Wituś ma koci katar i zapalenie spojówek,jest odwodniony. Kto by się spodziewał...Wyciągajcie dorosłe koty-one cierpią na depresję... :cry: :cry:

Obrazek

Obrazek

jemu się poszczęściło, teraz tylko poszukamy mu kochanego domku stałego!

jessi74

Od: Sob kwi 11, 2009 23:21

[poprzednia][następna]