Kacper dostał wszystko, łącznie z legowiskiem i swoim ręczniczkiem aby się lepiej czuł, drapakiem, kuwetą, miskami i zabawkami. Musiałam obiecać, że znajdę mu dom najlepszy na świecie aby nie stała mu się krzywda
Moderator: Estraven
Tweety pisze:Kacperek przyjechał, nie chciałabym już więcej uczestniczyć w takim rozstaniu. Pani płakała co chwilę a jak już opowiadała, że dzisiaj w nocy Kacperek po raz pierwszy przyszedł do niej i spał całą noc przytulony, to mnie już tez mocno dławiło, bo pamiętam jak w dniu wydawania go po raz pierwszy przyszedł do mnie i wtulał się jak oszalały także spóźniliśmy się do przedszkola. Niestety, nie było szans aby został, mama tej pani, ma prawie 80 lat i choruje na szpiczaka (nowotwór). Obecność kota powoduje, że zwyczajnie się dusi a nie może dostawać leków odczulających. W dodatku miesiąc temu odszedł im yorczek i Kacper miał wypełnić pustkę po nim. Strasznie przejmujące to wszystko było
![]()
Kacper dostał wszystko, łącznie z legowiskiem i swoim ręczniczkiem aby się lepiej czuł, drapakiem, kuwetą, miskami i zabawkami. Musiałam obiecać, że znajdę mu dom najlepszy na świecie aby nie stała mu się krzywda
Tweety pisze:Kacperek przyjechał, nie chciałabym już więcej uczestniczyć w takim rozstaniu. Pani płakała co chwilę a jak już opowiadała, że dzisiaj w nocy Kacperek po raz pierwszy przyszedł do niej i spał całą noc przytulony, to mnie już tez mocno dławiło, bo pamiętam jak w dniu wydawania go po raz pierwszy przyszedł do mnie i wtulał się jak oszalały także spóźniliśmy się do przedszkola. Niestety, nie było szans aby został, mama tej pani, ma prawie 80 lat i choruje na szpiczaka (nowotwór). Obecność kota powoduje, że zwyczajnie się dusi a nie może dostawać leków odczulających. W dodatku miesiąc temu odszedł im yorczek i Kacper miał wypełnić pustkę po nim. Strasznie przejmujące to wszystko było
![]()
markopolo00 pisze:http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=91450&postdays=0&postorder=asc&start=0
Ale mamy inteligentów - rozpacz
Tweety pisze:faktycznie to jakiś oszołom![]()
Kosma, z Norą ok, spokój nastał?
Czy ja wczoraj pisałam, że Beksa jest grzeczną dziewczynką?Oświadczam, że miałam omamy i chwilowe zaćmienie a doszłam do takich wniosków jak wstawałam dzisiaj do niej o 2, 4 i 6-stej
Przerzucamy się na kurzęce mięso, coby treściwie zapchać beksowy śmietniczek. Ma szczęście, że po jedzeniu śpi grzecznie w kontenerku trzymana przez drzwiczki za cokolwiek
Tweety pisze:a bo Ty masz koci ideał, normalnie nie w pełni oszlifowany diament a ja mam czarnego gacopyrza-pyskacza
BarbAnn pisze: hiciorem jest zabawa we wkladanie myszek w otwory w drzwiach
Ona widzac ze ide do lazienki biegnie i staje pod drzwiami i kuka i luka
dotknac sie nie da nie nie nie
ale czeka na myszki
a jak sie nie moze doczekac to szczeka
warunkiem adopcji bedzie udokumentowanie posiadania drzwi z otworami wentylacyjnymi

BarbAnn pisze:Tweety pisze:a bo Ty masz koci ideał, normalnie nie w pełni oszlifowany diament a ja mam czarnego gacopyrza-pyskacza
Misiamilusia sie u mnie szlifuje od stycznia
no to troche nam zeszlo...
ale hiciorem jest zabawa we wkladanie myszek w otwory w drzwiach
ale czeka na myszki
warunkiem adopcji bedzie udokumentowanie posiadania drzwi z otworami wentylacyjnymi
BarbAnn pisze:Tweety pisze:a bo Ty masz koci ideał, normalnie nie w pełni oszlifowany diament a ja mam czarnego gacopyrza-pyskacza
Misiamilusia sie u mnie szlifuje od stycznia
no to troche nam zeszlo...
ale hiciorem jest zabawa we wkladanie myszek w otwory w drzwiach
ale czeka na myszki
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 82 gości