Po drugiej stronie siatki - schr. łódź V

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw gru 18, 2008 8:46

właśnie........hydra_pl? jak tam mały poczochraniec?
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Czw gru 18, 2008 13:55

Kotki czekają na domki!!!! help!!!!
Obrazek

AgnieszkaZet

Od: Wto paź 21, 2008 9:40

Post » Czw gru 18, 2008 19:50

magdaradek pisze:będę miała swój pierwszy w życiu tymczas........zabieram małego dymniaczka z chorymi oczkami, który ujął mnie za serce w niedzielę.......

oto szczęściarz, któremu Magda daje szansę :) mały Zulus
Obrazek

Magda, wiesz, jak mały się czuje? co z nim?
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Czw gru 18, 2008 20:13

Georg-inia pisze:
magdaradek pisze:będę miała swój pierwszy w życiu tymczas........zabieram małego dymniaczka z chorymi oczkami, który ujął mnie za serce w niedzielę.......

Obrazek

Ach, to ta bidusia jedzie do Magdy ! a tak się zastanawiałam o jakiego dymniaczka chodzi, bo tego kicia z waszych zdjęć zarejestrowałam sobie w głowie jako czarnulka.
Madzia :1luvu:
Obrazek

pisiokot

Od: Śro maja 03, 2006 15:37

Post » Czw gru 18, 2008 20:43

pisiokot pisze:
Georg-inia pisze:

Obrazek

Ach, to ta bidusia jedzie do Magdy ! a tak się zastanawiałam o jakiego dymniaczka chodzi, bo tego kicia z waszych zdjęć zarejestrowałam sobie w głowie jako czarnulka.
Madzia :1luvu:

Piękny biedulek Zulusik
Magda :king: :ok: :ok: :ok: :ok: :1luvu:
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Czw gru 18, 2008 21:03

o dziękuję Inga za fotkę maluszka!

Maluszek czuje się nieźle z tego co pisała mi CoolCaty. Jeszcze trochę kicha i ma czerwone oczy, ale podobno jest coraz lepiej.
Jutro zabieram Zuluska około 13 od Ani. Oczywiście, jak go zainstaluję w klatce, to zdam relację na gorąco :wink:
mam niewyobrażalną tremę...........

Inguś, a wiadomo, czy któraś z koteczek poszła, po które miał przyjechać ten Pan?
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Czw gru 18, 2008 21:27

magdaradek pisze:mam niewyobrażalną tremę...........

Inguś, a wiadomo, czy któraś z koteczek poszła, po które miał przyjechać ten Pan?

przede wszystkim nie miej tremy, tym bardziej, że mały wystraszony troszkę będzie. Jak mu pokażesz, że jesteś zdenerwowana... to tak jak u piesków, Madzia :lol: będzie dobrze. Ja jutro baluję na firmowej wigilii, ale telefon zawsze czynny, i od soboty jestem do dyspozycji, jakby co :ok:

no nie wiem właśnie, trochę mi głupio dzwonić do tego Pana :oops: będę w niedzielę, to sprawdzę, czy któraś z dziewczyn miała szczęście

Georg-inia

Post » Czw gru 18, 2008 21:30

Magda będzie dobrze, czekamy na wątek :)

Właśnie doczytuję watek Twoich urwisów ale jak na razie dotarłam do 8 strony :oops:

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Pt gru 19, 2008 9:41

gosiaa pisze:Magda będzie dobrze, czekamy na wątek :)

Właśnie doczytuję watek Twoich urwisów ale jak na razie dotarłam do 8 strony :oops:

Magda :1luvu: Bedziesz super domkiem tymczasowym :!: Trzymam kciuki!!!!!!! A maly jest niesamowity, taki niebanalny czarnulek :love:

I oczywiscie, jak zawsze trzymam kciuki za adopcje w schronie :!:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Pt gru 19, 2008 10:21

Wczoraj rozmawiałam z bardzo miłą panią - wypatrzyła na jakiejś stronie ogłoszeniowej Amandziaka-Amadeuszka i bardzo chciałaby chłopaka adoptować. Nie jestem pewna czy Amadeuszek nie poszedł już czasem do domu, okaże się jutro jak pani przyjedzie do schroniska. Mam nadzieję, że ktoś będzie jutro, żeby panią popilotować i pokazać koty.
Obrazek

pisiokot

Post » Pt gru 19, 2008 10:59

Powędrowało wsparcie z funduszu schroniskowego - 200zł dla tymczasika Magdyradek.
Na dniach Fundusz Schroniskowy powędruje znowu do Asi - Sis, ponieważ tak jak pisałam, nie będzie mnie w najbliższym czasie w Łodzi. Więc jak coś, myślę już od poniedziałku najbliższego z wszelkimi sprawami proszę do Sis :)

mokkunia

Od: Wto gru 20, 2005 18:14

Post » Pt gru 19, 2008 12:17

hydra_pl pisze:Słuchajcie mam nówki funkiel rękawice spawalnicze... przydadzą się w schronie? To bym może do pisiokotka podrzuciła, albo do Georg-inii... Ja nie pojadę dopóki nie zaszczępię małej czarnej od CoolCaty.... Jak zwykle chcę, chcę i wielka d.... Myślę, że dojadę dopiero po świętach...

magdaradek - gratuluję tymczasa

by się przydały do dzików poza schronem

Madziu, a jednak, doczytuję w wolnej chwili i sie cieszę :D
Obrazek

Magija

Od: Sob cze 05, 2004 11:34

Post » Pt gru 19, 2008 12:39

To ustalmy komu te rękawice przekazać i ta osoba je dostanie :) Rękawice dostałam do celów kocich od znajomego spawacza :) więc szkoda, żeby leżały....

Mała czarna nie ma wątku, bo tak jakby, my sami nie wiemy... czy my teges, no wiecie i wogóle.... a wątki zobowiązują... i ona się z młodym bawi i pan hrabia ma spokój wreszcie... i my sami nie wiemy, ale coś tak jakby na m się w głowach układa, coby może jednak nie oddawać... no na razie mamy czas, bo jeszcze nie szczepiona i nie ciachnięta
Etyka szacunku dla życia nakazuje nam wszystkim poszukiwać sposobności, by za tyle zła, wyrządzonego zwierzętom przez ludzi, pośpieszyć im z jakąkolwiek pomocą. Albert Schweitzer
Jeśli komuś zalegam z płatnością, bądź wysyłką proszę o pw.
Rózne różności.

hydra_pl

Od: Nie cze 08, 2008 8:16

Post » Pt gru 19, 2008 12:44

dziewczyny, i co z jutrem? może być dużo ludzi, bo zaraz święta :twisted: ja nie dam rady, mogę przyjechać, ale w niedzielę, a wychodzi na to, że jutro dzień nieobstawiony będzie ...

Georg-inia

Post » Pt gru 19, 2008 13:04

Georg-inia pisze:dziewczyny, i co z jutrem? może być dużo ludzi, bo zaraz święta :twisted: ja nie dam rady, mogę przyjechać, ale w niedzielę, a wychodzi na to, że jutro dzień nieobstawiony będzie ...

Ingusia, też główkuję w tym kierunku, tym bardziej, że przed chwilą dostałam maila w sprawie Amadeuszka. Babka chce w weekend przyjechać do schronu - najwyżej zaproponuję jej niedzielę. I tej, co wczoraj dzwoniła w jego sprawie - też. Ale pewnie pojawią się i inne osoby w schronisku jutro.

Ja wolałabym nie jechać jeszcze na Marmurową - dopiero wczoraj mój Andy zakończył leczenie. Jest jeszcze nieszczepiony. Dyziek z kolei drugi tydzień chodzi z gilem :(, boję się jechać i coś przywlec do domu.
Obrazek

pisiokot

[poprzednia][następna]