Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
magdaradek pisze:będę miała swój pierwszy w życiu tymczas........zabieram małego dymniaczka z chorymi oczkami, który ujął mnie za serce w niedzielę.......
pisiokot pisze:
Ach, to ta bidusia jedzie do Magdy ! a tak się zastanawiałam o jakiego dymniaczka chodzi, bo tego kicia z waszych zdjęć zarejestrowałam sobie w głowie jako czarnulka.
Madzia
magdaradek pisze:mam niewyobrażalną tremę...........
Inguś, a wiadomo, czy któraś z koteczek poszła, po które miał przyjechać ten Pan?
gosiaa pisze:Magda będzie dobrze, czekamy na wątek
Właśnie doczytuję watek Twoich urwisów ale jak na razie dotarłam do 8 strony![]()
hydra_pl pisze:Słuchajcie mam nówki funkiel rękawice spawalnicze... przydadzą się w schronie? To bym może do pisiokotka podrzuciła, albo do Georg-inii... Ja nie pojadę dopóki nie zaszczępię małej czarnej od CoolCaty.... Jak zwykle chcę, chcę i wielka d.... Myślę, że dojadę dopiero po świętach...
magdaradek - gratuluję tymczasa
Georg-inia pisze:dziewczyny, i co z jutrem? może być dużo ludzi, bo zaraz świętaja nie dam rady, mogę przyjechać, ale w niedzielę, a wychodzi na to, że jutro dzień nieobstawiony będzie ...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 791 gości