Olinek ['], Drops, Kimisia i inni fotki str. 101

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon paź 04, 2010 21:55 Re: Olinek ['], Drops, Kimisia i Kicia nerkowa - fotki str.82

O w mordę!!! 8O
Już mnie skusiłaś!
Wszelkie moje obawy poszły w niepamięć, bo Astuś i nawet Miodzio nauczyli się wskakiwać na regał!!! 8O
Teraz, to już żaden drapak im nie zaszkodzi.
Mus czekać na jakiś przypływ gotówki, bo nie dość że zapowiadają się kolejne wydatki, to jeszcze na zwolnieniu byłam i jest finansowa totalna kicha.
Drapak bajka!!!!! :ok: :ok: :ok: :mrgreen:
Obrazek

selene00

Od: Nie gru 13, 2009 13:55

Post » Pon paź 04, 2010 22:28 Re: Olinek ['], Drops, Kimisia i Kicia nerkowa - fotki str.82

Łał!
on chyba sięga do nieba,
w każdym razie koty w siódmym niebie :P :P
ile miejsc tajemnych! :P :P
suuuper jest i miejsca nie zajmuje dużo:ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Pon paź 04, 2010 22:40 Re: Olinek ['], Drops, Kimisia i Kicia nerkowa - fotki str.82

Aleeee... świetny i jakie koty szczęśliwe :)
Mniemam, że żadne kłaki nie latały, choć drapak wart każdej ceny ;) :mrgreen:
Obrazek
Wszystkie argumenty na podparcie ludzkiej wyższości nie są w stanie zaprzeczyć jednej niezaprzeczalnej prawdzie: w cierpieniu zwierzęta są nam równe. Peter Albert David Singer

szybenka

Od: Nie gru 13, 2009 22:16

Post » Wto paź 05, 2010 10:37 Re: Olinek ['], Drops, Kimisia i Kicia nerkowa - fotki str.82

szybenka pisze: Mniemam, że żadne kłaki nie latały, choć drapak wart każdej ceny ;) :mrgreen:

Nie, nie, Duży się zachwycił jak drapak zobaczył :D.
Skręcało się w trymiga, wszystko ładnie do siebie pasuje, stabilny, jest gites :D .
Dzisiaj jak wychodziłam do pracy Kicia i Kajtek drzemali na półeczkach, a Kacper z Truśkiem tłukli się ze sobą wisząc na drapaku głowami w dół jak jakieś małpiszony :roll:.
Obrazek

pisiokot

Od: Śro maja 03, 2006 15:37

Post » Śro paź 06, 2010 14:12 Re: Olinek ['], Drops, Kimisia i Kicia nerkowa - fotki str.82

Jestem na bezdechu - suuuuper drapak. Ależ pisiokotkom :1luvu: przypadł do gustu :D :D :D A jak się na nim pęknie komponują i prezentują!!! Takie drapaczysko to pewnie i moje towarzystwo by polubiło. Ostatni drapak oddałam wraz z tymczaskiem, bo świecił pustkami :wink: Ale to był taki mikry drapak, a nie takie cudo.
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Śro paź 06, 2010 20:31 Re: Olinek ['], Drops, Kimisia i Kicia nerkowa - fotki str.82

o raaaaany - jestem pod wrażeniem!!! I jak oblegany :ok:. Od razu jak zobaczyłam hamaczek to pomyślałam o Kajtku :ryk: - jak w Twoim banerku :P.
Obrazek
Obrazek Obrazek

boniantos

Od: Śro lut 18, 2009 15:16

Post » Śro paź 06, 2010 22:45 Re: Olinek ['], Drops, Kimisia i Kicia nerkowa - fotki str.82

Wow Ania, ale wypas drapak :mrgreen: moje koty już zazdroszczą :mrgreen: ale dostaną, dostaną... :D ;)

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Wto paź 19, 2010 11:15 Re: Olinek ['], Drops, Kimisia i Kicia nerkowa - fotki str.82

Taaak, drapak fantastyczny, ale jakie cudowne są pisiokoty :D :D :D
Aniu, uwielbiam Twoją kocią rodzinkę :1luvu: :1luvu: :1luvu: A Kajtuś bezczelnie skradł mi kawałek serducha :oops: :wink: Chociaż jego serce wyraźnie zajęte przez Jarka :wink: :D

Bardzo polubiłam tę nową, świecką tradycję porannego ucztowania u Was, przy okazji wizyt w Łodzi i zamierzam pozostać jej wierna :mrgreen:
Dziękuję za wspaniałe przyjęcie, za wszystko :1luvu: :1luvu: :1luvu: Ty wiesz...
A moje ukochania serdecznie dziękują (mlaszcząc przy tym głośno i z wielkim ukontentowaniem) za pyszności, które od Was dostały w prezencie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Myszkę dzielnie obrabia Bąbel i z nikim nie zamierza się dzielić - uwielbia gdy mu kwiczy :lol:

Przesyłam buziaki dla całej Waszej wspaniałej Ferajny :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Wto paź 19, 2010 14:24 Re: Olinek ['], Drops, Kimisia i Kicia nerkowa - fotki str.82

jerzykowka pisze:Bardzo polubiłam tę nową, świecką tradycję porannego ucztowania u Was, przy okazji wizyt w Łodzi i zamierzam pozostać jej wierna :mrgreen:

Asiu, cała przyjemność po naszej stronie, zapraszamy częściej :D.
a Ania_NSP to jest cudna osoba, bardzo się cieszę, że miałam okazję ją poznać :1luvu:
Obrazek

pisiokot

Post » Śro paź 20, 2010 19:39 Re: Olinek ['], Drops, Kimisia i Kicia nerkowa - fotki str.82

Łachy robocze Dużego i chłopaki - Kacper i Truś :roll:

Obrazek

pozdrowionka z szafy :mrgreen:
Obrazek

pisiokot

Post » Śro paź 20, 2010 19:49 Re: Olinek ['], Drops, Kimisia i Kicia nerkowa - fotki str.82

:ryk: Prawdziwi faceci! Męskie łachy przymierzają.
Moje koty są jakieś zniewieściałe i gustują w babskich.
Hm.... pewnie to efekt braku męskiego wzorca. :wink: :ryk:
Obrazek

selene00

Post » Śro paź 20, 2010 19:53 Re: Olinek ['], Drops, Kimisia i Kicia nerkowa - fotki str.82

Pewnie by zagustowały w moich, gdyby miały do nich dostęp :D
Jak na razie skutecznie chronię swoje ubranka, Duży jest mniej czujny i stąd poranne rozpaczliwe okrzyki: "ja nie mam co na siebie włożyć, przecież ten sweter się nie nadaje do ludzi, będę to odkłaczał cały weekend" :wink:.
Obrazek

pisiokot

Post » Czw paź 21, 2010 11:19 Re: Olinek ['], Drops, Kimisia i Kicia nerkowa - fotki str.82

:1luvu: :1luvu: :1luvu:
Jakie cuuuudowne szafowe pozdrowienia :)
Mega miziaki proszę przekazać chłopakom :kotek: :kotek:
Obrazek
Wszystkie argumenty na podparcie ludzkiej wyższości nie są w stanie zaprzeczyć jednej niezaprzeczalnej prawdzie: w cierpieniu zwierzęta są nam równe. Peter Albert David Singer

szybenka

Od: Nie gru 13, 2009 22:16

Post » Czw paź 21, 2010 12:09 Re: Olinek ['], Drops, Kimisia i Kicia nerkowa - fotki str.82

Wczoraj coś mnie naszło i przy okazji głaskania i innych czułości spenetrowałam Rudemu uszy. Nie robiłam tego od dawna, bo koty uszyska od zawsze czyste miały, a on zwłaszcza.
A tu niespodzianka - mój czyścioszek Rudzio ma w uszach regularny brud 8O. Leżał pod lampką, więc mogłam sobie dokładnie obejrzeć. Żadne tam pasożyty nie daj Bóg, tylko przykurzona woskowina. Ale jednak. No ludzie 8O
Oczywiście zaczełam latać za resztą i sprawdzać. Reszta czysta, uff, nawet Kimicha, największy brudas, która myje tylko pyszczek, a i to z rzadka.
Wczoraj odkopałam płyn do czyszczenia uszu, wyjęłam całą paczkę patyczków i dzisiaj jest akcja. Zaczniemy od Rudego, ale innym też wyczyścimy "na wszelki wypadek" :mrgreen:. Oj, będzie się działo, bo oni tego nie cierpią :mrgreen:.
Obrazek

pisiokot

Post » Czw paź 21, 2010 15:13 Re: Olinek ['], Drops, Kimisia i Kicia nerkowa - fotki str.82

Moje po tym zabiegu zawsze mnie do kuchni prowadzą, żeby im wynagrodzić kocim kabanoskiem doznane krzywdy. :wink:
Obrazek

selene00

[poprzednia][następna]