Dziękuję. Z uwagi na pogodę postanowiłam zamówić karmę z dostawą na poniedziałek, za kwotę 123,90 zł
Rozliczenie florka - 50 zł Szymkowa - 73,90 zł
Mam też prośbę o zgłaszanie chęci wsparcia następnego zamówienia. Po 10 zł 20 zł, a przy większej ilości osób chętnych mogłabym zamówić nie 24, a 48 puszek.
Ostatnio edytowano Sob sty 13, 2024 15:00 przez Szymkowa, łącznie edytowano 1 raz
Szymkowa pisze:Z uwagi na pogodę postanowiłam zamówić karmę z dostawą na poniedziałek, za kwotę 123,90 zł
Rozliczenie florka - 50 zł Szymkowa - 73,90 zł
Pogoda okropna, w Warszawie pada deszcz ze śniegiem. Od allegro dostałam informację, że karma została dziś do Izy dostarczona.
Teraz czekam na dwie osoby, które dołożą po 25 zł, by móc zamówić 48 puszek.
Bardzo dziękujemy U nas też pogoda nie rozpieszcza. W ciągu dnia śnieg i temperatura na plusie. To co się roztopiło teraz powoli zamarza. Do tego bardzo silny, zimny wiatr.
W terenie zielonym, w altanie sypie się farba z sufitu( wilgoć zamarza między tynkiem, a farbą, a potem jak rozmarza to farba odpada). Od kilku dni codziennie w altanie wita nas taki widok:
Znowu idą morzy, więc w altanie były generalne porządki- wieszanie kocy w oknie i między przejściami. Iza dzisiaj wypierze koc włochacz i trzeba będzie zawieźć na kanapę. Pewnie jeszcze coś będzie do zrobienia.
Tutaj filmik po ogarnięciu tego co się sypnęło z sufitu- widać prawie wszystkie koty, które siedzą teraz w altanie. Kacperek, Zosia, Mela, Kruszynka, Drobinka, Stelcia, Tosia, Zuzia, Maciek. Brakuje Pusi i Kropeczki.
Szymkowa pisze:Na następne zamówienie, tym razem 48 puszek, mamy: florka - 50 maczkowa - 30 Szymkowa - 50 milu - 30 madrugada - 30
razem 190
BRAKUJE 50 ZŁ
Szymkowa daj mi prosze numer konta.Dołoże brakującą kwotę przelewem natychmiastowym.Nie mam czasu ani sił czekać.Pogoda jest dramatyczna.Wczoraj podczas drugiego karmienia tak lód przysypało śniegiem- ze wywróciłam się z torba z jedzeniem.A potem drugi raz prawie poleciałam kawałek dalej.
Mam już dosć-Dlatego tak mało pisze.Musze nosic zakupy w rękach.Pogoda uniemozliwia mi jazdę rowerem po zakupy.Zresztą rower mam popsuty.Więc teoretycznie w tej chwili jestem i tak w dramatycznej sytuacji bo wyję z bólu przez obciazany codziennie kręgosłup.Puszek w Rossmanie jak wielokrotnie juz pisałam nie ma tyle aby zaspokoić nasze potrzeby.Niestety na olx coraz trudniej wyszukać coś sensownego.Puszki w dobrej cenie szybko schodzą.Trzeba by było siedzieć i przeglądać oferty pół dnia i czekać aż ktoś coś wrzuci.A na to nie mam czasu.
W dwóch miejscach musiałam oddać dług.Nie mały.Nie zaplace w tym miesiacu czynszu.Kasy też nam do wypłaty nie wystarczy.
Izo, nie ma potrzeby, byś dokładała do zamówienia.
Znalazłam tańsze oferty. Ponieważ pogoda trudna, postanowiłam zamówić w dwóch firmach, w jednej 24 puszki za 112,09 zł, z dostawą na piątek w drugiej 24 puszki za 114,45 zł, też z dostawą na piątek. razem zapłaciłam 112,09 + 114,45 = 226,54 zł
Mam nadzieję, że choć jedna dostawa dotrze do Izy w tym tygodniu.