Tytek Kot Nad Koty i reszta KocioPsiej hołoty +tymczasy.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie sty 17, 2016 20:29 Re: Tytek Kot Nad Koty i reszta KocioPsiej hołoty +tymczasy.

Skarpetki zmienić na suche a za Abdulka potrzymam :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Pon sty 18, 2016 5:40 Re: Tytek Kot Nad Koty i reszta KocioPsiej hołoty +tymczasy.

Tez potrzymam za Abdula i resztę :ok:

kaja888

Od: Pon wrz 29, 2008 21:03

Post » Pon sty 18, 2016 7:04 Re: Tytek Kot Nad Koty i reszta KocioPsiej hołoty +tymczasy.

Spotkanie osób proszacych o pomoc jest straszne. Tym bardziej jeśli się wie jak to jest.
Jednak nauczona doświadczeniem ( miałam kilka nie fajnych mocno ) biorę takich ludzi do sklepu i robię zakupy. Mam pewność, że choć gar pełny będzie.
Wiem, nie zawsze jest jak zrobić już i teraz.

Abdul :ok:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Pon sty 18, 2016 8:27 Re: Tytek Kot Nad Koty i reszta KocioPsiej hołoty +tymczasy.

Ja tak robię jak prosi menel ,nie daje grosza proponuje jedzenie ,co zawsze dużo drożej wychodzi ale jestem jak by spokojniejsza .
Zachlać się może przejeść raczej nie .
Ta kobieta długo ze mną rozmawiała ,pytałam o OPS ,mówiła jak nie bardzo chcą pomagać bo zarabia 1200zł ,że najgorzej zrobić opłaty ,zwłaszcza czynsz ,że boi się stracić mieszkania .
Ja to wszystko przerabiałam ,więc doskonale rozumiem ,a z drugiej strony boję się być nabita w butelkę :oops: bo dzielę się tym co mam a w dodatku to zwyczajnie boli.
Patrzyłam jak wiele osób mija Jej cichy szept prośby ,jak się odsuwają ,...
We mnie to siedzi ,trudno zapomnieć ,wyrzucić z pamięci .

Dziś Abdul jedzie do weta .nie wiem jak Ewa sobie poradzi ,znów Ją pogryzie ,to taki mega trudny kot :(
Na pewno trzeba mu zrobić USG ,tylko jak? Narkoza jest wykluczona bo zawsze wtedy im schodzi :|
Zobaczymy co wymyślą ,chyba żeby było cudowne ozdrowienie .
:wink:
Starym zwyczajem Udanego Tygodnia :ok:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Pon sty 18, 2016 12:08 Re: Tytek Kot Nad Koty i reszta KocioPsiej hołoty +tymczasy.

Wspolczuje Ewie, tez mam złosnice w domu która chcę zagryść weterynarzy :evil: , z Kali zawsze jest przeprawa.
Ostatnio prawie dostałam jej zastrzyk nadziałam sie na igłe a pani doktor na pazur.
U mnie sprawczą sie wkład do transportera Z którym wyciągam kota u weta.
Kali czuję się w środku bezpieczniej I można ją przez niego przetrzymać.
Przerabiałysmy już wszystko i badania i leki na rękach, podawanie tak by nie widziała weterynarza i specjalny worek na kota, ale misia sie wycwaniła i da się wyjąć z transportera ale nie da się dotknąć lekarzowi i do worka już też nie da mi się włozyc.
Obrazek

Kalai

Od: Wto cze 30, 2015 1:21

Post » Pon sty 18, 2016 15:42 Re: Tytek Kot Nad Koty i reszta KocioPsiej hołoty +tymczasy.

Abdul się nie zmieni ,nie ma szans ,.
Ja na szczęście jeszcze takiego kota nie spotkałam ,owszem Kropeczka jest żarta i agresywna ,ale w domu mogę wszystko z nią zrobić ,tylko u weta. budzi się w niej dzika bestia :twisted:
Jak mi zimno ,o kurcze chyba pod kocyk wlezę. :oops: a może tylko pod psice :mrgreen:
Obrazek

dorcia44

Post » Pon sty 18, 2016 15:59 Re: Tytek Kot Nad Koty i reszta KocioPsiej hołoty +tymczasy.

A te slodkie szczudelki pod bluza to czyje? :1luvu: :1luvu:

Okropne, ze czlowiek moze uczciwie zyc i nie dawac rady finansowo na podstawowym poziomie :(
aktualny wątek viewtopic.php?f=46&t=221075
Urodziłam się zmęczona i żyję, żeby odpocząć.

zuza

Od: Sob lut 02, 2002 22:11

Post » Pon sty 18, 2016 16:03 Re: Tytek Kot Nad Koty i reszta KocioPsiej hołoty +tymczasy.

Czasem pod lidlem zaczepiaja panowie... Mowie, ze kupie jedzenie. Jak sie obruszaja, tosie nie upieram. Ale jak chca, to zawsze jakas kielbase w petkach, krojony chleb, sok latwo zamykalny i owoce im kupuje. Jeszcze mi sie nie zdarzylo, zeby nie byli zadowoleni. Ale to straszne jest, ze tak musza :(
aktualny wątek viewtopic.php?f=46&t=221075
Urodziłam się zmęczona i żyję, żeby odpocząć.

zuza

Od: Sob lut 02, 2002 22:11

Post » Pon sty 18, 2016 16:04 Re: Tytek Kot Nad Koty i reszta KocioPsiej hołoty +tymczasy.

dorcia44 pisze:Abdul się nie zmieni ,nie ma szans ,.
Ja na szczęście jeszcze takiego kota nie spotkałam ,owszem Kropeczka jest żarta i agresywna ,ale w domu mogę wszystko z nią zrobić ,tylko u weta. budzi się w niej dzika bestia :twisted:
Jak mi zimno ,o kurcze chyba pod kocyk wlezę. :oops: a może tylko pod psice :mrgreen:

obłóż się całym stadkiem, one trochę cieplejsze od ludziów to wygrzeją :wink:
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Pon sty 18, 2016 18:47 Re: Tytek Kot Nad Koty i reszta KocioPsiej hołoty +tymczasy.

zuza pisze:A te slodkie szczudelki pod bluza to czyje? :1luvu: :1luvu:

Okropne, ze czlowiek moze uczciwie zyc i nie dawac rady finansowo na podstawowym poziomie :(

a te kopytka to Kleszcza :smokin: jedni je tępią inni kochają :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

dorcia44

Post » Wto sty 19, 2016 7:52 Re: Tytek Kot Nad Koty i reszta KocioPsiej hołoty +tymczasy.

to jakaś nowa odmiana kleszczy

Patmol

Od: Śro gru 30, 2009 14:03

Post » Wto sty 19, 2016 8:59 Re: Tytek Kot Nad Koty i reszta KocioPsiej hołoty +tymczasy.

Po prostu jeszcze nie opity..
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Wto sty 19, 2016 12:03 Re: Tytek Kot Nad Koty i reszta KocioPsiej hołoty +tymczasy.

Jak Kleszczuś wszystko się ładnie goi? I jak czarna kluseczka?
Obrazek

Kalai

Post » Wto sty 19, 2016 12:11 Re: Tytek Kot Nad Koty i reszta KocioPsiej hołoty +tymczasy.

morelowa pisze:Po prostu jeszcze nie opity..

:ryk:

Ta odmiana Kleszczy jest bardzo poszukiwana ,złote góry za nie dają :twisted: a ja podła wysterylizowałam ,podła ? głupia :201422
Mogłam biznes kręcić ,mamona by się sypała ,no taki ze mnie niedorozwój :mrgreen:

W domu tajfuny dwa ,co mogą to roz.... co moga to zwalą :mrgreen: liczę że zaraz pójdą spać :201494

Psice już poległy ,więc cierpliwie czekam .

Jakaś menda nalała na kołdrę w wersalce ,jak dorwę to ....nie ,nie już Paluchem nie straszę ,bo tam nasze dziewczyny są i za dobrze łajzie by było :twisted:
Na wieś wywiozę :evil:
Chyba że to ta która na noc została zamknięta :oops:
tylko czemu japy nie darła ? wszystkie drą i wypuszczam ,a ta nic ..

Musze znów zęby wyrywać u najstarszych persic ,co rok to robię ,czemy nie zrobili tego za drugim razem ? po co 3 ups...u Ponci to będzie 4 rwanie :roll: u Niuńki Niebieściuchy 3 .
Chciałam się wczoraj dodzwonić do lecznicy ,umówić się ,ale akurat mi się udało :evil:
Jutro będę dzwoniła ,bo to z szefową trzeba się umówić.

3 dzień nie mam leków na ciśnienie jak by ktoś miał Co Prestarium 5+10 to się polecam :smokin:

U Kleszczuni wszystko super ,tyle sterylek ale nigdy takiego mistrzostwa nie widziałam ,takiej delikatności ,po prostu w bikini może zasuwać :lol:
Sati ,Czarny Gościu jak mówi Gadzina ok. żywioł niespotykany ,nadal jako jedyna śpi w posłanku ,tylko rano ją biorę na chwile miłości.
Jest bardzo czystym psiakiem ,sporadycznie naprawdę sporadycznie siurnie poza podkład :roll: powinna moje łajzy uczyć :twisted:
Obrazek

dorcia44

Post » Wto sty 19, 2016 12:23 Re: Tytek Kot Nad Koty i reszta KocioPsiej hołoty +tymczasy.

Ja też zastanawiam się czy dobrze zrobiłam zgadzając się na zostawienie Kali kłow i przednich zebow, w pierwszej wersji miały być rwane wszystkie :roll:
Co za sikuny masz :mrgreen: pewnie byś na tą wieś jechała zabrać szybciej niż one zdązyly by zatesknic.
Obrazek

Kalai

[poprzednia][następna]