dorcia44 pisze:villemo5 pisze:Się wczoraj za szybko pochwaliłam karpatką. Nie wyszła
a ja już chciałam jechać![]()
jaki krem zrobiłaś? lubię paluchem grzebaluchem wyjadać
Heh... Ja twardzielka. Drugie ciasto upiekłam i wyszło. Krem budynków na masełku.
Moderator: Estraven
dorcia44 pisze:villemo5 pisze:Się wczoraj za szybko pochwaliłam karpatką. Nie wyszła
a ja już chciałam jechać![]()
jaki krem zrobiłaś? lubię paluchem grzebaluchem wyjadać
majencja pisze:Też wszystkiego co naj.....naj.....naj.... A mnie Aniołek przyniósł prezenta....mokra plamę na ścianie-modliłam się żeby to był rzyg koci , niestety instalację CO szlag gdzieś trafił![]()
nie lubimy takich prezentów

dorcia44 pisze:Kolacja wigilijna dobiegła końca ,Gadzina poszedł na cmentarz ,ja nie ,tak bardzo zmokłam rano ,że nie wiem czy nie od choruje ,chociaż ja tffarda jestem ,ale tffardy też obrywa![]()
Kochane te moje dzieciaki ,ale głuptasy straszne ,kupili mi pod chinkę garnki ,wielki komplet .
Tyle że te leciutkie ,niezbyt dobre ,muszę Im pokazać jak bardzo się cieszę ,jak doceniam ...ale szczerze to zastanawiam się co ja z nimi zrobię .
Moje pierdoły![]()
Siedzę teraz owinięta w koc i wspominam .
a mam co wspominać .
Za oknem wiatr aż gwiżdże ,oby tylko deszcz już nie padał bo wcale nie fajnie będzie mi się jezdziło do Ursusa .

Caragh pisze:Co to ma znaczyc bana?
Duza, Ty sobie bana dawaj, a zostaw Słodziaka w spokoju!![]()
![]()
Dobranocka

Użytkownicy przeglądający ten dział: Oksykodon i 34 gości