_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
bo Dyzio jest fotogeniczny i nawet na niewyraźnych zdjęciach jest uroczy - Bombeczka jest bardzo chora i dlatego wygląda na smutną ale była zdziwona i zaciekawiona Dyziem który cichutko bezszelestnie wszedł do jej pokoju i zwiedzał zadowolony a ona była wyżej na fotelu
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
Agnieszko, bardzo proszę powiedz mi jak u Ciebie kociaki radzą sobie z kuwetą?. tzn. czy masz jedną i wystarcza dla trójki?. Ja mam dużą kuwetę ale zastanawiam się czy dadzą radę zgodnie z niej korzystać?