Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kinnia pisze:https://www.facebook.com/events/382472728541076/
dziewczyny.....potrzebuję pomocy.... rozpaczliwie potrzebuję pomocy.... to jest link na fb gdzie wydarzenie zrobiła jo.anna bo ja nie mam i nie wiem i nie potrafięi nie ogarniam ...... w każdym razie potrzebna jest pomoc w udostępnianiu ....... to jest pies z pola ... nie ten co były na początku (tamte 2 są) ...ona skatowana przyszła i ją wzięłam bo ...... ona jest skatowana i do tego ma skomplikowane złamanie łapy... wczoraj ją zawiozłam do wawy (zdefraudowałam kasę na to ale ja nie mogłam czekać a ona tym bardziej ... stan jest bardzo poważny...... pomóżcie błagam..... udostępniajcie .... roznieście gdzie się da.... ja wiem, że to kocie forum ale proszę.... dla mnie nie ma czy cierpi kot czy pies czy mysz czy królik.... cierpi tak samo jak każdy ..... a ten pies Masza cierpi z winy człowieka... pomocy .... ona jest w lecznicy jej losy ważą się teraz...... Masza wytrwała na tym polu i żyje w gorączce w bólu... czekała aż przyjadę..... proszę
Dorota Wojciechowska pisze:a ja z koleżanka z pracy przesłałam juz grosi(nieduzy
)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], MB&Ofelia i 123 gości