Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
morelowa pisze:Ola, ten kot jest jak Melon![]()
Tzn wygląda, bo Melon nie miał nic z oczami złego.
alessandra pisze:Zosik pisze:Ok, wysyłam. Dziękuję
W weekend jadę odwiedzić Lalunię i jej Domek. Duzi są zakochani![]()
A mój tż ciągle tęskni za tym ślepym puchatym łebkiem...
aaa to w takim razie czekamy na fotoreportaż![]()
![]()
pozdrawiamy domek
alessandra pisze:
Zosik bardzo dziekuję za wieści i fotoreportaż -gdzieś Ty taki domek wynalazła ?![]()
Lalunia ma jak w raju
- Zosik wyczaruj nam jeszcze raz taki dom dla biednego Conana , który czeka na operację viewtopic.php?f=1&t=157274
i dla Orfeusza grzecznego, kochanego po operacji kregosłupa viewtopic.php?f=1&t=157231&start=15
i dla skatowanego Kropka , który jest właśnie po operacji viewtopic.php?f=1&t=157208
ech....
Zosik, a może byś jakiś etat na czarowanie wspaniałych domków przyjęła?
Bura Suri ma małoocze i wysunięte trzecie powieki.
Od niedzieli dostaje kropelki tobrex (wcześniej w schronisku dostawała gentamycynę).
Wg weta będzie miała mniejsze oczka, będzie słabiej widziała, ale nie będzie jej to przeszkadzało w żaden sposób w egzystencji.
Biała Sonia również od niedzieli na tobrexie, prawe oczko już się otworzyło i będzie w pełni sprawne, lewe zaś w złym stanie, dziś również się otworzyło, ale jest zasłonięte białą błoną i nie jest to trzecia powieka. Na tym oczku zostanie duży zrost.
Z tego co mówią weci przyrasta rogówka.
phantasmagori pisze:Witajcie.
Chciała bym zgłosić do klubu ślepaczków dwie moje maleńkie, 4 tygodniowe tymczaski z katowickiego schroniska.
Bura Suri ma małoocze i wysunięte trzecie powieki.
Od niedzieli dostaje kropelki tobrex (wcześniej w schronisku dostawała gentamycynę).
Wg weta będzie miała mniejsze oczka, będzie słabiej widziała, ale nie będzie jej to przeszkadzało w żaden sposób w egzystencji.
Biała Sonia również od niedzieli na tobrexie, prawe oczko już się otworzyło i będzie w pełni sprawne, lewe zaś w złym stanie, dziś również się otworzyło, ale jest zasłonięte białą błoną i nie jest to trzecia powieka. Na tym oczku zostanie duży zrost.
Z tego co mówią weci przyrasta rogówka. Dziś dołożono krople Naclof (przeciwzapalnie, bo oczko ciągle opuchnięte)
Przychodzę do Was, bo nie znam się na tym, a może ktoś coś doradzi, co można jeszcze zrobić i w sprawie małoocza Suri i w sprawie zrostów u Soni.
Gdzieś w tyle czaszki telepie mi się, iż tu na Miau czytałam o leku, który zapobiega zrostom?/ niweluje zrosty?
Nie zakodowałam wtedy w głowie, bo nie było mi potrzebne.
Nie przychodzę tutaj po pomoc finansową, bo z tym sobie poradzę.
Przychodzę po wiedzę, bo chcę zrobić dla oczek maksymalnie ile się da.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 90 gości