Mara S pisze:więc... czekam jutro na kotkęa maluszki są niczym nietoperki
Jutro nie, jak coś dopiero w sobotę - chciałabym żeby zrobiono jej test na białaczkę w schronie i zaszczepiono.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Mara S pisze:więc... czekam jutro na kotkęa maluszki są niczym nietoperki
Mara S pisze:aha - zapomniałam - przywiozłam mokre intestinale zafundowane chyba przez Dorotę a "odebrane" przez Iwonkę Scorpio, ale to jeszcze ponoć nie wszystkie
Dorota Wojciechowska pisze:Mara S pisze:aha - zapomniałam - przywiozłam mokre intestinale zafundowane chyba przez Dorotę a "odebrane" przez Iwonkę Scorpio, ale to jeszcze ponoć nie wszystkie
To intensinale z Szybkiego bazarku świątecznego- dzięki Gosia za fanty . Zebrało sie tam ok 80 zł. i zakup juz a konto tych wpłat.
Po niedzieli będzie więcej saszetek i rozeznaję febri dla Ziutka![]()
A i pomimo żem trochę chora od niedzieli - wybieram się na tą akcję w Carrefurze i mam nadzieje że do puszki cos uzbieram, to będzie na weta.
W środe też ten bazarkowy dzień w Kolegium Nauczycielskim, ale narazie tam nie zapowiada się za ciekawie, bo po 1,5 tygodniu oplakatowania jest tylko dar w postaci 1 paczki suchego.
Tak że jak będzie tam ze zbiórką i bazarkiem to nie wiem
Alienor pisze:Dorotko, a na tym bazarkowym dniu to ciasto będzie sprzedawane? To co miała upiec mir.ka i ja? I może Ci jeszcze razem z ciastem co podrzucic o ile tam będziesz wystawiała na sprzedaż - w sensie książki czy co tam uważasz? Jak tak to na pw co by mogło "pójść".
The Szops pisze:Mam pytanie, czy Dzidka nadal ma byc w boksie?
Mara S pisze:Ja też chce wypuscic Dzidkę - byłam z nią dzis u weta - juz nie bierze antybiotyku, tylko sam enisil ale została dzis odrobaczona i wetka twierdzi, że powinna na razie byc oddzielona przez 3 dni![]()
Rudolf moim zdaniem całkiem nieźle - też bierze enisil i też męczy sie boksie a ma malutki (ale chyba każdy - ja na pewno - boi się odkażać ten po Gacusiu w obawie by Pinezka nie dostała ataku astmy).
Nie mam pomysłu gdzie dac Megan![]()
A może poczekajmy z Bosrysem i może na początek wstawimy mu do boksu siostrę a jak już się sobą nacieszą to je razem przeniesiemy...?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 622 gości