KOCIA CHATKA część 23.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw gru 13, 2012 22:28 Re: KOCIA CHATKA część 23.

Mara S pisze:więc... czekam jutro na kotkę ;) a maluszki są niczym nietoperki :D

Jutro nie, jak coś dopiero w sobotę - chciałabym żeby zrobiono jej test na białaczkę w schronie i zaszczepiono.

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Czw gru 13, 2012 22:42 Re: KOCIA CHATKA część 23.

Mara S pisze:aha - zapomniałam - przywiozłam mokre intestinale zafundowane chyba przez Dorotę a "odebrane" przez Iwonkę Scorpio, ale to jeszcze ponoć nie wszystkie

To intensinale z Szybkiego bazarku świątecznego- dzięki Gosia za fanty . Zebrało sie tam ok 80 zł. i zakup juz a konto tych wpłat.
Po niedzieli będzie więcej saszetek i rozeznaję febri dla Ziutka :ok:
A i pomimo żem trochę chora od niedzieli - wybieram się na tą akcję w Carrefurze i mam nadzieje że do puszki cos uzbieram, to będzie na weta.
W środe też ten bazarkowy dzień w Kolegium Nauczycielskim, ale narazie tam nie zapowiada się za ciekawie, bo po 1,5 tygodniu oplakatowania jest tylko dar w postaci 1 paczki suchego.
Tak że jak będzie tam ze zbiórką i bazarkiem to nie wiem :oops:
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Czw gru 13, 2012 23:37 Re: KOCIA CHATKA część 23.

Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Post » Pt gru 14, 2012 10:13 Re: KOCIA CHATKA część 23.

Dorota Wojciechowska pisze:
Mara S pisze:aha - zapomniałam - przywiozłam mokre intestinale zafundowane chyba przez Dorotę a "odebrane" przez Iwonkę Scorpio, ale to jeszcze ponoć nie wszystkie

To intensinale z Szybkiego bazarku świątecznego- dzięki Gosia za fanty . Zebrało sie tam ok 80 zł. i zakup juz a konto tych wpłat.
Po niedzieli będzie więcej saszetek i rozeznaję febri dla Ziutka :ok:
A i pomimo żem trochę chora od niedzieli - wybieram się na tą akcję w Carrefurze i mam nadzieje że do puszki cos uzbieram, to będzie na weta.
W środe też ten bazarkowy dzień w Kolegium Nauczycielskim, ale narazie tam nie zapowiada się za ciekawie, bo po 1,5 tygodniu oplakatowania jest tylko dar w postaci 1 paczki suchego.
Tak że jak będzie tam ze zbiórką i bazarkiem to nie wiem :oops:

Dorotko, a na tym bazarkowym dniu to ciasto będzie sprzedawane? To co miała upiec mir.ka i ja? I może Ci jeszcze razem z ciastem co podrzucic o ile tam będziesz wystawiała na sprzedaż - w sensie książki czy co tam uważasz? Jak tak to na pw co by mogło "pójść".
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Pt gru 14, 2012 12:39 Re: KOCIA CHATKA część 23.

Alienor pisze:Dorotko, a na tym bazarkowym dniu to ciasto będzie sprzedawane? To co miała upiec mir.ka i ja? I może Ci jeszcze razem z ciastem co podrzucic o ile tam będziesz wystawiała na sprzedaż - w sensie książki czy co tam uważasz? Jak tak to na pw co by mogło "pójść".

marzenka ciasto jak najbardzij - jak nie kupiom to ja zeżrę :twisted:
A z rzeczy to trudno powiedzieć jakie będzie zainteresowanie - może masz jakieś ksiazki językowe.
A jak byśmy sie umówiły z odbiorem :oops: - my akurat niesamochodowe jesteśmy , ja juz mam ręce jak gibon z noszenia różnych rzeczy.
Może jakiś czterokółkowiec nam pomoże :?: :D
Obrazek
Obrazek

Dorota Wojciechowska

Post » Pt gru 14, 2012 12:43 Re: KOCIA CHATKA część 23.

Ciasto (murzynka) upiekę w poniedziałek. We wtorek Ala Ci podrzuci w ok. 15ej- 15.30. Co do książek językowych to może być ciężko (w sensie do nauki, bo nie zamierzam się rozstawać, ale mogę się wyrzec beletrystyki :wink: ). No to miejmy nadzieję, ze się uda :ok: :ok:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Pt gru 14, 2012 14:51 Re: KOCIA CHATKA część 23.

po dyżurze :
kociaste ok.
Gapcio szaleje z Melchiorem,Rudolfik i Dzidka w boksach z kuleczką papieru.Dziewczyny wkładajcie im jakieś zabawki do boksów ,one się nudzą.
Na zdrowej "rządzi" Kora,leje wszystkie, a najbardziej rudą Gerdę.
Niestety nie zdążyłam przenieść Borysa,Mara zrób to proszę.
Kupy nareszcie" książkowe"

balbina38

Od: Sob lis 15, 2008 16:41

Post » Pt gru 14, 2012 14:55 Re: KOCIA CHATKA część 23.

Mam pytanie, czy Dzidka nadal ma byc w boksie?
Jak się czuje Rudolfik? Może w poniedziałek pojedzie do domku, zobaczymy...

The Szops

Od: Sob lip 30, 2011 15:08

Post » Pt gru 14, 2012 15:17 Re: KOCIA CHATKA część 23.

The Szops pisze:Mam pytanie, czy Dzidka nadal ma byc w boksie?

Ja osobiscie wypuściła bym kicie z boksu jeżeli nie ma przeciwwskazań medycznych, bo ona siedzi już tam dobrych kilka tygodni i boi się wszystkiego. Na wolności szybciej się zaklimatyzuje. To piękna kotka, ma szansę na dom tylko trzeba ją "oswoić".
Obrazek+Obrazek+Obrazek+Obrazek
Festi,Tami, Julek, Pani Tiszka.

Cookie1706

Od: Czw gru 16, 2010 19:37

Post » Pt gru 14, 2012 15:21 Re: KOCIA CHATKA część 23.

Beatko rozumiem, że Łezi i Ziutek w dobrej firmie?
Próbujemy przenieść Łezka do woliery? Ważne, żeby jadł tylko swoją karme a z tego co pisał Marcin o jedzeniu specjalistycznym to nie każdemu kotu jedzenie jej wyjdzie na dobre na dłuższą metę :roll:

Cookie1706

Post » Pt gru 14, 2012 15:31 Re: KOCIA CHATKA część 23.

No chyba, że jeżeli kupy są "książkowe" to narazie go zostawimy tylko na czas karmienia mokrym jedzonkiem trzeba będzie go zamykać. I jakąś jedną miseczke z jego suchym wystawić :roll:

Cookie1706

Post » Pt gru 14, 2012 16:43 Re: KOCIA CHATKA część 23.

Ja też chce wypuscic Dzidkę - byłam z nią dzis u weta - juz nie bierze antybiotyku, tylko sam enisil ale została dzis odrobaczona i wetka twierdzi, że powinna na razie byc oddzielona przez 3 dni :roll:
Rudolf moim zdaniem całkiem nieźle - też bierze enisil i też męczy sie boksie a ma malutki (ale chyba każdy - ja na pewno - boi się odkażać ten po Gacusiu w obawie by Pinezka nie dostała ataku astmy).

Nie mam pomysłu gdzie dac Megan :|

A może poczekajmy z Bosrysem i może na początek wstawimy mu do boksu siostrę a jak już się sobą nacieszą to je razem przeniesiemy...?

Mara S

Od: Śro cze 09, 2010 11:51

Post » Pt gru 14, 2012 17:18 Re: KOCIA CHATKA część 23.

Mara S pisze:Ja też chce wypuscic Dzidkę - byłam z nią dzis u weta - juz nie bierze antybiotyku, tylko sam enisil ale została dzis odrobaczona i wetka twierdzi, że powinna na razie byc oddzielona przez 3 dni :roll:
Rudolf moim zdaniem całkiem nieźle - też bierze enisil i też męczy sie boksie a ma malutki (ale chyba każdy - ja na pewno - boi się odkażać ten po Gacusiu w obawie by Pinezka nie dostała ataku astmy).

Nie mam pomysłu gdzie dac Megan :|

A może poczekajmy z Bosrysem i może na początek wstawimy mu do boksu siostrę a jak już się sobą nacieszą to je razem przeniesiemy...?

Mara czy ten Enisil jest jeszcze dobry?
Jakby co to Sumamed mamy ważny do II 2013.
Rudolfik już prawie dobrze,kurcze on jest taki słodki :D
Dzidkę ponosiłam dzisiaj ,trochę "dziczy"ale myślę że będzie dobrze.

balbina38

Od: Sob lis 15, 2008 16:41

Post » Pt gru 14, 2012 18:34 Re: KOCIA CHATKA część 23.

Dedykacja dla wszystkich Kociarzy :1luvu:

http://www.youtube.com/watch?v=zbzkSKkyFl4

Iwona11

Od: Pon lis 21, 2011 19:30

Post » Pt gru 14, 2012 18:42 Re: KOCIA CHATKA część 23.

Dzięki akcji świątecznej Oli Borczyk :1luvu: mamy na zakup jedzonka- zamówione dodatkowo 20 saszetek intensinala i 2 kg Fibre dla Ziutka.
Powinno być po niedzieli w Chatce :ok:
Obrazek
Obrazek

Dorota Wojciechowska

[poprzednia][następna]