Tymczasy u horacy7. Wizyta PA w Białołęce potrzebna !!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro paź 03, 2012 8:51 Re: Tymczasy u horacy7. Nie ma latwo :( Baśka walcz !!

ewexoxo pisze:
horacy 7 pisze:Ja fizycznie trwam zaś psychicznie jestem w czarnej dziurze.Za dużo ostatnio się zwaliło i nie daję rady . :cry:

Basiu, w dniu dzisiejszym wysłałam do ciebie list z pozytywną energią (dosłownie) w imieniu wielu osób z tego forum, który może choć w jakimś ułamku procenta pomoże wyciągnąć cię z tej czarnej dziury, pomoże podnieść się i dalej walczyć przede wszystkim o siebie :)
[size=85]I jednocześnie dziękuję wszystkim za współudział i zaangażowanie :1luvu: [/size]

Ewelinko Tobie i wszystkim serdecznie dziękuję i czekam . :P Dzisiaj kolejny dzień mam nadzieję ,że ociupinę lepszy będzie.Jak fizycznie dam radę muszę z Atomkiem pojechać do weta ,zauważyłam kolejną plamę bez sierści pod szyją.Chyba wychodzi mu stres który się skądś w nim wziął po wiosennym leczeniu lub alergia.Mimo jedzenia bardzo schudł przez ostatnie kilka dni ,zaczynam się martwić.Domek który ew. chciał chłopców nie odpisuje ,miałam mieć ew,. transport w październiku do Wrocławia.Myślałam ,że chociaż im zdrowie będzie dopisywać przez jakiś czas ale to tylko ludzkie życzenia.Dziękuję bardzo Wat . :kotek:
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Śro paź 03, 2012 9:20 Re: Tymczasy u horacy7. Nie ma latwo :( Baśka walcz !!

Moze to grzybek?Bo jest osłabiony i mógł wyleźć. Wet by się zdał.A jak dziąsła?Patrzyłaś?Może Kasia w tytule by poprosiła o ew dowózkę kota do weta?

Basiu,życzę dobrego dnia.Na prawdę dobrego. :kotek:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Śro paź 03, 2012 12:30 Re: Tymczasy u horacy7. Transport Szczytno - Olsztyn potrzeb

Zmieniłam tytuł :ok:
po_prostu_kaska

Post » Śro paź 03, 2012 12:40 Re: Tymczasy u horacy7. Transport Szczytno - Olsztyn potrzeb

po_prostu_kaska pisze:Zmieniłam tytuł :ok:

napisz,ze o weta chodzi.Można pomyśleć,ze to adopcyjna jazda.
Obrazek

ASK@

Post » Śro paź 03, 2012 14:16 Re: Tymczasy u horacy7. Nie ma latwo :( Baśka walcz !!

ASK@ pisze:Moze to grzybek?Bo jest osłabiony i mógł wyleźć. Wet by się zdał.A jak dziąsła?Patrzyłaś?Może Kasia w tytule by poprosiła o ew dowózkę kota do weta?

Basiu,życzę dobrego dnia.Na prawdę dobrego. :kotek:

A może Asiu daj Boże to nie grzyb będzie. Też się przeraziłam z Zosią,a wczoraj dermatolog powiedziała,że te strupki i późniejsze łysienie to jest od zadrapania ,lub ugryzienia.Jednak poprosiła o kontrolną wizytę- może sama nie wie co to jest :mrgreen: . Powiedziała mi.że grzyb atakuje szybko ciało .Z dnia na dzień są olbrzymie różnice.Co ja wam tłumaczę :oops: ciele w tych sprawach :mrgreen:

Basieńko cały czas ciepło myślę o Tobie i trzymam kciuki. Mało piszę,bo co mam się powtarzać Buziaczki z deszczowej Warszawy :1luvu:

welina

Od: Pon sty 25, 2010 15:17

Post » Śro paź 03, 2012 14:37 Re: Tymczasy u horacy7. Transp. Szczytno-Olsztyn do weta pot

Jestem.
Ledwie doczołgałam się do kompa.
Jestem w stanie końpletycznego rozbicia...
Nie dość, że nie skończyłam uówionych notek, akcja sąsiad, akcja Renifer... (szukam lepiej płatnej prac albo choć fuchy żeby sobie postawić ten płot międzysąsiedzki, bo dla mnie teraz to priorytet i sama se zrobię :oops: ) to jeszcze padłam jak norka.... i musiałam zrobić coś czego nienawidzę, szukać pomoy medycznej...

Oczywiście to nic w porównaniu z chorobą Basi, ale nie dałam rady...
Dziś przespałam prawie cały dzień i muszę ze wstydem zabrać się za pracę.

Z pozytywnych rzeczy:
Złapaliśmy kocurka dzikunka z bazy na sterylkę (choć w poierwszej kolejności miały być kociczki)... dziś już wraca po przetrzymaniu w lecznicy (ja po niego nie pojadę tylko Renifer). Ze złych wiadomości, to my niestety musimy płacić za sterylki dziczków, bo nie ma kosmitów, którzy chcą partycypować w kosztach (to oczywiście żarcik, Asia zna realia).

Obydwa kociaste się wyadoptowały.
Dostałam właśnie liścik od Manolo ze zdjęciami i choć troszeczkę poprawił mi się humor:

"Witam serdecznie,
Na wstępie chciałabym serdecznie podziękować za małą pociechę. Kotek chowa się cudownie! Apetyt mu dopisuje, radości i psot jest pod dostatkiem. :) Starszy 'braciszek' opiekuje się nim dzielnie. Razem śpią, jedzą, nawet do kuwety wchodzą we dwóch. Dbają o siebie, myją się nawzajem i są nierozłączni. Jednak co dwa maluchy to nie jeden. To była bardzo dobra decyzja, aby adoptować drugiego kotka. :)
Dziękujemy jeszcze raz za to małe szczęście! Przesyłam w załączniku zdjęcia ze wspólnych psot. :)"

Dziękuję, że jesteście.
Ja teraz rzeczywiście nie bardzo ogarniam. Muszę się powoli przywrócić do stanu realności i aktualności.

Ahoj
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Czw paź 04, 2012 10:31 Re: Tymczasy u horacy7. Transp. Szczytno-Olsztyn do weta pot

Przesyłam moc ciepłych myśli :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Życzę Ci Basiu :1luvu: sił, i tych fizycznych i tych psychicznych :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Za adopcje nieustające kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zosiu :1luvu: , i Ty się trzymaj w zdrowiu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Czw paź 04, 2012 10:42 Re: Tymczasy u horacy7. Transp. Szczytno-Olsztyn do weta pot

Obie dziewczyny sie trzymajcie ciepło.Cieszę się,że domek zadowolony.Dla takich maili warto żyć.
Obrazek

ASK@

Post » Czw paź 04, 2012 10:47 Re: Tymczasy u horacy7. Transp. Szczytno-Olsztyn do weta pot

ASK@ pisze:Obie dziewczyny sie trzymajcie ciepło.Cieszę się,że domek zadowolony.Dla takich maili warto żyć.

To niusy z ds Rubinka - śpi na głowie pańci, jest odwazniejszy niz Bolek w zabawach i wczoraj zrobił test siatki na oknie, wspiął się, a ona ani drgnęła :D :piwa: :piwa: :piwa: pani jest zachwycona kocurkami i niezwykle szczęśliwa że się zdecydowała na adopcję dwójki.
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Czw paź 04, 2012 10:55 Re: Tymczasy u horacy7. Transp. Szczytno-Olsztyn do weta pot

Zdrowia i dobrego samopoczucia dla Basi oraz takich fantastycznych domów dla kotów :ok: :ok:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Czw paź 04, 2012 11:57 Re: Tymczasy u horacy7. Transp. Szczytno-Olsztyn do weta pot

Marzenia11 pisze:
ASK@ pisze:Obie dziewczyny sie trzymajcie ciepło.Cieszę się,że domek zadowolony.Dla takich maili warto żyć.

To niusy z ds Rubinka - śpi na głowie pańci, jest odwazniejszy niz Bolek w zabawach i wczoraj zrobił test siatki na oknie, wspiął się, a ona ani drgnęła :D :piwa: :piwa: :piwa: pani jest zachwycona kocurkami i niezwykle szczęśliwa że się zdecydowała na adopcję dwójki.

Strasznie się cieszę ,Rubinek szybko się odnalazł ale to najodważniejszy kociak jakiego miałam ,podobny był tylko Marley i Tajfunek,ale Rubinek i tak ich bił o głowę.Takie wieści to balsam. :1luvu:
Chciałabym najserdeczniej podziękować za album z waszymi wpisami,życzeniami i ciepłymi słowami.Sprawiłyście mi niezwykle miłą niespodziankę ,oczywiście czytając wzruszyłam się i poryczałam.Będę na pewno tam zerkać w złych chwilach i w dobrych by się uśmiechać.Dziękuję :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Wczoraj wzięłam ostatni steryd więc dzisiaj nieco gorzej się czuję ,obrzęk znów się zwiększa lecz jakoś daję radę.Odwiedziła mnie wczoraj koleżanka pielęgniarka ,która pracuje w Olsztynie w szpitalu wojewódzkim.Zabrała dokumenty i biega z nimi na różne konsultacje,gnębi lekarzy ,ma jakieś nowe pomysły czego jeszcze mi nie zrobiono.Patrząc na jej działanie mam wrażenie ,że to ona szybciej do czegos dojdzie z pomocą lekarzy których zna.Myślimy jeszcze o konsultacjach laryngologicznych i szczegółowszych badaniach głowy.Ona i album od Was dał mi nowe siły bo jakoś bardzo wcześniej przygnębiła mnie sytuacja Brysia ,ale musi jakoś być,musi. :ok: :ok: :ok: :ok:
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Czw paź 04, 2012 12:43 Re: Tymczasy u horacy7. Transp. Szczytno-Olsztyn do weta pot

Basiu, trzymaj się i nie poddawaj :ok:
Obrazek

ASK@

Post » Czw paź 04, 2012 12:55 Re: Tymczasy u horacy7. Transp. Szczytno-Olsztyn do weta pot

Basiu Kochana :1luvu: , bardzo się cieszę, że brzmisz optymistyczniej :1luvu: .
Niestety mamy lepsze i gorsze dni i z tym musimy nauczyć się żyć, choć nie jest to wcale łatwe.
Oby tych lepszych dni było więcej :ok: :ok: :ok: :ok:
Wiatrusia [*] 27.09.2012 r. Kacperek [*] 02.12.2016 r.
Filemonek [*] 31.03.2017 r.

EVA2406

Od: Pt lip 27, 2007 13:47

Post » Czw paź 04, 2012 16:15 Re: Tymczasy u horacy7. Transp. Szczytno-Olsztyn do weta pot

Fajnie, że masz takie koleżanki jak ta z Olsztyna.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Czw paź 04, 2012 17:46 Re: Tymczasy u horacy7. Transp. Szczytno-Olsztyn do weta pot

Basiu pozdrawiam cieplutko.
Obrazek Obrazek

saintpaulia

Od: Śro gru 14, 2011 17:53

[poprzednia][następna]