Pomóżcie nam zbudować nową kociarnię-Szczytno

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lis 06, 2012 19:25 Re: Pomóżcie nam zbudować nową kociarnię-Szczytno

Joanno, pomysł extra. Ale tak jak wspominała Wat, teraz, do grudnia, zrobimy ten "konkurs" do wpłat na kociarnię. I w tej sytuacji, obawiam się, że jedno wyklucza drugie. Ale może się mylę, poprawcie mnie :)

Dziś opracuję plakaty (myślę, że z tym samym zdjęciem kota w klatce, żeby się tak samo kojarzyło - z tą samą akcją) do rozwieszenia w szkołach. Jak opracuję, zamieszczę tu link, może ktoś będzie miał jakieś uwagi i poprawki :ok:
Poproszę w UM, żeby te plakaty na szkoły wydrukowali, tylko trzeba je będzie w szkołach rozwiesić.
ObrazekObrazek

"Some people say that cats are sneaky, evil, and cruel. True, and they have many other fine qualities as well."

Nowa_Sztno

Od: Czw sty 26, 2012 16:00

Post » Wto lis 06, 2012 19:41 Re: Pomóżcie nam zbudować nową kociarnię-Szczytno

Nowa_Sztno pisze:Joanno, pomysł extra. Ale tak jak wspominała Wat, teraz, do grudnia, zrobimy ten "konkurs" do wpłat na kociarnię. I w tej sytuacji, obawiam się, że jedno wyklucza drugie. Ale może się mylę, poprawcie mnie :)

Dziś opracuję plakaty (myślę, że z tym samym zdjęciem kota w klatce, żeby się tak samo kojarzyło - z tą samą akcją) do rozwieszenia w szkołach. Jak opracuję, zamieszczę tu link, może ktoś będzie miał jakieś uwagi i poprawki :ok:
Poproszę w UM, żeby te plakaty na szkoły wydrukowali, tylko trzeba je będzie w szkołach rozwiesić.

Julia ale jedno nie wyklucza drugiego, konkurs jest dla szkół (klas) a pomysł pani Ani jest dla wszystkich mieszkańców Szczytna, chodzi tylko o to żeby opracować, szablon (projekt) kolorowy, tak żeby osoby mogły wpłacić, w banku albo na poczcie.
joanna3113

Post » Wto lis 06, 2012 19:47 Re: Pomóżcie nam zbudować nową kociarnię-Szczytno

Nie, nie, "konkurs" jest dla szkół zupełnie na drugim lub wręcz trzecim miejscu (jeśli można tu coś "stopniować").
Przede wszystkim będzie dla osób prywatnych - to jedna z takich osób pryw. będzie mogła wygrać super nagrodę.
Oddzielnie będzie dla szkół/przedszkoli - dla nich wygraną będzie książka (o kotach rzecz jasna) i słodycze + obowiązkowo podziękowania dla wszystkich.
I oddzielny dla firm - tu do wygrania będzie jakieś dzieło z kotem ;)
ObrazekObrazek

"Some people say that cats are sneaky, evil, and cruel. True, and they have many other fine qualities as well."

Nowa_Sztno

Post » Wto lis 06, 2012 21:03 Re: Pomóżcie nam zbudować nową kociarnię-Szczytno

Nowa_Sztno pisze:Kuzyn mój zakotwiczył się pod Warszawą, w Starych Babicach. I w tamtych rejonach będzie się poruszał - właściwie, to nawet w stronę przeciwną od Warszawy.
Grafik ma (jak zwykle) mocno napięty i nie bardzo bym chciała go "na Warszawkę" puszczać. Ale z tego co pamiętam, to ze Starych Babic jest prosta droga do Warszawy pod Fort Wola. Może ktoś mógłby przejąć te okna spod Fortu Wola? Najlepiej jutro wieczorem?
Bo Kuzyn będzie tam do czwartku jednak.
Bardzo proszę!

Przypominam, że to 3szt okien o wymiarach 60x60cm.

Dobra, w razie co, to mam już 2 osoby, które mogą pomóc :ok:
Co prawda obie zaznaczają, że "jakby się nikt inny nie znalazł", ale to zawsze coś :ok:
ObrazekObrazek

Nowa_Sztno

Post » Wto lis 06, 2012 21:57 Re: Pomóżcie nam zbudować nową kociarnię-Szczytno

Moja znajoma może je wziąć choćby zaraz ;)

gazzy

Od: Pt wrz 19, 2008 15:43

Post » Wto lis 06, 2012 21:59 Re: Pomóżcie nam zbudować nową kociarnię-Szczytno

gazzy pisze:Moja znajoma może je wziąć choćby zaraz ;)

Ale ktoś je musi odebrać :)

Spokojnie, ktoś odbierze :ok:
ObrazekObrazek

Nowa_Sztno

Post » Wto lis 06, 2012 22:52 Re: Pomóżcie nam zbudować nową kociarnię-Szczytno

Link do plakatu do szkół/przedszkoli: http://dl.dropbox.com/u/104046683/schronisko%20sz-tno/plakat_szkoly.jpg

A drugiego, chyba nie trzeba robić. Myślę, że wystarczy wklejenie informacji do wydarzenia i na stronę schroniska: http://dl.dropbox.com/u/104046683/schronisko%20sz-tno/info.pdf

Jakieś sugestie?
ObrazekObrazek

Nowa_Sztno

Post » Śro lis 07, 2012 10:40 Re: Pomóżcie nam zbudować nową kociarnię-Szczytno

Okna prawdopodobnie jeszcze dzisiaj będą odebrane :ok: :ok: :ok:
Alarm poszukiwawczy odwołuję :D
ObrazekObrazek

Nowa_Sztno

Post » Śro lis 07, 2012 13:51 Re: Pomóżcie nam zbudować nową kociarnię-Szczytno

Mam już wydrukowane plakaty do rozwieszenia w szkołach i przedszkolach.
Do SP6 zaniosę, ale czy ktoś mógłby roznieść resztę?
Joanno, wiem że Ty też zapracowana i zalatana jesteś, ale już poprzednio rozmawiałaś w szkołach, może dałabyś radę? Mogłabym nawet podrzucić Ci do domu te plakaty.
Gazzy, Ty też pewnie możesz powiesić w swojej szkole?
ObrazekObrazek

Nowa_Sztno

Post » Czw lis 08, 2012 8:16 Re: Pomóżcie nam zbudować nową kociarnię-Szczytno

Nowa_Sztno pisze:Mam już wydrukowane plakaty do rozwieszenia w szkołach i przedszkolach.
Do SP6 zaniosę, ale czy ktoś mógłby roznieść resztę?
Joanno, wiem że Ty też zapracowana i zalatana jesteś, ale już poprzednio rozmawiałaś w szkołach, może dałabyś radę? Mogłabym nawet podrzucić Ci do domu te plakaty.
Gazzy, Ty też pewnie możesz powiesić w swojej szkole?

Nie ma problemu, mogę zacząć od poniedziałku, mam nadzieję że dojdę do siebie, wczoraj większość dnia przelerzałam w łóżku, okres przeziębień.
joanna3113

Post » Czw lis 08, 2012 8:38 Re: Pomóżcie nam zbudować nową kociarnię-Szczytno

Super! Dziękuję!
A ja mam masę zaległej roboty do zrobienia, a jeszcze wczoraj sterylizowaliśmy Malutką i z oka jej spuścić nie mogę, bo próbuje mi tu na drzewo wskakiwać i szaleć z kotami od rana :roll:
Zupełnie nie rozumie, że jej nie wolno, choć tłumaczę co chwilę :D
ObrazekObrazek

Nowa_Sztno

Post » Czw lis 08, 2012 20:06 Re: Pomóżcie nam zbudować nową kociarnię-Szczytno

Plakat w SP6 już jest, jutro zaniosę do przedszkola Promyczka. Gazzy zaniesie jutro do Zespołu Szkół nr 1 i do SP2 :ok:
ObrazekObrazek

Nowa_Sztno

Post » Czw lis 08, 2012 20:42 Re: Pomóżcie nam zbudować nową kociarnię-Szczytno

Nowa_Sztno pisze:Plakat w SP6 już jest, jutro zaniosę do przedszkola Promyczka. Gazzy zaniesie jutro do Zespołu Szkół nr 1 i do SP2 :ok:

Na jakiej ul. jest przedszkole promyczek :roll:
joanna3113

Post » Czw lis 08, 2012 20:55 Re: Pomóżcie nam zbudować nową kociarnię-Szczytno

Konopnickiej, po drugiej stronie Rysia. Będę jutro z Malutką w Rysiu, to zajdę do Promyczka :ok:
ObrazekObrazek

Nowa_Sztno

Post » Czw lis 08, 2012 20:58 Re: Pomóżcie nam zbudować nową kociarnię-Szczytno

Nowa_Sztno pisze:Konopnickiej, po drugiej stronie Rysia. Będę jutro z Malutką w Rysiu, to zajdę do Promyczka :ok:

A mogłabyś zajść do "Kubusia Puchatka" (albo ktoś inny) bo to jedyne przedszkole do którego, nie chcę zachodzić :roll: nic więcej nie napiszę :mrgreen:
joanna3113

[poprzednia][następna]