Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
evik75 pisze:Dziewczyny
Nie było mnie na spotkaniu i dlatego nie wszystko wiem.
Napiszcie jakieś ogólne wytyczne dla wszystkich, co robić.Czy to znaczy, że każdy robi "swoim" kotom takie ogłoszenie do portfolio i co dalej? Umieszczamy je w jednym miejscu, żeby każdy sobie mógł wydrukować?
Nie mam teraz czasu czytać całego forum (praca), więc byłabym wdzięczna za wskazówki.
wiiwii pisze:
Biegunkę mają wszystkie czy jeden? Bo jeden wymiotował, więc to może być tylko Pafnucy, a on z tego co czytam dostaje leki i kroplówki (chyba nadal?).
herzpl pisze:no wlasnie nie wiem bais acos mowila ze nerki wrocily to moze tak ale glowy nie dam...
UWAGA zaoszczedzilam zwir znaczy wogole nie uzywalam tego co mi basia dala dalam rade na moim a dzis kupilam nowa pake wiec chcialabym go oddac ale jest za ciezki nie dam rade go zatachac moze ktos podjechac ?ps Martka mam dla ciebie wor ciuchow
mar_tika pisze:herzpl pisze:no wlasnie nie wiem bais acos mowila ze nerki wrocily to moze tak ale glowy nie dam...
UWAGA zaoszczedzilam zwir znaczy wogole nie uzywalam tego co mi basia dala dalam rade na moim a dzis kupilam nowa pake wiec chcialabym go oddac ale jest za ciezki nie dam rade go zatachac moze ktos podjechac ?ps Martka mam dla ciebie wor ciuchow
Kurde Glutek jak to stary kocur ma nadwyrężone nerki(nie wiem jakie ma wyniki ,bo ich nie widziałam),ale miałam kota nerkowego i nie lał mi po domu.Skoro nie jest wnętrem to może zrobić mu badanie moczu?Może ma zapalenie układu moczowego .
A ty masz jedną czy dwie kuwety?Może spróbować wstawić drugą kuwetę?
Marta jak Basia dała ci żwir to korzystaj ,a nie zwracaj.Po ciuchy podjadę ale po niedzieli bo mam ten tydzień bardzo napięty
herzpl pisze:mar_tika pisze:herzpl pisze:no wlasnie nie wiem bais acos mowila ze nerki wrocily to moze tak ale glowy nie dam...
Kurde Glutek jak to stary kocur ma nadwyrężone nerki(nie wiem jakie ma wyniki ,bo ich nie widziałam),ale miałam kota nerkowego i nie lał mi po domu.Skoro nie jest wnętrem to może zrobić mu badanie moczu?Może ma zapalenie układu moczowego .
A ty masz jedną czy dwie kuwety?Może spróbować wstawić drugą kuwetę?
Marta jak Basia dała ci żwir to korzystaj ,a nie zwracaj.Po ciuchy podjadę ale po niedzieli bo mam ten tydzień bardzo napięty
nie chce go bo on nie jest do kibla ja kupuje wydajny bardzo a szczerze to nie wiele wiecej mi go schodzi niz przy jednym a co do drugiej kuwety to wiesz ze nie mam na nia miejsca....
mam jeszcze pytanie czy na kociarni jest rozpiska co dajemy komu?czy mam spisac sobie ze forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Evilus, Google [Bot], imatotachi, puszatek i 347 gości