KOCIA CHATKA Sosnowiec

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lip 26, 2012 17:25 Re: KOCIA CHATKA Sosnowiec

wiesiak pisze:W Będzinie na Syberce wrzucony został do pojenika ze śmieciami mały 2 miesięczny kotek.Oswojony.Osoba która go uratowała ma już w domu 10 kotów uratowanych wiecej nie moze przyjąć.Potrzebna pomoc dla tego biedaka !.Niestety Będzin to miasto wrogie dla kotów.Zabijanie,trucie ,okaleczanie to norma .

Pozostawie to bez komentarza :roll: bo sensu nie ma.

Jakiś kontakt by sie przydał to bym dała na fb

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Czw lip 26, 2012 17:42 Re: KOCIA CHATKA Sosnowiec

CatAngel pisze:
wiesiak pisze:W Będzinie na Syberce wrzucony został do pojenika ze śmieciami mały 2 miesięczny kotek.Oswojony.Osoba która go uratowała ma już w domu 10 kotów uratowanych wiecej nie moze przyjąć.Potrzebna pomoc dla tego biedaka !.Niestety Będzin to miasto wrogie dla kotów.Zabijanie,trucie ,okaleczanie to norma .

Pozostawie to bez komentarza :roll: bo sensu nie ma.

Jakiś kontakt by sie przydał to bym dała na fb

Poproszę Gosię o ontakt zna tą panią.Pewnie zdjecie by się przydało :?:
Gdyby można było skrzyżować człowieka z kotem, zyskałby na tym człowiek, a stracił kot.

Mark Twain

wiesiak

Od: Nie sty 09, 2011 21:20

Post » Czw lip 26, 2012 17:50 Re: KOCIA CHATKA Sosnowiec

Zdjecie też :) zapomniałam napisać :) Może ktos sie zlituje, bo tegoroczne wakacje mnie normalnie przerażają :(

CatAngel

Post » Czw lip 26, 2012 18:16 Re: KOCIA CHATKA Sosnowiec

Chwilowo nie mogę brać żadnych dyżurków, bo mam grypę jelitową i koty z łazienki do wietrzenia, co zabiera kupę czasu. Niedawno dzwonił pan - założą mi jutro drzwi, więc przeflancuję pozytywy do Ali i jak dojdę do siebie, będę mogła wziąć w przyszłym tygodniu jakiś dyżur. Tereniu, jak będzie wiadomo ile, to podeślij mi kwotę na pw, dobrze?

Oby jak najmniej kociaków na ulicach, w piwnicach i na śmietnikach :ok:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Czw lip 26, 2012 19:01 Re: KOCIA CHATKA Sosnowiec

Mam pół litra mydła w płynie, to podrzucę w niedzielę do Chatki.Nie wiem czy uda mi sie coś jeszcze zdobyć...okaże się...
anksunamun

anksunamun

Od: Sob lip 21, 2012 10:13

Post » Czw lip 26, 2012 20:15 Re: KOCIA CHATKA Sosnowiec

Przepraszam, że dopiero teraz piszę, ale przez 3 tygodnie żyłam z głową w chmurach (dosłownie i w przenośni) a teraz dla odmiany mam urwanie głowy w pracy i w domu.
Chciałam powiadomić wszystkich, iż zdecydowałam się zrezygnować z funkcji wiceprezesa "Nadziei na Dom". Niestety nie jestem w stanie pogodzić działalności w Stowarzyszeniu z innymi obowiązkami i planami osobistymi. Będę nadal w miarę możliwości pomagać w Kociej Chatce, ale nie w takim wymiarze jak do tej pory.
Ewę i Teresę powiadomiłam już wcześniej, od strony formalnej sprawę omówiłam z Gosiąkot.
Jutro mam dyżur po południu i trochę się obawiam, bo po urlopie niektórych kotów w ogóle nie kojarzę. :roll:

Iwona11

Od: Pon lis 21, 2011 19:30

Post » Czw lip 26, 2012 20:18 Re: KOCIA CHATKA Sosnowiec

anksunamun pisze:Mam pół litra mydła w płynie, to podrzucę w niedzielę do Chatki.Nie wiem czy uda mi sie coś jeszcze zdobyć...okaże się...

:ok: :ok: :ok:
Obrazek+Obrazek+Obrazek+Obrazek
Festi,Tami, Julek, Pani Tiszka.

Cookie1706

Od: Czw gru 16, 2010 19:37

Post » Czw lip 26, 2012 20:21 Re: KOCIA CHATKA Sosnowiec

Iwona11 pisze:Chciałam powiadomić wszystkich, iż zdecydowałam się zrezygnować z funkcji wiceprezesa "Nadziei na Dom".

Moja kandydatka :cry:

Cookie1706

Post » Czw lip 26, 2012 20:37 Re: KOCIA CHATKA Sosnowiec

Cookie, nie rozpaczaj, na następnym walnym się zrewanżuję i zgłoszę Twoją kandydaturę :D

Iwona11

Od: Pon lis 21, 2011 19:30

Post » Czw lip 26, 2012 20:43 Re: KOCIA CHATKA Sosnowiec

Iwona11 pisze:Cookie, nie rozpaczaj, na następnym walnym się zrewanżuję i zgłoszę Twoją kandydaturę :D

A niech to :strach:

Cookie1706

Post » Czw lip 26, 2012 20:51 Re: KOCIA CHATKA Sosnowiec

Brak jest reczników ,papieru,płynu do naczyń, mydła w plynie ,jedzenia.Przydałby się jakiś Mikołaj do chatki bo przy tej ilości kociaków wszystko idzie jak woda tylko kasa nie płynie jak woda na potrzeby naszych słodziaków

[/quote]
Mydło w płynie jeszcze jest w szafce pod zlewem na kwarantannie. Postaram się kupić w preferencyjnej cenie rolki "czyściwa"tak to się fachowo nazywa, a nie fachowo papier do wycierania rąk.(ale jeszcze nie wiem kiedy będzie dostawca) ,jutro kupię płyn do mycia naczyń.

balbina38

Od: Sob lis 15, 2008 16:41

Post » Czw lip 26, 2012 20:54 Re: KOCIA CHATKA Sosnowiec

[quote="CatAngel"]Zdjecie też :) zapomniałam napisać :) Może ktos sie zlituje, bo tegoroczne wakacje mnie normalnie przerażają :([/quote

Z tego co się słyszy, to w całej Polsce schroniska odnotowują rekordową ilość zwierząt.

balbina38

Post » Czw lip 26, 2012 20:59 Re: KOCIA CHATKA Sosnowiec

balbina38 pisze:
CatAngel pisze:Zdjecie też :) zapomniałam napisać :) Może ktos sie zlituje, bo tegoroczne wakacje mnie normalnie przerażają :(

Z tego co się słyszy, to w całej Polsce schroniska odnotowują rekordową ilość zwierząt.

Tak tylko mam wrażenie że w tamtym roku było tego mniej.

CatAngel

Post » Czw lip 26, 2012 21:03 Re: KOCIA CHATKA Sosnowiec

Filomen pisze:dziewczyny i chłopaki przeczytajcie, to po moich uwagach już http://www.bip.um.sosnowiec.pl/dokument ... p=5845&r=r

klikamy na projekt uchwały
miała być od marca wdrożona, moze w kolejnych latach pojdzie lepiej
to wazny temat

Kod: Zaznacz cały
Zadania realizowane będą do wyczerpania środków finansowych.
Na realizację zadań w powyższym zakresie zabezpieczono kwoty: na dokarmianie  3.000,-zł, na sterylizację 5.000,-zł.

to żart? a może na miesiąc?

balbina38

Post » Czw lip 26, 2012 21:15 Re: KOCIA CHATKA Sosnowiec

Dziś przywiozłąm do kociarni skserowane karty leczenia i umowy adopcyjne, zostawiłam na blacie nie miałam czasu już wpiąć.
Dzziwczyny prosze zorientujcie sie jak jest z tym jedzeniem mokrym dla kotów - całkiem niedawno Dorotka zakupiła w zooplusie puszek za 280zł już nic nie ma 8O
Puszki nie zmieściły się na kwarantannie i na zdrowej były też zostawione.

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

[poprzednia][następna]