Justa&Zwierzaki pisze:vailet pisze:Justa&Zwierzaki pisze:vailet pisze:Justa&Zwierzaki w jakim wieku są te Twoje biedne koty?Od czego astma?Moja rzęzi od małego,a podobno astma pojawia się koło dwóch lat kota.Przykro mi że kotka tak się męczy i tylko musiki może jeść.Drugi zrozumiałam tylko rzęzi,ale to wraca
Matyldzia jest u mnie od 8 grudnia 2010 r. trafiła do mnie z rudzkiego schroniska gdzie miała być uśpiona bo bardzo mocno rzęziła , nie mieli jej jak leczyć , jak do mnie trafiła była w strasznym stanie , miała tez duże zmiany w buzi które okazały sie rakiemale teraz jest w miarę stabilna , a ile ma lat nie wiem , może mieć nawet ponad 10 . Jej wątek jest w moim podpisie .
A drugi to Miki i ma 14 lat i ma ataki astmy czasami i wtedy wystarcza jedna dawka sterydu .
Poczytam w wolnej chwili wątek Matyldzi.Pytam bo raczej nie możliwe by kotek od małego miał astmę to musi być coś innego u mojej.Dzięki.
Wiesz jeszcze sie nie spotkałam z kociakiem z astma ale dziś wszystko jest możliwea może uczula ja żwirek bentonitowy , u mnie jest tylko w jednej kuwecie a w innych drewniany .
Chorób jest niestety coraz więcej i nie raz ciężko się leczą ...