PAKT CZAROWNIC XXIX - dziękuję za wszystko!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw gru 22, 2011 11:56 Re: PAKT CZAROWNIC XXIX - czarujemy mocno!!!

Głosuję na lidka02.
"Kubusiu? Tak Prosiaczku? Przepraszam...Ale za co? Za to, że miłość do ciebie w moim serduszku jest tak mała jak ja."
Edisiu, przepraszam...jesteś w moim serduszku...

Mruśkowo

Od: Pt gru 04, 2009 18:36

Post » Czw gru 22, 2011 12:02 Re: PAKT CZAROWNIC XXIX - czarujemy mocno!!!

GŁOSOWANIE GRUDZIEŃ 2011

1. :arrow: Koty Ani Rylskiej :arrow: 7

2. :arrow: Koty lidka02 :arrow: 7

Głosowały :arrow: AniHili, agnieszka1565, villemo5, Nemi, Mal_, Hikiko, Mulesia, joarkadia, becia_73, kotka doroty, Asia_Siunia, dolabra, skwareek, Mruśkowo,
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Czw gru 22, 2011 13:44 Re: PAKT CZAROWNIC XXIX - czarujemy mocno!!!

jozefina1970 pisze:Jutro mam pogrzeb babci... Miałam ją jutro odwiedzić - nie zdążyłam...

Józefino przytulam mocno...

Przykro mi bardzo :(

(*)
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Czw gru 22, 2011 14:31 Re: PAKT CZAROWNIC XXIX - czarujemy mocno!!!

Dziękuję Wam Dziewczynki...
Jutro pogrzeb i ekshumacja Dziadka - rodzice chcą, żeby leżeli razem... A Babcia zmieniła wyznanie - będą leżeli razem na cmentarzu komunalnym... Ciężki dzień jutro... Najbardziej przykro zrobiło mi się jak powiedziałam dyrektorowi, że biorę jutro urlop okolicznościowy - prychnął i powiedział, że jutro i tak nas planował zwolnić wcześniej więc nie ma potrzeby...
Dopiero potem się zreflektował...

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Czw gru 22, 2011 21:40 Re: PAKT CZAROWNIC XXIX - czarujemy mocno!!!

Jozefinko, bardzo mocno Cie przytulam.... Myslami bede jutro z Toba i cala Twoja rodzina.

Asia - Twoje teksty sa genialne :1luvu: Na szczescie nie drukowalam nic wiec nie plulam po laptopie ale za to splakalam sie jak dzika :)

Chcialabym zareklamowac firanki Halinki bo widzialam na zywo cuda jakie z jej rak wychodza - dziouchy, to jest MAJSTERSZTYK :1luvu:
Ja sie wlasnie podpielam do internetu z powrotem, mam sliczny fioletowy modem i dziala. Uff.

Zaliczywszy zakupy w Kauflandzie padlam. Dzis i jutro nie pracuje, w dalszym ciagu nie wiadomo co bedzie z firma i jak sie skonczy cala ta historia. Wiec siedze i przerabiam CV, a w sercu moim nadzieja. Czy jakos tak. W kazdym razie mam tez przeciek odnosnie jednego miejsca potencjalnej pracy i wlasciwie ta nadzieja to dzieki temu przeciekowi - trzymajcie kciuki zeby przeciek sie okazal czystym nurtem zrodlanej wody :ok:

Felek zdemolowal na wieczor pol kuchni, pobil Gluska, Fione i trafil do aresztu kontenerkowego. Fiona wczoraj w nocy przyprawila nas o zawal: miedzy kuchnia a lazienka mamy okno w scianie, ktore jest uchylone. Fiona wskoczyla na gore po suszarce z naczyniami, wskoczyla na okno w lazience, po czym zaczela spacerowac po .... suszarce na pranie, takiej podwieszanej u gory (rurki do wieszania bielizny z plastiku sciagane na dol sznurkami). Zaklinowala sie miedzy sznurkami i musialam stanac na meblach w kuchni, przelozyc pol ciala przez okienko i wyciagac kota za kark. TZ stal z miotla i zagradzal droge kotu z drugiej strony - jakby poszla tam to amba fatima, chyba tylko straz pozarna by ja wyplatala bo ani tam postawic drabiny ani krzesla... Malo miejsca w tej lazience niestety, Fiona lekko podduszona ze zmierzwionym wlosem i smiertelna obraza w lewym oku wyszla z tej przygody calo. Ja tez wyszlam calo, nie spadlam z mebli a meble nie zawalily sie pod moim ciezarem wiec akcje uwazam za udana :)
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Pt gru 23, 2011 7:48 Re: PAKT CZAROWNIC XXIX - czarujemy mocno!!!

WESOŁYCH ŚWIĄT!!!! :D CIEPŁYCH,RODZINNYCH,PEŁNYCH MIŁOŚCI :D ŻYCZĘ WAM DROGIE CZAROWNICE JA-WASZA KOTKA DOROTY :1luvu:
Obrazek

Tatku-pamiętam :(
Obrazek

kotka doroty

Od: Nie mar 22, 2009 13:56

Post » Pt gru 23, 2011 12:00 Re: PAKT CZAROWNIC XXIX - czarujemy mocno!!!

Jeśli jeszcze mogę to głosuję na Annę Rylską

AnnyLee

Od: Czw maja 12, 2011 10:16

Post » Pt gru 23, 2011 12:01 Re: PAKT CZAROWNIC XXIX - czarujemy mocno!!!

Głosujemy do końca miesiąca więc luzik :wink:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Post » Pt gru 23, 2011 12:13 Re: PAKT CZAROWNIC XXIX - czarujemy mocno!!!

Siostry moje ukochane, Prawdziwie Dobrych chwil w Siwęta ode mnie dla Was :1luvu:

I .... Koty lidka02 :D
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Pt gru 23, 2011 14:35 Re: PAKT CZAROWNIC XXIX - czarujemy mocno!!!

GŁOSOWANIE GRUDZIEŃ 2011

1. :arrow: Koty Ani Rylskiej :arrow: 8

2. :arrow: Koty lidka02 :arrow: 8

Głosowały :arrow: AniHili, agnieszka1565, villemo5, Nemi, Mal_, Hikiko, Mulesia, joarkadia, becia_73, kotka doroty, Asia_Siunia, dolabra, skwareek, Mruśkowo, AnnyLee, psiama,
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Post » Pt gru 23, 2011 17:06 Re: PAKT CZAROWNIC XXIX - czarujemy mocno!!!

Nie lubię Świąt...
Nie lubię dmuchanej atmosfery, przedświątecznego zmeczenia i nerwówki...
I organicznie nie znoszę składania życzeń... Przecież i tak wiadomo, że sie nie spełnią :evil:

Jak ja nie cierpię Smerfów :!:
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Pt gru 23, 2011 17:12 Re: PAKT CZAROWNIC XXIX - czarujemy mocno!!!

Kocham Święta.... :1luvu:
Uwielbiam ich atmosferę, przedświąteczne zamieszanie...zapracowanie....zapachy :1luvu: Dawno już przestałam się spinać na to co niekonieczne :wink:
I lubię wymyślanie i składanie życzeń... i przyjmowanie ich..... :1luvu: Może właśnie w tym roku się spełnią... :wink: .A może za rok...... :ok:

Smerfy są fajne :!:
Dobrych Świąt Vil :1luvu: Żebyś mogła zmienić zdanie :wink:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Pt gru 23, 2011 19:51 Re: PAKT CZAROWNIC XXIX - czarujemy mocno!!!

Ja też lubię Smerfy. Gargamela zresztą też. O Klakierze nie wspomnę, choć przegrywa w moich uczuciach z Grubym i Pingwinem :wink: Zawsze podziwiałam jego wyciągnięte pazury.

Świąt życzę Wam w sercu. Jak tam się znajdą, to myślę, że bez względu na aurę i okoliczności będzie Wam dobrze.
Spokojnego Nowego Roku :!:
Bolkowa

Bolkowa

Od: Pon gru 03, 2007 20:29

Post » Pt gru 23, 2011 19:54 Re: PAKT CZAROWNIC XXIX - czarujemy mocno!!!

Życzenia choinkowe, piernikowe i pełne prezentów dla Was wszystkich z zasypanego sniegiem, lekko mroźnego i pięknego dzisiaj Lublina ode mnie i moich futer.
:D
ObrazekAnda i koty Obrazek

Anda

Od: Pon lut 02, 2004 14:46

Post » Pt gru 23, 2011 19:55 Re: PAKT CZAROWNIC XXIX - czarujemy mocno!!!

Siostry Czarowne,
dostałam dziś w ucho od mamaji i słusznie zrobiła.

Oddaję głos na lidke02

A na święta wszystkim wam (i sobie) życzę:

Obrazek
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Od: Wto mar 18, 2008 15:30

[poprzednia][następna]