Kita czeka, Asta kocha Fugę, a Azor całuje Lunę NAJ wątek :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon sty 09, 2012 23:45 Re: Kita czeka, Asta kocha Fugę, a Azor całuje Lunę NAJ wątek :)

najszczesliwsza pisze:
Szejbal pisze:
najszczesliwsza pisze:(...) na samym środku zrobiła... upragniony przeze mnie strasznie materiał do badań a ja... na to zwymiotowałam :oops:

:strach: 8O No nieźle dodałaś swojego conieco... :ryk:

Właśnie mi się Lunka zerzygała na środku przedpokoju.
I... źle ze mną... :crying: :crying: :crying:

oj,źle z Tobą :roll:
BOZENAZWISNIEWA

Post » Pon sty 09, 2012 23:57 Re: Kita czeka, Asta kocha Fugę, a Azor całuje Lunę NAJ wątek :)

Nie rozumiem jak można mieć koty czy psy i brzydzić się do tego stopnia :roll: Nigdy kup nie badałaś 8O ?Jak ktoś kota nie chce truć prochami to robi to co 3 miesiące.To z jakiegoś wąta pamiętam.
Obrazek ,

vailet

Od: Śro sty 05, 2011 22:28

Post » Wto sty 10, 2012 0:42 Re: Kita czeka, Asta kocha Fugę, a Azor całuje Lunę NAJ wątek :)

Kurczę, kocia kupa czy pawik to pikuś przy obkitranym pampersie i rzygowinach niemowlaka 8O

felin

Od: Wto sty 06, 2009 0:04

Post » Wto sty 10, 2012 0:46 Re: Kita czeka, Asta kocha Fugę, a Azor całuje Lunę NAJ wątek :)

felin pisze:Kurczę, kocia kupa czy pawik to pikuś przy obkitranym pampersie i rzygowinach niemowlaka 8O

dokładnie :ok:
BOZENAZWISNIEWA

Post » Wto sty 10, 2012 1:15 Re: Kita czeka, Asta kocha Fugę, a Azor całuje Lunę NAJ wątek :)

Najszczesliwsza
A Tobie co, jeśli można spytać?
(jesteś na 63 st)
pwpw

Post » Wto sty 10, 2012 5:30 Re: Kita czeka, Asta kocha Fugę, a Azor całuje Lunę NAJ wątek :)

felin pisze:Kurczę, kocia kupa czy pawik to pikuś przy obkitranym pampersie i rzygowinach niemowlaka 8O

A i to pikuś przy obkitranym pampersie i rzygowinach własnej matki.

Najszczęśliwsza, co Ci odbiło, ze wykropkowałaś swoje posty?

vega013

Od: Czw lut 22, 2007 20:00

Post » Wto sty 10, 2012 10:28 Re: ...

Czyżby kolejna neurotyczka? :roll:
To się robi jakaś plaga na tym forum: wycinanie własnych postów... Kobiety! Opanujcie się!

wojtek_z

Od: Pt gru 31, 2010 12:08

Post » Wto sty 10, 2012 11:03 Re: Kita czeka, Asta kocha Fugę, a Azor całuje Lunę NAJ wątek :)

vega013 pisze:

To jest - rozumisz - taka nowa, świecka tradycja...
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

Post » Wto sty 10, 2012 11:04 Re: Kita czeka, Asta kocha Fugę, a Azor całuje Lunę NAJ wątek :)

Zofia&Sasza pisze:
vega013 pisze:

A będzie banerek do wklejenia w podpis "Dziękujemy Ci najszczesliwsza!" :mrgreen: ?
salma75

Post » Wto sty 10, 2012 11:06 Re: Kita czeka, Asta kocha Fugę, a Azor całuje Lunę NAJ wątek :)

salma75 pisze:
A będzie banerek do wklejenia w podpis "Dziękujemy Ci najszczesliwsza!" :mrgreen: ?

:mrgreen:
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

Post » Wto sty 10, 2012 11:27 Re: Kita czeka, Asta kocha Fugę, a Azor całuje Lunę NAJ wątek :)

salma75 pisze:
Zofia&Sasza pisze:
vega013 pisze:

I już dzień jest piękniejszy. 8)
Będzie kolejny wątek poświęcony Agn, czy to tylko przypadek? :P
Feebee

Post » Wto sty 10, 2012 11:38 Re: ...

wywołujesz wilka z lasu, Feebee :twisted:
Obrazek

Femka

Post » Wto sty 10, 2012 11:40 Re: ...

Ale tak serio zapytam - po cholerę to robicie? Już rozumiem wszystko, łącznie ze ściganiem po Pchlim Targu, ale nie bardzo rozumiem wchodzenie tutaj i robienie komuś gnoju z wątku.

Z prywatnego wątku, nie jest to watek DT, rozliczeniowy, nie ma tu zbiórki pieniędzy, więc o co chodzi?
Dedykacja specjalna - kto się tłumokiem urodził, walizką nigdy nie będzie!

casica

Od: Pt mar 30, 2007 22:12

Post » Wto sty 10, 2012 11:44 Re: ...

Przestańcie już..już "swoje"dostała :(

Agata,napisałam ,zebys tak sie niem zchowywała,raz tak, za chwile inaczej,nie wiem jak inni,ale ja sie Kitka zmartwiłam i dlatego tu zaglądam.Mam kota z padaczką,myslałam,ze wexmiesz sobie dobre rady do serca,a nie ganiasz po róznych watkach i kazdemu cos w pewnym sensie "narzucasz"Ja jak sie nie znam to nie gadam,albo gadam o moim kocie.I teraz to co zrobiłam potwierdza mi co napisałam,ze zachowujesz sie jak rozkapryszona 12-latka, której ktos zabawki zabrał :( Po co to?Do wczoraj miałas TYLE do powiedzenia.Co sie stało?Ktos Cię skrzywdził?Obraził?Przyjmuj dobre rady,bo wiele moga pomóc,a jakies "podsmiechujki"olewaj...
BOZENAZWISNIEWA

Post » Wto sty 10, 2012 11:46 Re: ...

casica pisze:Ale tak serio zapytam - po cholerę to robicie? Już rozumiem wszystko, łącznie ze ściganiem po Pchlim Targu, ale nie bardzo rozumiem wchodzenie tutaj i robienie komuś gnoju z wątku.

Z prywatnego wątku, nie jest to watek DT, rozliczeniowy, nie ma tu zbiórki pieniędzy, więc o co chodzi?

już choćby o to, że autorka wątku radośnie robiła chlew w prywatnych wątkach innych osób.
Obrazek

Femka

[poprzednia][następna]