Kocia Chatka kociaki małe i duże szukają domków...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro paź 12, 2011 15:18 Re: Kocia Chatka PROSIMY O GŁOSOWANIE W ANKIECIE DO KRAKVETU!!!!

Można tez echinaceę podawać, tu jest dawkowanie viewtopic.php?p=660608
Obrazek

Axa76

Od: Śro wrz 24, 2008 13:56

Post » Śro paź 12, 2011 16:39 Re: Kocia Chatka PROSIMY O GŁOSOWANIE W ANKIECIE DO KRAKVETU!!!!

Hello, ja też się piszę na spotkanie :)
:ok: :ok: nieustająco za Klimka i Miodka :ok: :ok: Miodzio w tym całym nieszczęciu ma jeszcze komu wcisnąc się pod ciepłą kołderkę :wink: a Klimcia nawet nie możmna odwiedzac :evil:

The Szops

Od: Sob lip 30, 2011 15:08

Post » Śro paź 12, 2011 17:27 Re: Kocia Chatka PROSIMY O GŁOSOWANIE W ANKIECIE DO KRAKVETU!!!!

Nie wiem czy dam radę być na spotkaniu - w ten piątek wyjeżdżam, ale np. w przyszły późnym wieczorem - czemu nie, Bardzo mi przykro z powodu Miodka i Klimka - to słodkie kociaki są, a tak cierpią :(
Z kolei ode mnie dobre wieści - Fuks nie ma białaczki ani FIVa :ok: :ok: :dance: :dance2: Ale leczymy się dalej. Julinka trochę lepiej - bez gorączki i lekarstwo do ucha też zaczęło w końcu działać :ok: :ok:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Śro paź 12, 2011 18:09 Re: Kocia Chatka PROSIMY O GŁOSOWANIE W ANKIECIE DO KRAKVETU!!!!

Jestem za spotkaniem , byłoby bardzo wskazane aby przyszła maksymalna ilość osób spośród tych którym na sercu leżą sprawy stowarzyszenia, aby mogły się wypowiedzieć członkowie , ale i osoby które dbają o nasze kotki t.j. przychodzą na dyżury - ich sprawa także bezpośrednio dotyczy bo jeśli nie będą się czuły na siłach przedłużyć dyżuru to cały projekt nie ma szans . Każdy może coś wnieść do dyskusji ,a sprawa naprawdę jest ważna - z jednej strony dobro , wygoda i zdrowie naszych kotków , z drugiej - nasza naprawdę trudna sytuacja finansowa ,w której podjęcie nowych zobowiązań jest dużym wyzwaniem i wymaga ZAPLANOWANIA skąd wzięlibyśmy pieniądze na czynsz i media, bo dobre serce darczyńców może po prostu nie wystarczyć.
Ja do terminu się dostosuję :ok: , tylko żeby nie było jutro, bo nie dam rady .

Uprzejmie informuję dyżurujących , że kupiłam immunodol dla kotków jutro Wiesia przywiezie go do kociej chatki , więc jeśli któryś kociak ma zalecone to INFORMUJĘ ŻE JEST :kotek:
Wiesia przywiezie też ode mnie troszkę saszetek whiskas dla maluchów ...

gosiakot

Od: Śro mar 24, 2010 21:08

Post » Śro paź 12, 2011 18:47 Re: Kocia Chatka PROSIMY O GŁOSOWANIE W ANKIECIE DO KRAKVETU!!!!

Wiecie ja to już dawno jestem za tym żeby ustalić np raz w miesiącu spotkanie.
np nie wiem pierwszy poniedziałek miesiąca (zawsze obiadek po niedzieli dla domowników będzie i łatwiej chyba tak sie spotkać niż pod koniec tygodnia gdzieczęsto są jakieś imprezy i wyjazdy)
Wtedy każdy by wiedził ze na ten dzień nie może sie na nic innego umawiać.
Przychodziłby ten kto miałby czas i mozna by omawiać jakieś problematyczne tematy lub po prostu wymieniać się pomysłami,
lub po prostu w miłym :twisted: towarzystwie napić si ę :piwa: herbaty :twisted:
A miejsce myslę że po przetestowaniu paru by się stałe odnalazło.
To co wy na taką propozycję i taki dzień :?:
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Śro paź 12, 2011 18:50 Re: Kocia Chatka PROSIMY O GŁOSOWANIE W ANKIECIE DO KRAKVETU!!!!

:ok:

The Szops

Post » Śro paź 12, 2011 20:30 Re: Kocia Chatka PROSIMY O GŁOSOWANIE W ANKIECIE DO KRAKVETU!!!!

No dobra dziewczyny my tu gadu, gadu a czas leczi :wink:
Kilka osób już chętnych na spotkanie jest to tak PIĄTEK 14.10.10R. GODZ. 19 - miejsce możemy ustalić w centrum .
Kto się pisze :?: Dorotka wymyśl konkretne miejsce :)
Bo jak będziemy wymyslały to nigdy się nie spotkamy bo jest nas sporo :wink:
Dla Ewy i Asi mogę zrobić teoretyczną instrukcję jak robić ogłoszenia :D

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Śro paź 12, 2011 20:45 Re: Kocia Chatka PROSIMY O GŁOSOWANIE W ANKIECIE DO KRAKVETU!!!!

My potwierdzamy chęc stawiennictwa w piątek o 19.00 w dowolnie podanym miejscu
:mrgreen: :mrgreen:
:cat3: :cat3:

The Szops

Post » Śro paź 12, 2011 20:49 Re: Kocia Chatka PROSIMY O GŁOSOWANIE W ANKIECIE DO KRAKVETU!!!!

terenia1 pisze:No dobra dziewczyny my tu gadu, gadu a czas leczi :wink:
Kilka osób już chętnych na spotkanie jest to tak PIĄTEK 14.10.10R. GODZ. 19 - miejsce możemy ustalić w centrum .
Kto się pisze :?: Dorotka wymyśl konkretne miejsce :)
Bo jak będziemy wymyslały to nigdy się nie spotkamy bo jest nas sporo :wink:
Dla Ewy i Asi mogę zrobić teoretyczną instrukcję jak robić ogłoszenia :D

ja też będę , ale w piątek 14.10.11r :D o godz 19.00

balbina38

Od: Sob lis 15, 2008 16:41

Post » Śro paź 12, 2011 20:50 Re: Kocia Chatka PROSIMY O GŁOSOWANIE W ANKIECIE DO KRAKVETU!!!!

Zmiana zmiana zmiana
Ja w takim razie ............
wyjątkowo proponuje spotkanie w ten poniedziałek 17.10 w celu omówienia biezacych spraw dyzurnych i prosze o przybycie do Muza Art Cafe S-c ul. Warszawska, każdego dla kogo wazne sa sprawy Kociej Chatki i ma czas :ok: . Niestety ja będę mogla przybyć dopiero ok 19:30 bo pracuję w ten poniedziałek do 19-tej :( , ale ze 2 godzinki mkozemy myslę posiedzieć i pogadać :piwa: .
Do tego czasu skontaktuję sie z pania z administracji i dowiem się jak by wyglądała sprawa z licznikiem dwufazowym i ew. czynszem za pomieszczenie agencji obok nas i porozmawiamy.
I narazie proponuje nastepne spotkania kociochatkowiczów w pierwszy poniedziałek miesiąca :D czyli:
:arrow: 07.11.2011 r.
:arrow: 05.12.2011 r.
Miejsce - napewno centrum :mrgreen:
godzina :mrgreen: ustalimy przed :ok:
Proszę zapisać w kalendarzu :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Post » Śro paź 12, 2011 20:56 Re: Kocia Chatka PROSIMY O GŁOSOWANIE W ANKIECIE DO KRAKVETU!!!!

Dorotka nie mieszaj :wink: proszę :wink: bo nigdy nic nie ustalimy :) Marta i Beatka już się wpisały na piątek, ja też się piszę :D

terenia1

Post » Śro paź 12, 2011 20:58 Re: Kocia Chatka PROSIMY O GŁOSOWANIE W ANKIECIE DO KRAKVETU!!!!

My potwierdzamy chęc stawiennictwa w poniedziałek o 19.00 na dowolnie wskazanych krzesłach w MUZA ART CAFE
:spin2: :spin2:

The Szops

Post » Śro paź 12, 2011 21:05 Re: Kocia Chatka PROSIMY O GŁOSOWANIE W ANKIECIE DO KRAKVETU!!!!

No dobrze to piątek :? (chociaż juz mam plany :?
Ale w poniedziałek o 19-tej :ok: 30 też będę :D
Obrazek
Obrazek

Dorota Wojciechowska

Post » Śro paź 12, 2011 21:20 Re: Kocia Chatka PROSIMY O GŁOSOWANIE W ANKIECIE DO KRAKVETU!!!!

Jutro przywiozę wszystko co kupiła Gosia.Serdeczne dzięki za jedzonko ,a zwłaszcza za immunodol.Moze by podawac wszystkim na kwarantannie i witaminy ktorych mamy duzo .BARDZO PILNA SPRAWA Z LONGEREM .MUSI BYĆ PRZEBADABNY I LECZONY Z TEGO ROPNEGO KATARU.GROZI MU ZAPALENIE OSKRZELI ALBO PŁUC .GRA MU W PŁUCACH AZ SŁYCHAĆ.
Zapalenie oskrzeli i płuc jest zarażlwe a mamy maluchy chore i białaczkowce.Bardzo bardzo proszę o pomoc dla niego.
Gdyby można było skrzyżować człowieka z kotem, zyskałby na tym człowiek, a stracił kot.

Mark Twain

wiesiak

Od: Nie sty 09, 2011 21:20

Post » Śro paź 12, 2011 21:33 Re: Kocia Chatka PROSIMY O GŁOSOWANIE W ANKIECIE DO KRAKVETU!!!!

Nie wiem czy jutro zdążę z Longerem podjechać do weta, mam dyżur, i muszę kupić jedzenie dla schroniskowych kociaków, bo niestety w schronisku naszym było włamanie wypuścili kociaki kociaki zabrali ze sobą, niestety nie wiadomo co z nimi i uciekło z adopcji około chyba jeszcze 10-11 kociaków , cztery dziś się odnalazły.
I prawdopodobnie jutro bedę miała adopcję. Mogę się ze wszystkim nie wyrobić :(

terenia1

[poprzednia][następna]