Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
halinka1403 pisze:Macie rację.Chłopakom będzie ciężko.
isabell36 pisze:halinka1403 pisze:Macie rację.Chłopakom będzie ciężko.
to może jej nie oddawaj
halinka1403 pisze:isabell36 pisze:halinka1403 pisze:Macie rację.Chłopakom będzie ciężko.
to może jej nie oddawaj
![]()
![]()
śmieszne,śmieszne
![]()
Jak bym za każdym razem kierowała się tylko sercem,ignorując zdrowy rozsadek,to sama bym musiała jakiegoś DT szukać
![]()
A tak na powaznie,to nie chodzi o moje uczucia,ani mojego Tż-ta,tylko o dobro danego kota.A kazdy kot zasługuje na wspaniały dom,swój własny i nie tak zakocony,jak nasz.
I tak to żal rozstania,przeplata się z radością z przyszłego ,dobrego zycia ,uratowanego kotka.
Ale na pocieszenie zostaja nam wspomnienia i odrobina satysfakcji
isabell36 pisze:halinka1403 pisze:isabell36 pisze:halinka1403 pisze:Macie rację.Chłopakom będzie ciężko.
to może jej nie oddawaj
![]()
![]()
śmieszne,śmieszne
![]()
Jak bym za każdym razem kierowała się tylko sercem,ignorując zdrowy rozsadek,to sama bym musiała jakiegoś DT szukać
![]()
A tak na powaznie,to nie chodzi o moje uczucia,ani mojego Tż-ta,tylko o dobro danego kota.A kazdy kot zasługuje na wspaniały dom,swój własny i nie tak zakocony,jak nasz.
I tak to żal rozstania,przeplata się z radością z przyszłego ,dobrego zycia ,uratowanego kotka.
Ale na pocieszenie zostaja nam wspomnienia i odrobina satysfakcji
wiem Halinko, wiem my tak się tylko przekomarzamy przecież jak Kora będzie miała swój domek to nie dosyć, że będzie szczęśliwa to zwolni miejsce dla następnej biedy![]()
kciuki za domek![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
a daleko będzie ???
Użytkownicy przeglądający ten dział: egw, Google [Bot], Paula05 i 394 gości