Wariatkowo 11. 8,5 kota... Prośba... DZIĘKUJĘ! :D s. 56

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie paź 30, 2011 21:02 Re: Wariatkowo 11. 8,5 kota... Prośba... DZIĘKUJĘ! :D s. 56

Sobota 8)
Mój wet przyjmuje od 10 do 13, akuracik na miły weekendu początek :roll:
Bo w tygodniu do 19 tylko i ciężko mi zdążyć.

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Nie paź 30, 2011 21:11 Re: Wariatkowo 11. 8,5 kota... Prośba... DZIĘKUJĘ! :D s. 56

Bry wieczór :mrgreen:
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Nie paź 30, 2011 21:11 Re: Wariatkowo 11. 8,5 kota... Prośba... DZIĘKUJĘ! :D s. 56

Bry :)

OKI

Post » Nie paź 30, 2011 21:26 Re: Wariatkowo 11. 8,5 kota... Prośba... DZIĘKUJĘ! :D s. 56

OKI pisze:Sobota 8)

Sobota... a ja im powiedziałam, że po raz ostatni przekładam termin przekazania M. i to już na pewno będzie czwartek.
Koszmarna jestem :oops:

Chcesz się z kociastym którymś też załapać na wizytkę? :mrgreen:

I w ogóle co z Faxem i Fischerem? Tam jakieś domki podobno? :>

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Nie paź 30, 2011 21:37 Re: Wariatkowo 11. 8,5 kota... Prośba... DZIĘKUJĘ! :D s. 56

Szalony Kot pisze:
OKI pisze:Sobota 8)

Sobota... a ja im powiedziałam, że po raz ostatni przekładam termin przekazania M. i to już na pewno będzie czwartek.
Koszmarna jestem :oops:

Chcesz się z kociastym którymś też załapać na wizytkę? :mrgreen:

I w ogóle co z Faxem i Fischerem? Tam jakieś domki podobno? :>

Chryste, Ciotka, coś się uparła? Ile razy mam Ci mówić, co z Fischerem?
Z Faxem też napisałam jasno - jestem na poniedziałek umówiona, dzisiaj się kobita miała odzywać ustalić godzinę. Jeszcze się nie odezwała. Być może jej się odwidziało. Podpisać się nie umie, to pewnie poinformować o odwidzeniu też zbędna fatyga :?
Jak obiecałaś czwartek, to przywieź ją do mnie i już - jak koniecznie chcesz najpierw do weta (chociaż nie widzę powodu), bo ja mam naprawdę małe szanse, że w czwartek się wyrobię. Nie powinnam się zwalniać z roboty teraz :?
Aaaa i do autka się aktualnie mieści jeden pasażer i max 2 transportery :mrgreen:

OKI

Post » Nie paź 30, 2011 21:43 Re: Wariatkowo 11. 8,5 kota... Prośba... DZIĘKUJĘ! :D s. 56

Jeszcze co do czwartku i każdego innego dnia w tygodniu.
W takiej opcji jak powyższa, to ja pół wieczora spędzam za kółkiem nie zaczepiając o dom i wracam do chałupy pewnie grubo po 21 padnięta jak smoczek. A jeszcze muszę dać kotom żreć, sprzątnąć kuwety x2 i dać leki Fosterowi + reszta kropli.
Ja NAPRAWDĘ nie mogę teraz sobie pozwolić na takie wieczory w ciągu tygodnia. Mam do BN najgorętszy moment w roku w pracy i muszę być przytomna. Dopóki mogłam, to mogłam. Teraz nie mogę sobie pozwolić, zwłaszcza jeśli to nie jest jakaś mocno awaryjna sytuacja typu sprawa życia lub śmierci :|

OKI

Post » Nie paź 30, 2011 21:50 Re: Wariatkowo 11. 8,5 kota... Prośba... DZIĘKUJĘ! :D s. 56

No to są generalnie najbardziej intensywne miesiące w roku - ten smutny czas, kiedy w pracy trzeba pracować ... w sumie dobrze, że jest gdzie pracować :ok:

alix76

Od: Nie mar 22, 2009 7:37

Post » Nie paź 30, 2011 21:53 Re: Wariatkowo 11. 8,5 kota... Prośba... DZIĘKUJĘ! :D s. 56

Szalony Kot pisze:Luz. Ja tylko zapominam czasem, że nie myślę.

Idę jakieś ogłoszenia porobię, się przydam.

Ciotka, nie fochaj, nie fochaj - przydajesz się bardzo :1luvu:
Tylko miau się rzuca na głowę co nieco :mrgreen:

alix76 pisze:No to są generalnie najbardziej intensywne miesiące w roku - ten smutny czas, kiedy w pracy trzeba pracować ... w sumie dobrze, że jest gdzie pracować :ok:

Otóż to... chociaż... nie płakałabym, jakby mi za siedzenie w chałupie płacili :mrgreen:
Z Agneską dziś do takiego wniosku doszłyśmy, że koty to nie, tylko robota za dużo czasu zajmuje :mrgreen:

OKI

Post » Pon paź 31, 2011 8:56 Re: Wariatkowo 11. 8,5 kota... Prośba... DZIĘKUJĘ! :D s. 56

Dobry :)

Echhh... Gringuś do domu. Pakujemy się :cry:
Nie napisałam wczoraj - chłopak już 1,6 kg waży, ma jakieś 3 miesiące. A pewnie ważyłby więcej, gdyby nie perypetie jelitowe po drodze. Jak go znalazłam, to chyba koło 0.9 było...
Fajnie rośnie, będzie z niego kociska kawał :1luvu:
Właśnie sobie uświadomiłam, że to wiek i waga mniej więcej Brzdąca w momencie złapania :mrgreen:
A Brzdąc jaki jest - każdy widzi :lol: Wieeeelki :1luvu:
Oj, lubi się duże kotki, lubi 8)

Tylko jak sobie pomyślę, że Foster waży 1,9 kg, to mi się słabo robi :cry: Martwię się strasznie o tego dzieciaka :(
O Gringa też się martwię zresztą, tylko inaczej...
Czy mu na pewno będzie dobrze? Czy się łatwo zaaklimatyzuje? Czy bardzo się zestresuje przeprowadzką? Czy go ten stres nie rozłoży? :crying: :crying: :crying:
I czy w ostatniej chwili nie zgarnę go do kieszeni i cichcem nie wyniosę? :mrgreen:
Transplantacja to taki trudny zabieg... :?

Echhhh... przechlapane bycie dt :cry: Same zmartwienia :cry:

Matko i córko... stado załączyło 5 bieg i dopalanie tuczne... Zima idzie, ludki kochane, zima!
Po ilości znikniętego żarcia to można sądzić, że mam ze 20tkę kotów 8O :roll:

OKI

Post » Pon paź 31, 2011 9:19 Re: Wariatkowo 11. 8,5 kota... Prośba... DZIĘKUJĘ! :D s. 56

to wszystkiego dobrego dla Gringo na nowej drodze życia:)
a dla Ciebie OKI pudełko chusteczek? ;)
niebieski język[/b] zaprasza na fb https://www.facebook.com/tiliqua.ceramika

ezzme

Od: Sob sty 08, 2011 16:53

Post » Pon paź 31, 2011 9:21 Re: Wariatkowo 11. 8,5 kota... Prośba... DZIĘKUJĘ! :D s. 56

Zgrzewka raczej ;)

OKI

Post » Pon paź 31, 2011 9:37 Re: Wariatkowo 11. 8,5 kota... Prośba... DZIĘKUJĘ! :D s. 56

chusteczków w zgrzewkach nie sprzedają :P
no i mało ci Browarków? 8O
niebieski język[/b] zaprasza na fb https://www.facebook.com/tiliqua.ceramika

ezzme

Od: Sob sty 08, 2011 16:53

Post » Pon paź 31, 2011 9:44 Re: Wariatkowo 11. 8,5 kota... Prośba... DZIĘKUJĘ! :D s. 56

Jak nie sprzedają, jak sprzedają :mrgreen:
Ja kupuję tylko takie http://www.hipernet24.pl/nowy/prodinfo.php?item_id=510 ino pakowane po 15 :twisted:

Browarki to Browarki, a Gringo to Gringo. No i browarków nigdy mało :mrgreen:
A tak na serio, to pani od Faxe'a wprawdzie przełożyła spotkanie na "po świętach", ale jednak się odezwała. A Fischer też już, mam nadzieję na wylocie :roll:
Z Browarków zostanie bidul Foster...

OKI

[poprzednia][następna]