Czekam na grafik, by się wpisać. W sobotę mogę wyłącznie po 13, w niedzielę całkiem odwrotnie: od rana do 13.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Tweety pisze:u Ateny rokowania od bardzo ostrożnych do wątpliwych, prawdopodobnie efekt złej sterylki
Trzymajcie za Małego, bo miał ściągniętą dzisiaj szklankę naszego "ulubionego" żółtego i ciągnącego się płynu, czekamy na wyniki krwi ....
Annazoo pisze:W galerii będę, na pewno sama. Jeśli pogoda dopisze to z jednym kotem, a jeśli dopisze pomoc, to z trzema
Czekam na grafik, by się wpisać. W sobotę mogę wyłącznie po 13, w niedzielę całkiem odwrotnie: od rana do 13.
miszelina pisze:Annazoo pisze:W galerii będę, na pewno sama. Jeśli pogoda dopisze to z jednym kotem, a jeśli dopisze pomoc, to z trzema
Mam nadzieje, ze lutra zadba o przeszkolenie osób które nigdy nie były w galerii.![]()
Ja ze swej strony informuje co nastepuje: kwesta odbywa sie TYLKO w sklepie Zoo Afryka, nie wolno wychodzić poza jego obreb, a wiec kwestować na terenie całej galerii. Mozna stać tak, aby nie przeszkadzać klientom.
Ja wiem, ze to może dla niektórych "oczywista oczywistość", ale lepiej powtórzyć.
Tweety pisze:kto brał/przestawiał kratkę od kontenera mahob (ten co stał w klatce z dzikusem)??! jasna, plastikowa, z wymalowanym M. Mahob złapała kotkę, która jutro w związku z tym pojedzie w naszym kontenerze na ciachnięcie a Gil chyba znowu w kieszeni
milu pisze:Tweety pisze:kto brał/przestawiał kratkę od kontenera mahob (ten co stał w klatce z dzikusem)??! jasna, plastikowa, z wymalowanym M. Mahob złapała kotkę, która jutro w związku z tym pojedzie w naszym kontenerze na ciachnięcie a Gil chyba znowu w kieszeni
Ja - kiedy wstawiałam kontener do klatki. Kratę zostawiłam "na stojąco" coby była widoczna na wierzchu nad klatką dzikusa. Nie ma??
Edit: W piątek 2 września wieczorem, kiedy Zlloty przywiózł dzikusa
milu pisze:Tweety pisze:kto brał/przestawiał kratkę od kontenera mahob (ten co stał w klatce z dzikusem)??! jasna, plastikowa, z wymalowanym M. Mahob złapała kotkę, która jutro w związku z tym pojedzie w naszym kontenerze na ciachnięcie a Gil chyba znowu w kieszeni
Ja - kiedy wstawiałam kontener do klatki. Kratę zostawiłam "na stojąco" coby była widoczna na wierzchu nad klatką dzikusa. Nie ma??
Edit: W piątek 2 września wieczorem, kiedy Zlloty przywiózł dzikusa
Tweety pisze:nie ma już Małego![]()
pan to strasznie przeżył, płakał mi do słuchawki straszliwie, nie wie jak powiedzieć mamie, u której Mały mieszkał ...
prosił, żeby znaleźć mu jakiegoś kota, chciałby pomóc kolejnemu, aby śmierć Małego nie poszła na marne. Właśnie wspominał jak przyszedł na kociarnię a Mały do niego podbiegł i wpakował mu się na kolana ...
KubaTST pisze:Bardzo mi przykro z powodu kociątka... A może nadawał by się Morfeusz, Bia lub Chloris...
miszelina pisze:KubaTST pisze:Bardzo mi przykro z powodu kociątka... A może nadawał by się Morfeusz, Bia lub Chloris...
Mały byl dorosłym, wieeelkim kotem. Myślę, że jego następca też powinien być podobny. To nie może byc malutkie kocię.
Tweety pisze:miszelina pisze:KubaTST pisze:Bardzo mi przykro z powodu kociątka... A może nadawał by się Morfeusz, Bia lub Chloris...
Mały byl dorosłym, wieeelkim kotem. Myślę, że jego następca też powinien być podobny. To nie może byc malutkie kocię.
prosił, żeby był takim samym miziakiem. Strasznie jest załamany
Użytkownicy przeglądający ten dział: Szymkowa i 773 gości