PAKT CZAROWNIC XXV - Sabat już w sobotę

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lip 08, 2011 11:04 Re: PAKT CZAROWNIC XXV - zgłoszenia na Sabat tylko do piątku!!!

Dorotka jak nie masz śpiworka, to nie bierz nic!!!
Naprawdę damy sobie rade ze wszystkim!!
zapiekanka?? super!!!!!!
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Pt lip 08, 2011 11:22 Re: PAKT CZAROWNIC XXV - zgłoszenia na Sabat tylko do piątku!!!

Ok :ok: zamówienie przyjęte :D
Obrazek

Tatku-pamiętam :(
Obrazek

kotka doroty

Od: Nie mar 22, 2009 13:56

Post » Pt lip 08, 2011 11:42 Re: PAKT CZAROWNIC XXV - zgłoszenia na Sabat tylko do piątku!!!

Wklejam stary link, żeby mi nie zginął:
viewtopic.php?f=1&t=67091&hilit=imageshack&start=1335
ObrazekObrazek

villemo5

Post » Pt lip 08, 2011 11:56 Re: PAKT CZAROWNIC XXV - zgłoszenia na Sabat tylko do piątku!!!

Blanusia :1luvu: takie piękności .Nie ma jej :cry:
Jednak cieszę się że,zdążyłam ją poznać i pomiiiiiziiiiaaaaac :wink:
Obrazek

Obrazek

kotka doroty

Post » Pt lip 08, 2011 13:43 Re: PAKT CZAROWNIC XXV - zgłoszenia na Sabat tylko do piątku!!!

Nie ma Blanki... A to małe cudo, które wyniuniała teraz jest w potrzebie.... Pilnie szukam domku dla tej bri!!
ObrazekObrazek

villemo5

Post » Pt lip 08, 2011 15:05 Re: PAKT CZAROWNIC XXV - zgłoszenia na Sabat tylko do piątku!!!

Tylko róbcie zdjęcia na sabacie :).
ObrazekObrazekObrazek

skwareek

Od: Pon maja 03, 2010 12:42

Post » Pt lip 08, 2011 18:34 Re: PAKT CZAROWNIC XXV - zgłoszenia na Sabat tylko do piątku!!!

Byłam dzisiaj z moimi kotami u weta.

Dwa razy szczepienie Quadricatem.
Dwa razy cestal cat ( na pasożyty wewnętrzne )
Dwa razy frontline combo ( na pasożyty zewnętrzne )

Oczywiście dzisiaj tylko szczepienie.

Pozostałe atrakcje zaaplikuję sama w domu ( każdą z osobna w odpowiednim odstępie czasu, by nie obciążać organizmu )

Rachunek 212 zł 8O
Obrazek
Obrazek Czesio 6.04.2015 [*]

Mulesia

Od: Czw cze 03, 2010 9:04

Post » Pt lip 08, 2011 18:42 Re: PAKT CZAROWNIC XXV - zgłoszenia na Sabat tylko do piątku!!!

Mulesia pisze:Byłam dzisiaj z moimi kotami u weta.

Pozostałe atrakcje zaaplikuję sama w domu ( każdą z osobna w odpowiednim odstępie czasu, by nie obciążać organizmu )

Rachunek 212 zł 8O

odrobaczenie powinno być przed szczepieniem

Która ?
Quadricat-HC Quadricat-Panl czy Quadricat-Rage ?
IT'S OVER

Etiopia

Od: Pt gru 09, 2005 11:26

Post » Pt lip 08, 2011 19:01 Re: PAKT CZAROWNIC XXV - zgłoszenia na Sabat tylko do piątku!!!

Etiopia pisze:
Mulesia pisze:Byłam dzisiaj z moimi kotami u weta.

Rachunek 212 zł 8O

odrobaczenie powinno być przed szczepieniem

Która ?
Quadricat-HC Quadricat-Panl czy Quadricat-Rage ?

Były odrobaczane dwa miesiące temu ( są niewychodzące ).
Będę odrobaczać dopiero pod koniec sierpnia.

Co do Quadricatu, to już sprawdzam.

Quadricat Merial ( edytuję: innej nazwy na naklejkach nie ma )
Obrazek
Obrazek Czesio 6.04.2015 [*]

Mulesia

Od: Czw cze 03, 2010 9:04

Post » Pt lip 08, 2011 21:58 Re: PAKT CZAROWNIC XXV - zgłoszenia na Sabat tylko do piątku!!!

skwareek pisze:Tylko róbcie zdjęcia na sabacie :).

zadnych zdjec,wszystko objete bedzie tajemnica :twisted: O :roll:
Obrazek

Obrazek

kotka doroty

Post » Pt lip 08, 2011 22:10 Re: PAKT CZAROWNIC XXV - zgłoszenia na Sabat tylko do piątku!!!

Nie zaśpiewam z wami hymnu drogie siostry. Każdy weekend spędzam w terenie. Prażę się w słonku, moknę na deszczu, wystawiam swoją (nie) wątłą postać na podmuchy wiatru i inne okoliczności przyrody. wszystko rzecz jasna w imię nauki. Ale pomału mam dość. Wczoraj przesiedziałam w palącym słońcu nad Wisła 7 godzin w trawie i dłubałam próby z odwiertów. Trzy odwierty po 3 metry głębokości i próby brane i opisywane co 5cm. Jakbym miała szpadel to bym sobie od razu nad tą Wisłą machnęła malowniczy kurhanek. Słowo daję.
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Od: Wto mar 18, 2008 15:30

Post » Pt lip 08, 2011 22:17 Re: PAKT CZAROWNIC XXV - zgłoszenia na Sabat tylko do piątku!!!

kotka doroty pisze:

:( No wiesz co... Zdjęcia muszą być :ok: .
ObrazekObrazekObrazek

skwareek

Od: Pon maja 03, 2010 12:42

Post » Pt lip 08, 2011 22:26 Re: PAKT CZAROWNIC XXV - zgłoszenia na Sabat tylko do piątku!!!

Cześć Siostrzyczki . Mało mnie ostatnio, ale wpadłam właśnie do wielkiej, czarnej dziury i nie mogę się wydobyć na powierzchnię :(
Na dokładkę Guziczek (kotek,którego złapałam w piwnicy) strasznie jest chory. Domek na niego czeka, a on ma biegunkę, boli go brzuszek, schudł i się nie bawi. Na szczęście Pani powiedziała, że będzie czekać, tylko że nie wiem, co z nim będzie :(
Dziś okazało się, że ma w brzuszku cały zestaw obcych łącznie z tasiemcem :cry: A to takie maleństwo. Nie walczyłam jeszcze z armią z kosmosu, ale nie jest dobrze. Już drugi antybiotyk i poprawy nie ma.
Kiedyś marzyło mi się,żeby móc kiedyś pomóc kotom tak fizyczne, bezpośrednio, a nie tylko za pośrednictwem miau. No to teraz mam :( Tylko, że zaczyna mnie to przerastać. Teraz dopiero rozumiem tak na prawdę, co czuje Etiopia i Matahari , i wiele innych osób, które dotykają problemu :( jakie przeciwności muszą pokonać, żeby jakoś to było , i że niczego nie da się osiągnąć bez pomocy innych.
Hymn sobie zanucę, choć daleko od Was, ale myślę cieplutko i wypijcie za zdrowie moje i moich kotów :ok:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Pt lip 08, 2011 22:33 Re: PAKT CZAROWNIC XXV - zgłoszenia na Sabat tylko do piątku!!!

skwareek pisze:
kotka doroty pisze:

:( No wiesz co... Zdjęcia muszą być :ok: .

Nie będzie :twisted: Za dużo byście chciały wiedziec :mrgreen: Trzeba było się na sabat zgłosic,przyjechac i wszystko własnymi ślepkami oglądac,a tak....fiiiiga z makiem i pasternakiem :mrgreen:
Cały sabat odbędzie się w trybie tajnym :twisted: a zdjęcia jak będą,to umieścimy je w teczce z napisemTAJNE/POUFNE do wglądu dla osób z licencją 007 :mrgreen:
Obrazek

Obrazek

kotka doroty

Post » Sob lip 09, 2011 0:46 Re: PAKT CZAROWNIC XXV - zgłoszenia na Sabat tylko do piątku!!!

Zdjęcia mogę robić tylko komórką, a potem klops bo wstawić nie umiem.Tak więc pożytek ze mnie żaden. Tak więc na mnie nie możecie liczyć.
Śpiwór mam. Przywiozę. A karimatę też mam zabrać?
Dorotko, gps-a bierze Duży, będziesz żywym gps-em, proszę się nie wykręcać!
Posiedziałam w ogródku u koleżanki, niedawno wróciłam i dogrzewam się. Nogi w sandałach mi zmarzły.
Dzisiaj byłam po raz ostatni (w tej serii) z Lolkiem u weta - coś koło 300zł poszło. Dobrze, że tylko z jednym kotem musiałam jeździć.

Bolkowa

Od: Pon gru 03, 2007 20:29

[poprzednia][następna]