Wielki kot Kapitan Bryś - szuka swojego portu

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto sie 02, 2011 9:53 Re: Brynio ogromny puchaty buranio - szuka sobie domu :)) FELV

To czekamy na wieści z brzuszka.
:ok:
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Wto sie 02, 2011 10:22 Re: Brynio ogromny puchaty buranio - szuka sobie domu :)) FELV

Brysiu trzymaj się, proszę :oops: :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Wto sie 02, 2011 11:17 Re: Brynio ogromny puchaty buranio - szuka sobie domu :)) FELV

meksykanka pisze:Brysiu trzymaj się, proszę :oops: :1luvu:

A czemu nowa członkini FP nie ma przypiętego banerka z konkursem KV, coooo? :twisted: :twisted:
Taki ładny wymyśliłam, a Krzysiekbolo zrobił i mój własny prywatny Mieczysław z Konina pozował i Sibel. Mus przypiąć :mrgreen: :mrgreen:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Wto sie 02, 2011 11:19 Re: Brynio ogromny puchaty buranio - szuka sobie domu :)) FELV

Ciągle myślę o lambliach... Ponoć nie zawsze wychodzą. Mój siostrzeniec tak miał i tez ciągle biegunki przy lambliach.

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Wto sie 02, 2011 11:29 Re: Brynio ogromny puchaty buranio - szuka sobie domu :)) FELV

Gibutkowa pisze:Ciągle myślę o lambliach... Ponoć nie zawsze wychodzą. Mój siostrzeniec tak miał i tez ciągle biegunki przy lambliach.
To może przy okazji jakiegoś wyjazdu zrobię kał jeszcze raz ,nie mam nic do stracenia.Nawet jak nic nie wyjdzie to potwierdzi to inną przyczynę biegunek lub pokaże ,że to np.lamblie.
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Wto sie 02, 2011 12:28 Re: Brynio ogromny puchaty buranio - szuka sobie domu :)) FELV

ja walczyłam z lambliami u córki pół roku - dopiero fajna panidoktór poleciła mi dabanie kału , które robi sie do specjalnegopojemnika z płynem - wyszedł najgorszy wynik z możliwych (a wcześniej nic..)
Wojtusiu... zabrałeś moje serce. odwiedź mnie proszę, kiedyś..we śnie..w innym futerku.
ObrazekObrazek

mamaGiny

Od: Pon maja 10, 2010 10:30

Post » Wto sie 02, 2011 13:35 Re: Brynio ogromny puchaty buranio - szuka sobie domu :)) FELV

Bryniu, nie miej tych tam lamblii :(
Brzuch niech będzie spokojny.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Wto sie 02, 2011 16:56 Re: Brynio ogromny puchaty buranio - szuka sobie domu :)) FELV

Brzusio znów spokojny czyli biegunka była jeden dzień i znów stabilny stan,tzn.luźne kupy ,które sa cały czas.Humor dopisuje ,Bryś wczoraj oglądał muchę lecz stwierdził ,ze na takie mizerne coś to on polował nie będzie. :)
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Wto sie 02, 2011 17:14 Re: Brynio ogromny puchaty buranio - szuka sobie domu :)) FELV

horacy 7 pisze:Brzusio znów spokojny czyli biegunka była jeden dzień i znów stabilny stan,tzn.luźne kupy ,które sa cały czas.Humor dopisuje ,Bryś wczoraj oglądał muchę lecz stwierdził ,ze na takie mizerne coś to on polował nie będzie. :)

Kapitan to tylko na grubszego zwierza :mrgreen: :1luvu:
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Wto sie 02, 2011 17:30 Re: Brynio ogromny puchaty buranio - szuka sobie domu :)) FELV

Uffff. No, Brysiu, uważaj na brzuszek.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Wto sie 02, 2011 17:49 Re: Brynio ogromny puchaty buranio - szuka sobie domu :)) FELV

Gibutkowa pisze:

A czemu nowa członkini FP nie ma przypiętego banerka z konkursem KV, coooo? :twisted: :twisted:
Taki ładny wymyśliłam, a Krzysiekbolo zrobił i mój własny prywatny Mieczysław z Konina pozował i Sibel. Mus przypiąć :mrgreen: :mrgreen:

Przepraszam, ale u mnie same płaczliwe wydarzenia i kocie i ludzkie... właściwie nie bywam na forum.
To Renifer mnie "zarejestrował" oczywiście za moją zgodą, tyle tylko, że ja nie miałam czasu ani głowy aby coś z tm dalej zrobić...
Już się poprawiam i postaram się dopiąć banerek... :oops:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Wto sie 02, 2011 17:54 Re: Brynio ogromny puchaty buranio - szuka sobie domu :)) FELV

Kapitanie, brzuch wciągnij, guziki od muduru poleruj...
Załoga się demoralizuje... trzeba porządek przywrócić :mrgreen:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Wto sie 02, 2011 18:43 Re: Brynio ogromny puchaty buranio - szuka sobie domu :)) FELV

Brysiu, a wiesz, jak Pralcia poluje na przykład na komara? Pralcia skacze, a potem ją podnoszę, żeby coś zrobiła, ale Pralcia mówi: "złap go sama" :wink:
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Wto sie 02, 2011 19:28 Re: Brynio ogromny puchaty buranio - szuka sobie domu :)) FELV

meksykanka pisze:
Gibutkowa pisze:

Przepraszam, ale u mnie same płaczliwe wydarzenia i kocie i ludzkie... właściwie nie bywam na forum.
To Renifer mnie "zarejestrował" oczywiście za moją zgodą, tyle tylko, że ja nie miałam czasu ani głowy aby coś z tm dalej zrobić...
Już się poprawiam i postaram się dopiąć banerek... :oops:

No! ;)

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Wto sie 02, 2011 20:52 Re: Brynio ogromny puchaty buranio - szuka sobie domu :)) FELV

Brynio - nie choruj tylko szukaj domku :)
Obrazek

agrazka

Od: Wto lis 30, 2010 23:35

[poprzednia][następna]