Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
meksykanka pisze:Brysiu trzymaj się, proszę![]()
To może przy okazji jakiegoś wyjazdu zrobię kał jeszcze raz ,nie mam nic do stracenia.Nawet jak nic nie wyjdzie to potwierdzi to inną przyczynę biegunek lub pokaże ,że to np.lamblie.Gibutkowa pisze:Ciągle myślę o lambliach... Ponoć nie zawsze wychodzą. Mój siostrzeniec tak miał i tez ciągle biegunki przy lambliach.
horacy 7 pisze:Brzusio znów spokojny czyli biegunka była jeden dzień i znów stabilny stan,tzn.luźne kupy ,które sa cały czas.Humor dopisuje ,Bryś wczoraj oglądał muchę lecz stwierdził ,ze na takie mizerne coś to on polował nie będzie.
Gibutkowa pisze:meksykanka pisze:Brysiu trzymaj się, proszę![]()
A czemu nowa członkini FP nie ma przypiętego banerka z konkursem KV, coooo?![]()
![]()
Taki ładny wymyśliłam, a Krzysiekbolo zrobił i mój własny prywatny Mieczysław z Konina pozował i Sibel. Mus przypiąć![]()
meksykanka pisze:Gibutkowa pisze:meksykanka pisze:Brysiu trzymaj się, proszę![]()
A czemu nowa członkini FP nie ma przypiętego banerka z konkursem KV, coooo?![]()
![]()
Taki ładny wymyśliłam, a Krzysiekbolo zrobił i mój własny prywatny Mieczysław z Konina pozował i Sibel. Mus przypiąć![]()
Przepraszam, ale u mnie same płaczliwe wydarzenia i kocie i ludzkie... właściwie nie bywam na forum.
To Renifer mnie "zarejestrował" oczywiście za moją zgodą, tyle tylko, że ja nie miałam czasu ani głowy aby coś z tm dalej zrobić...
Już się poprawiam i postaram się dopiąć banerek...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 116 gości