Moderator: Estraven
Madziulla pisze:Kotki, bądźcie zdrowe![]()
I ja deklaruję 50 zł po pierwszym.
, wygląda na to, że szybko uda mi się maluchy poszczepić, żeby tylko zdrowe do tego czasu były 
anulka111 pisze:Jak koty?Witam sie po pracyCo daje masc majerankowa?
Fajne ,ze nie trzeba aplikowacmar9 pisze:anulka111 pisze:Jak koty?Witam sie po pracyCo daje masc majerankowa?
majeranek się gotuje, koty wdychają (chcąc-nie chcąc) ale na efekty musimy trochę poczekać
anulka111 pisze:Fajne ,ze nie trzeba aplikowacmar9 pisze:anulka111 pisze:Jak koty?Witam sie po pracyCo daje masc majerankowa?
majeranek się gotuje, koty wdychają (chcąc-nie chcąc) ale na efekty musimy trochę poczekaćMusze sprobowac z tym majerankiem-lubie tne zapach
mar9 pisze:anulka111 pisze:Fajne ,ze nie trzeba aplikowacmar9 pisze:anulka111 pisze:Jak koty?Witam sie po pracyCo daje masc majerankowa?
majeranek się gotuje, koty wdychają (chcąc-nie chcąc) ale na efekty musimy trochę poczekaćMusze sprobowac z tym majerankiem-lubie tne zapach
taaa, ale nie cały dzień
anulka111 pisze:mar9 pisze:anulka111 pisze:Fajne ,ze nie trzeba aplikowacmar9 pisze:anulka111 pisze:Jak koty?Witam sie po pracyCo daje masc majerankowa?
taaa, ale nie cały dzień
Oj to prawda![]()
Jak urlopp Ci mija-u mnie juz wolne przeminelo.Twoje koty pewnie zdziwione zmiana harmonogramu
anulka111 pisze:Urlopy maja to do siebie![]()
Ale tak fajnie jest wstawac bez budzika-choc u Ciebie to chyba budzikiem sa kotki
Użytkownicy przeglądający ten dział: Baidu [Spider], Google [Bot] i 90 gości