Erin pisze:AniaWrocław pisze:Chluśniem bo uśniem
O tototo!![]()
Mądrze prawicie dobra kobieto
Moderator: Estraven
Erin pisze:AniaWrocław pisze:Chluśniem bo uśniem
O tototo!![]()

AniaWrocław pisze:Erin pisze:Nawzajem!
I slaointe! Jak mówią Irole
Chluśniem bo uśniem
pucio79 pisze:Erin pisze:AniaWrocław pisze:Chluśniem bo uśniem
O tototo!![]()
to ja też tym marchewkowym

AniaWrocław pisze:pucio79 pisze:Mary póki co to ja piję ale jednodniowy marchewkowy
AA czy esperal?
pucio79 pisze:AniaWrocław pisze:pucio79 pisze:Mary póki co to ja piję ale jednodniowy marchewkowy
AA czy esperal?
Nie wiem co to esperal więc niech będzie AA
Esperal to jest taki medykament, któren się wszczepia pod skórę osobom nadużywającym. Czasem pomaga, czasem nie
Esperal to jest taki medykament, któren się wszczepia pod skórę osobom nadużywającym. Czasem pomaga, czasem nie[/quote]

pucio79 pisze:Ania witaminy od czasu do czasu też wskazane
Poza tym jeszcze zżółkniesz po marchewce i monż Cię nie rozpozna
pucio79 pisze:Puciu! Po raz kolejny stwierdzam u Ciebie luki w edukacji. I znowu muszę nauczaćEsperal to jest taki medykament, któren się wszczepia pod skórę osobom nadużywającym. Czasem pomaga, czasem nie
[/quote]
AniaWrocław pisze:pucio79 pisze:to ja też tym marchewkowym
Puciu! Nie denerwuj mnie!
AniaWrocław pisze:pucio79 pisze:Ania witaminy od czasu do czasu też wskazane
Się zgadza! Ale czy koniecznie musi to być marchewka? A browar ile ma, nie zliczyszPoza tym jeszcze zżółkniesz po marchewce i monż Cię nie rozpozna
Erin pisze:AniaWrocław pisze:pucio79 pisze:to ja też tym marchewkowym
Puciu! Nie denerwuj mnie!
To jest czysty sabotaż!

pucio79 pisze:AniaWrocław pisze:pucio79 pisze:Ania witaminy od czasu do czasu też wskazane
Się zgadza! Ale czy koniecznie musi to być marchewka? A browar ile ma, nie zliczyszPoza tym jeszcze zżółkniesz po marchewce i monż Cię nie rozpozna
A może taka egzotyka mu się spodoba

AniaWrocław pisze:
Dlaczemu zaraz sabotaż
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510, kota_brytyjka, Majestic-12 [Bot], szczurbobik i 103 gości