Książę też uściski śle...
łapanka zakończyła się fiaskiem niestety, szczególnie chora kicia taka biedna, po prostu, trzeba będzie dwa razy dziennie dobrze dokarmiać, bo niestety wszystkie koty w pracy wyglądają marnie, i nie za zdrowo, a biało czarna kicia jest bardzo chora, jutro spróbuję jej antybiotyk podać w mięsie, a jeszcze będziemy też łapać na jakąś rybę wędzoną, bo na kiełbaskę nie chciała wejść do transporterka,
oto ona

a oto jeszcze jeden, też wygląda źle, reszta czaiła się po krzakach nie chcąc pozować, dowiedziałam się też, że jakiś pan kazał nam sprzątnąć domki???
na razie monterzy nic nie mówili o tym, jutro trzeba porozmawiać w tej sprawie

mamy ostatnie wiaderko suchej karmy, która zejdzie w tym tygodniu i potem koniec, na razie mam jeszcze 60 zł z których muszę opłacić posiew moczu dla Księcia, kupić jutro NaCl bo nie ma ani kropli, ostatnie dwie strzykawki zrobię dziś wieczorem, zapłacić za dwie wizyty, oraz kupić jedzenie dla bedzomniaków w pracy,
wczoraj i przedwczoraj dałam sporo jedzenia, mięso, puszki, rybkę, tak jak powinny jeść, jeśli ktoś może nas wspomóc to proszę, bo te koty są niedożywione, a ja nie mam za co na dłuższą metę,