Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kumiko pisze:ciekawe na co czeka KTOZ. Od jednego z czlonkow koalicji dla zwierzat wiem ze moga a wrecz powinni byc oskarzycielem posilkowym. Najwidoczniej nie chce im sie biegac po sądach... wiadome jest ze wowczas moga postawic zarzuty,ktore z kolei przyczynią do surowego wyroku
Mruczeek pisze:Kumiko pisze:ciekawe na co czeka KTOZ. Od jednego z czlonkow koalicji dla zwierzat wiem ze moga a wrecz powinni byc oskarzycielem posilkowym. Najwidoczniej nie chce im sie biegac po sądach... wiadome jest ze wowczas moga postawic zarzuty,ktore z kolei przyczynią do surowego wyroku
właśnie KTOZ juz w dniu interwencji czyli 30.12.2010r złożył zawiadomienie, że jest stroną pokrzywdzoną![]()
KotkaWodna pisze:ależ to ręce opadają...
jeśli przedstawiciele prawa - PRAWA!! - mają takie zdanie na temat zajść tego typu, to naprawdę czas umierać....
..albo zrobić jakąś rewolucję...
Kumiko pisze:Mruczeek pisze:Kumiko pisze:ciekawe na co czeka KTOZ. Od jednego z czlonkow koalicji dla zwierzat wiem ze moga a wrecz powinni byc oskarzycielem posilkowym. Najwidoczniej nie chce im sie biegac po sądach... wiadome jest ze wowczas moga postawic zarzuty,ktore z kolei przyczynią do surowego wyroku
właśnie KTOZ juz w dniu interwencji czyli 30.12.2010r złożył zawiadomienie, że jest stroną pokrzywdzoną![]()
owszem lecz gdy rozmawialam z jakas kobieta z KTOZU (nie pamietam imienia i nazwiska) , na moje pytanie czy beda oskarzycielem posilkowym,odparła ze nie, bo po prostu nie moga (co podwazyl koalicjant)
CatAngel pisze:http://www.tvn24.pl/12690,1556275,0,1,zakatowali-szczeniaka-sa-tylko-zdemoralizowani,wiadomosc.html 06.07.2008
CatAngel pisze:Petycje się nie otwierają bo dużo ludzi w tym momencie z nich korzysta
kermita pisze:CatAngel pisze:http://www.tvn24.pl/12690,1556275,0,1,zakatowali-szczeniaka-sa-tylko-zdemoralizowani,wiadomosc.html 06.07.2008
Włos się jeży na głowie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, fruzelina, Google [Bot], Majestic-12 [Bot], Myszorek i 175 gości