sennaewa pisze:Jest problem z tymczasem, czy ktoś na miejscu pomoże?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
taizu pisze:agiis-s pisze:pewne sprawy taizu znasz nawet lepiej od tych którzy w nich uczestniczyli - gratuluję
To jak, kotami z Tęczy sie zajęłyście? Psami, które je zagryzały?
agiis-s pisze:taizu pisze:agiis-s pisze:pewne sprawy taizu znasz nawet lepiej od tych którzy w nich uczestniczyli - gratuluję
To jak, kotami z Tęczy sie zajęłyście? Psami, które je zagryzały?
aaa..psami też się mamy zajmować ??? - już wpisuję w zakres obowiązków...
agiis-s pisze:Ja-Ba widzę że masz anty-baner Fundacji Izy Milińskiej - jak łatwo uwierzyć w jedną chorą kocią miłość i trudno w drugą. To kwestia podejścia nie?
agiis-s pisze:sugeruję że zbiera koty gdzie tylko je spotka, wpuszcza do maksymalnie zakoconego mieszkania i naraża na choroby w tym białaczkę.
sugeruję że jej ostatni pomysł - wypuszczenia kotów na działkę ma zrobić miejsce dla nowych wiosennych maluszków - zamiast nie prowadzonej od lat adopcji
dla mnie to dość podobne zachowania
taizu pisze:agiis-s pisze:sugeruję że zbiera koty gdzie tylko je spotka, wpuszcza do maksymalnie zakoconego mieszkania i naraża na choroby w tym białaczkę.
sugeruję że jej ostatni pomysł - wypuszczenia kotów na działkę ma zrobić miejsce dla nowych wiosennych maluszków - zamiast nie prowadzonej od lat adopcji
dla mnie to dość podobne zachowania
agiis-s pisze:z pomocą to jest tak taizu że najpierw to wypadałoby o nią poprosić
Ja-Ba pisze:agiis-s pisze:z pomocą to jest tak taizu że najpierw to wypadałoby o nią poprosić
Iza własnie prosi o pomoc dla koteczki która ma dwa wyjścia - zostanie bez pomocy i cichutko zejdzie pod jakimś krzakiem, albo........
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 77 gości