Rita i Lumen - na walizkach? Już tuż tuż mają dom? razem czy osobno? - napiszcie mi cokolwiek

- a ... Fuks? miał wczoraj ponowne badania?
To z pozdrowieniami - szczególnie dla mjs - Myszka

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Cammi pisze:
Tweety pisze:Klatkę króliczą ma np. Etiopia ale tez Edit_f przywiozła klatkę, w której miał siedzieć Lesio i nie siedział, bo poszedł do klatki po Tobim a klatka od Edyty jest złożona - leżała koło lodówki na pudełkach. I do tej mają iść kocice od mjs.
Mam nadzieję, że teraz wszystko jasne i można ze spokojem powrócić do rodzinnego obiadu
Cammi pisze:Co to znaczy:
Rita i Lumen - na walizkach? Już tuż tuż mają dom? razem czy osobno? - napiszcie mi cokolwiek
- a ... Fuks? miał wczoraj ponowne badania?
miszelina pisze:Tweety pisze:Klatkę króliczą ma np. Etiopia ale tez Edit_f przywiozła klatkę, w której miał siedzieć Lesio i nie siedział, bo poszedł do klatki po Tobim a klatka od Edyty jest złożona - leżała koło lodówki na pudełkach. I do tej mają iść kocice od mjs.
Mam nadzieję, że teraz wszystko jasne i można ze spokojem powrócić do rodzinnego obiadu
Albo jestem ślepa (nie wykluczam), albo klatka złożona tam nie leży. Na Kocimskiej byłam dziś dwa razy i jej nie widziałam.
Tweety pisze:miszelina pisze:Tweety pisze:Klatkę króliczą ma np. Etiopia ale tez Edit_f przywiozła klatkę, w której miał siedzieć Lesio i nie siedział, bo poszedł do klatki po Tobim a klatka od Edyty jest złożona - leżała koło lodówki na pudełkach. I do tej mają iść kocice od mjs.
Albo jestem ślepa (nie wykluczam), albo klatka złożona tam nie leży. Na Kocimskiej byłam dziś dwa razy i jej nie widziałam.
Ktoś brał? pożyczał? chyba, że Edit_f zabrała z powrotem jak brała wczoraj Lesia
miszelina pisze:Tweety pisze:miszelina pisze:Albo jestem ślepa (nie wykluczam), albo klatka złożona tam nie leży. Na Kocimskiej byłam dziś dwa razy i jej nie widziałam.
Ktoś brał? pożyczał? chyba, że Edit_f zabrała z powrotem jak brała wczoraj Lesia
To ja się przelecę raz jeszcze!
miszelina pisze:Tweety pisze:
mjs pisze:miszelina pisze:Tweety pisze:
Edyta zabrała z powrotem swoją klatkę. Na Kocimskiej została podobno jakaś jedna wolna, ale nie wiem czy to ta, o której mowa.
Tweety pisze:miszelina pisze:Tweety pisze:
po południu dziewczyny zobaczą, siądź sobie na tyłku dzisiaj w końcu
Lila_iwa pisze:A może Majerankowi pomogła by smecta albo lakcit?Smectę mogę podrzucić do biura.
miszelina pisze:Lila_iwa pisze:A może Majerankowi pomogła by smecta albo lakcit?Smectę mogę podrzucić do biura.
Smectę brał bez efektu![]()
Z Lacidem warto spróbować. On na razie je tylko suchy intestinal.
Użytkownicy przeglądający ten dział: elmas, Google [Bot], puszatek i 112 gości